Doe mee met de 11 VOORDELEN tocht!

Huis verkopen in Friesland?
Doe mee met de 11 voordelen tocht!

Voor alle woningverkopers in Friesland is er de 11 voordelen tocht. De leukste manier om jouw huis te verkopen in Friesland, met maximaal resultaat. Start op jouw moment en in je eigen tempo met je persoonlijke verkooptocht. Jij bent er 100% van verzekerd dat je als winnaar over de finish gaat. Wat er ook komt kijken bij de verkoop van je huis: wij regelen het voor je.

   Bekijk de 11 voordelen


   Doe de 11 VOORDELEN tocht

   Bekijk de 11 voordelen bij huis verkopen

   Als je van start gaat met FRYSK makelaars, wordt het verkopen van je huis een belevenis. Wij nemen je mee langs de grootste voordelen van onze dienstverlening. Ga met een gerust hart achterover zitten en geniet! Wanneer wil jij jouw persoonlijke verkooptocht starten?

   Uitgebreid promotiepakket

   #1 Uitgebreid promotiepakket

   Zodra de juiste vraagprijs is bepaald, begint het. De verkoop van een huis kun je maar 1 x goed doen. Dat betekent dat de presentatie buitengewoon goed moet zijn. Daarom zetten wij een uitgebreid promotiepakket in voor de beste verkoop en de maximale opbrengst. Dat houdt onder andere in: professionele woningfoto’s, plattegronden, luxe woningbrochure, frisse verkoopteksten en een slimme promotiestrategie. En dat alles perfect getimed.

   Bekijk gratis promotiepakket

   Maximaal resultaat

   #2 Maximale opbrengst woning

   Met onze recht door zee verkoopskills halen we het onderste uit de kan voor jou. Onze makelaar heeft veel ervaring en weet precies welke verkoopstrategie het meeste oplevert bij jouw woning. Want alleen met de juiste strategie kunnen wij de maximale opbrengst realiseren. We zetten alles op alles voor het beste resultaat voor jou. Hoe we dit doen, vertelt onze makelaar je graag persoonlijk.

   Gratis advies makelaar

   Gratis starten

   #3 Gratis starten met verkopen

   Bij FRYSK houden we niet van addertjes onder het gras. Daarom betaal je bij ons geen opstartkosten. Dus na jouw seintje dat je met ons je huis wilt verkopen, gaan wij direct van start. We maken als eerste jouw persoonlijke online woningdossier aan, zodat jij je gegevens in kunt vullen. Ondertussen plannen we in overleg met jou alvast de fotograaf in voor de mooiste woningfoto's en schrijven we de verkoopteksten.

   Binnen 2 weken op funda

   #4 Binnen 2 weken op funda

   Nog steeds beginnen veel mensen hun zoektocht naar een woning op funda. Jouw woning mag daar zeker niet ontbreken! En meer dan dat: jouw woning moet shinen en opvallen. Daarom krijg je van ons een optimale presentatie op funda zodat iedere woningzoeker ziet dat jouw huis te koop staat. Als je wilt, staat jouw woning binnen 2 weken op funda!

   Gratis advies makelaar

   Lage makelaarskosten

   #5 Lage makelaarskosten (all-in)

   Als je wel wilt besparen op je makelaarskosten, maar niet op de service, zit je helemaal goed bij FRYSK makelaars. Als nuchter, Fries makelaarskantoor hanteren wij namelijk een vast en voordelig all-in tarief. Dat betekent dat ons tarief niet afhankelijk is van de opbrengst van jouw huis. Je weet vooraf precies wat je betaalt. Bovendien hoef je niets te betalen tot wij je huis hebben verkocht.

   Makelaar die het snapt

   #6 Makelaar die weet hoe het werkt

   Onze makelaars hebben al heel wat huizen verkocht in Friesland. De persoonlijkheid, deskundigheid en jarenlange ervaring maken dat je het bij de kennismaking al voelt: deze makelaar weet hoe het werkt, kent de regio en haalt het maximale uit mijn huis. De kracht van FRYSK zit in het team. Dat bestaat uit experts met ieder een eigen vakgebied, want dat levert jou zonder twijfel het beste resultaat op. Van doordachte verkoopstrategie tot een woningcampagne op social media.

   Gratis verkoopadvies aanvragen

   Zichtbaarheid en groot bereik

   #7 Zichtbaarheid en groot bereik

   Als je huis in de verkoop staat, wil je dat wel van de daken schreeuwen. En dat is precies wat we doen bij FRYSK! Via funda, onze social media kanalen met duizenden volgers, met een campagne van je woning op social media en de plaatsing op onze website: per week bereikt jouw woning maar liefst 50.000 potentiële kopers! En dat is heel wat waard. Want hoe groter het bereik, hoe meer kans op de allerbeste koper.

   Hoge kwaliteit en service

   #8 Hoge kwaliteit en service

   Bij FRYSK makelaars doen we waar we goed in zijn. Zodra jij je huis in de verkoop zet bij ons, zul je het zelf ervaren. Het team van FRYSK is een geoliede machine en jij wordt daarin meegenomen. Onze experts zijn erop gericht dagelijks de hoogste kwaliteit te leveren. Dat is onze drijfveer. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Met onze tevredenheidscurve als basis verkopen wij jouw huis in 6 overzichtelijke stappen. Hoe dit werkt, legt onze makelaar jou graag uit.

   Gratis verkoopadvies aanvragen

   Laagdrempelig en persoonlijk

   #9 Laagdrempelig en persoonlijk

   Het verkopen van een huis is niet niks. Daar komt veel communicatie bij kijken. Daarom doen we dat graag efficiënt en laagdrempelig. Je verkoopdracht kun je 24/7 bekijken in je persoonlijke online woningdossier. Alles wat wij voor de verkoop van je huis doen, wordt hierin vastgelegd. Na een bezichtiging kan de makelaar meestal wel een goede inschatting maken van de eerste indruk van de kijkers. Dit delen we natuurlijk zo snel mogelijk met jou! En heb je tussendoor een vraag? Dan kun je ons gewoon een appje sturen! Want zodra we starten met de verkoop van je huis, maken we een WhatsApp groep aan. Zo werkt het, want deze werkwijze wordt door onze klanten als heel prettig ervaren.

   Kennis woning en markt

   #10 Kennis van woning en markt

   Onze makelaars hebben al honderden woningen verkocht in Friesland. Dagelijks zijn we bezig met het vergroten van onze kennis over de Friese woningmarkt. Om goed verkoopadvies te geven over een specifieke woning, is deze kennis essentieel. Want een huis verkopen in Sneek is hele andere koek dan een huis verkopen in Leeuwarden of in een buitengebied. Dankzij de jarenlange ervaring van onze makelaars heeft Friesland geen verrassingen meer voor FRYSK. Althans: niet als het gaat om de kennis van de woningmarkt. Bovendien hebben wij als NVM makelaar toegang tot de grootste en actuele database . Vanuit de NVM is educatie zelfs verplicht, dus ben jij er zeker van dat de kennis van onze ervaren makelaars altijd up to date is.

   Zorgeloos verkopen

   #11 Zonder kopzorgen verkopen

   Ons team van experts neemt jou werkelijk alles uit handen. Wat er ook komt kijken bij de verkoop van je huis en hoeveel er ook op je af komt: je kunt het bij ons kwijt, want wij regelen alles voor je. Zo hoef je bijvoorbeeld niet na te denken over het regelen van een energielabel, want dat verzorgen wij van A tot Z voor jou. Alle deadlines en afspraken rondom de verkoop van je huis houden wij voor je in de gaten. Het enige dat jij hoeft te doen, is wachten op een seintje. Jij hoeft nergens aan te denken. Dat is service waar je lekker van slaapt.

   Gratis advies makelaar

   Vliegende start met gratis promotiepakket t.w.v. € 750

   Jij hebt al wind mee dankzij de 11 voordelen, maar we geven je ook nog een vliegende start. De promotiekosten nemen wij namelijk voor onze rekening (t.w.v. € 750). Dat betekent veel gratis extra's. Eerst een ander huis kopen? Dan mag jij 3 x een aankooprapport aanvragen als hulpmiddel bij de aankoop. Zo kom jij goed beslagen ten ijs. Ondertussen maken wij gratis je huidige woning tot in de puntjes klaar voor de verkoop.

   • Uitgebreid promotiepakket t.w.v. € 750,-
   • Hogere opbrengst woning + 10 andere voordelen
   • BONUS: 3x aankooprapport nieuwe woning

   Bekijk de voordeelactie

   Gratis promotiepakket
   Bij de start heb jij meteen de wind in de rug, want we geven je een gratis promotiepakket t.w.v. € 750 mee. Bovendien mag je 3 x een aankooprapport aanvragen voor een nieuwe woning.
   Betalen na verkoop
   Je betaalt alleen als je huis is verkocht. Wij rekenen altijd een voordelige all-in tarief. Ook kun je kosteloos je opdracht intrekken.
   11 voordelen tocht
   In een gesprek neemt de makelaar je mee langs de voordelen van FRYSK makelaars. Je weet bovendien direct wat je huis waard is.

   Wind in de rug bij jouw verkooptocht? Claim vrijblijvend een startbewijs!

   Als jij een huis wilt verkopen, mag je de 11 voordelen tocht niet missen. In een eerste gesprek kun je bepalen of jij jouw verkooptocht met ons wilt starten. Je weet dan direct wat je huis waard is.

   • Je wilt de beste promotie van je huis (tijdelijk gratis t.w.v. € 750)
   • Je wilt de maximale opbrengst voor je huis
   • Je wilt een makelaar die deskundig & ervaren is
   • Je wilt goed geïnformeerd zijn tijdens het gehele proces en continu inzage hebben
   • Je wilt gewoon een appje kunnen sturen als je een vraag hebt
   • Je wilt nergens aan hoeven te denken

   Gratis verkoopadvies aanvragen

   Verkoopadvies is altijd gratis & vrijblijvend bij FRYSK

   Janny en Rianne FRYSK makelaars

   Plan vrijblijvend een gesprek met onze makelaar over jouw verkooptocht

   Wat onze klanten vinden

   8.8 Mevr. Esther Hobma Oldegalileën 104 20 dec. 2022

   Een vlotte, moderne manier van werken. Prachtige foto's van het huis en een nette brochure. Ook erg leuk om na de bezichtingen even een kort verslagje te krijgen. Het contact verloopt praktisch via...

   10 Anoniem Julianastraat 43 20 dec. 2022

   Alles super gelopen. Fijn contact en service. Het huis vooraf ‘verkoopklaar’ laten zetten zodat het gelijk online kon toen ik mijn nieuwe thuis had gevonden. Het was voor een goede prijs in twee...

   8.0 Gerard herder 04 dec. 2022

   Presentatie van het huis en tuin was prima, de foto's waren van uitstekende kwaliteit, wat mede de oorzaak was dat het huis snel verkocht is. Prima contact met Frysk Makelaars!!

   9.3 Mevr. Janine Hofstee Riemersma Kerkelaan 35 11 03 dec. 2022

   Fijne makelaar. Duidelijke transparante communicatie. Ook oor voor jouw ideeen en bevindingen. Als we ooit weer gaan verkopen gaan we zeker met frysk in zee.

   10 Anoniem R Pollemaplein 9 18 nov. 2022

   Gehele verkoop procedure is goed verlopen. Goede inschatting van de vraagprijs en het uiteindelijk verkregen bod. Communicatie verliep uitstekend met het gehele team. Vakkundig gemaakte verkoop...

   10 Het echte landleven Jacq 18 okt. 2022

   We hebben het hele team van de Frysk makelaars als zeer fijn ervaren, deskundig toegankelijk en open voor vragen.

   10 BJ Bijlsma Achterwei 29 08 okt. 2022

   Zeer correcte makelaar en collega's van haar. Bezichtigingen waren direct ingepland na bevestiging. Na de bevestiging vrijwel meteen een verslag wat ons een hele goede indruk heeft gegeven hoe het is...

   9.3 Anoniem Lange Dyk 3 08 okt. 2022

   De samenwerking met Frysk makelaars heb ik als prettig ervaren. De kennis van hun vakgebied is uitstekend en ze waren fijn in omgang. Er kan iets meer focus worden gelegd op de tussentijdse...

   8.0 Michel Broer 07 okt. 2022

   Duurde wat lang voor me gevoel dat het op gang kwam maar verder uitstekend verlopen en geholpen door FRYSK makelaars

   10 Rudi B 06 okt. 2022

   Vlotte verkoop van ons huis, goed ondersteund, korte lijnen. Duidelijk.

   Heerenveen
   Abe Lenstra boulevard 10
   8448 JB Heerenveen

   Leeuwarden (op afspraak)
   Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
   8914 BC Leeuwarden

   Back to top