Mijn favorieten

Wel of niet meedoen aan de NVM Open Huizen Dag?

Op zaterdag 30 maart a.s. is er weer de populaire NVM Open Huizen Dag. Uiteraard doet FRYSK makelaars hier ook aan mee. De NVM Open Huizen Dag wordt landelijk georganiseerd en krijgt veel media aandacht.  

Hoeveel kijkers komen er op een huis af?
De ervaring leert dat de opkomst tijdens een Open Huis nogal wisselend is. Sommige woningen kunnen 10 kijkers verwelkomen, andere woningeigenaren zitten de hele morgen met de koffie klaar en kunnen dit uiteindelijk helaas zelf opdrinken. Is een Open Huis wel nuttig?

Wel of niet meedoen aan de NVM Open Huizen Dag?
De makelaars van FRYSK zeggen hierop volmondig: MEEDOEN!!
  1. Er is veel landelijke media aandacht voor de NVM Open Huizen Dag waardoor er altijd een hoop mensen op af komen;
  2. De drempel is laag voor geïnteresseerde woningzoekers om een woning te bezoeken;
  3. Ook nieuwsgierige kijkers hebben vrienden en kennissen, aan wie ze vervolgens vertellen over jouw woning. Mond tot mond reclame is nog steeds de beste reclame die er is!
  4. Als mensen jouw woning gezien hebben, maar besluiten dat deze het voor hen nèt niet is, dan kunnen wij hen wellicht wijzen op een andere te koop staande woning. Uiteraard gebeurt dit ook bij andere woningen en dan komt wellicht jouw woning alsnóg in beeld!
  5. De cijfers die de NVM bekend maakt na de Open Huizen Dag van het najaar van 2018 liegen er niet om. Hieruit blijkt dat 12 weken na de Open Huizen Dag 47% van de deelnemende woningen verkocht is. Van de woningen die niet deelnamen aan de Open Huizen Dag bleek over dezelfde periode 33% te zijn verkocht.
FRYSK makelaars zet alles op alles om jouw woning op z’n paasbest in de markt te zetten. Voor snelle beslissers: deelname aan de NVM Open Huizen Dag blijkt meer dan de moeite waard. Daarmee heb jij een extra moment om in de schijnwerpers te staan met je huis. Zaterdag 30 maart is je kans!

Jouw huis ook in de schijnwerpers?
Neem direct contact met ons op via 088-310 10 88 of mail naar info@fryskmakelaars.nl