Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Thaborwei 4 C in Tirns 8632 WG

Thaborwei 4 C

8632 WG Tirns
€ 148.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Een prachtige locatie voor uw droomhuis in Tirns aan open vaarwater en met vrij uitzicht.

In het inbreidingsplan van Tirns zijn in totaal 4 kavels uitgegeven voor 5 woningen. Er zijn inmiddels 4 woningen gerealiseerd en deze riante kavel biedt de laatste vrije plek voor een vrijstaande woning.

Omschrijving kavel:
Deze bouwkavel ligt aan de rand van Tirns en aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Een prachtige locatie voor uw droomhuis in Tirns aan open vaarwater en met vrij uitzicht.

In het inbreidingsplan van Tirns zijn in totaal 4 kavels uitgegeven voor 5 woningen. Er zijn inmiddels 4 woningen gerealiseerd en deze riante kavel biedt de laatste vrije plek voor een vrijstaande woning.

Omschrijving kavel:
Deze bouwkavel ligt aan de rand van Tirns en aan de westkant van Sneek. Door de mooie ligging heb je vrij uitzicht over het weidelandschap richting Sneek. De achtertuin grenst direct aan open vaarwater(Frankervaart), die in verbinding staat met het Sneekermeer (circa 45 minuten varen). Aan de noordoostelijke zijde is vanaf de openbare weg toegang tot het perceel en ligt de toekomstige achtertuin en de doorgetrokken vaarweg vanuit de Franekervaart aan de zuidwestelijke kant. U heeft hier een heerlijke middag- en avondzon. De kavel is circa 749 m² groot (circa 18 x 41,5 meter).


U kunt hier uw droomhuis laten bouwen met de materialen die u mooi vindt, naar uw eigen wensen en behoeften. Uiteraard dient u wel te voldoen aan de eisen zoals deze zijn verwoord in het bestemmingsplan, dat speciaal voor deze ontwikkeling is vastgesteld.
Samenvatting bestemmingsplan:
- Bouwhoogte maximaal 9 meter, 1 laag plus kap met een dakhelling van ten minste 40° en ten hoogste 55°;
- Bouwen binnen het bouwvlak, maximaal 50 % van het bouwperceel;
- Situering hoofdgebouw minimaal 3 meter vanaf zijkavelgrens.

Water:
- ca. 18 meter eigen kade.

De kavel wordt bouwrijp geleverd inclusief walbeschoeiing en met een bouwverplichting via bouwbedrijf Bootsma te Tirns. Bouwbedrijf Bootsma heeft ter illustratie een tweetal woningen ontworpen die eventueel op de kavel gerealiseerd kunnen worden. Deze voorbeelden zijn opgenomen in de presentatie. Let op: aan deze beelden kunnen geen rechten worden ontleend en dienen puur als indicatief te worden gezien.

KOOPSOM VRIJ OP NAAM (V.O.N.), dat wil zeggen onderstaande kosten zijn inbegrepen:
-Grondkosten
-Rente over de grondkosten tot datum, genoemd in de notariële akte
-Notarishonorarium t.b.v. akte van levering
-Verkoopkosten
-Kadastrale kosten over de grond en eventuele opstallen
-BTW (momenteel 21 %)

Niet in de koopsommen V.O.N. inbegrepen:
-Gemeente leges ten behoeve van de basis woning
-Bouwvergunning basis woning
-Bouwkosten
-Kosten constructeur en toezicht
-Aansluitkosten water, elektra, cai, telefoon en riolering
-Entree en abonnementskosten van telefoon en CAI
-Keukenblok en inbouwapparatuur
-Tuininrichting
-Financieringskosten, zoals kosten hypotheekakte, eventuele afsluitprovisie, hypotheekrente tijdens de bouw en taxatiekosten
-Bouwgarantiecertificaat
-Eventuele wijzigingen in BTW tarief.

Tirns
Tirns is een klein terpdorp aan de Franekervaart. Het inwonersaantal schommelt al jaren rond de 180. Tirns ligt ca. 3 kilometer ten noordwesten van Sneek en kent een lange geschiedenis, die nog duidelijk zichtbaar is het dorpsbeeld.
Het dorp telt enkele bedrijven en een dorpshuis. Het bloeiende verenigingsleven speelt zicht in de zomermaanden voornamelijk af op het sportveld, waar fanatiek wordt gekaatst en waar ook de jeu de boules banen liggen. In het winterseizoen verplaatst het verenigingsleven zich naar het dorpshuis. De Franekervaart, die door het dorp heen loopt, is een breed en mooi vaarwater. Ook is de plek gewild als rustige vissersplek. En wanneer de winter het toelaat is de vaart een ideale startplaats voor schaatstochten door de uitgestrekte natuur, buitenom de eigen ijsbaan die Tirns rijk is. Veel inwoners maken gebruik van de winkelvoorzieningen in Sneek.

Aanvullende informatie of het plannen van een oriënterend gesprek kunt u aanvragen via ons kantoor per e-mail of telefoon.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 148.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, vrij uitzicht, aan vaarwater en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 749 m² Kadasteroppervlakte 749 m² Kadastrale gegevens Gemeente Nieuwland Sectie K Perceelnummer 590 Oppervlakte 739 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Nieuwland Sectie K Perceelnummer 598 Oppervlakte 10 m²
Route van naar Thaborwei 4 C, 8632 WG Tirns

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.