Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Veiling
Meenscharweg 18 in Vegelinsoord 8467 SC

Meenscharweg 18

8467 SC Vegelinsoord

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

Veilinglocatie:
Van der Valk Hotel Drachten
Lavendelheide 4
9202 PD   Drachten

Start verkoop:        29-05-2019 13:30
Inzet:                    29-05-2019 13:30 
Afslag: ...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1938 Woonoppervlakte 157 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop
(ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

Veilinglocatie:
Van der Valk Hotel Drachten
Lavendelheide 4
9202 PD   Drachten

Start verkoop:        29-05-2019 13:30
Inzet:                    29-05-2019 13:30 
Afslag:                  29-05-2019 13:30

Notariskantoor
Trip advocaten & notarissen
Hereweg 93    
9721 AA  Groningen
T:  (050) 599 79 99   
E: veilingen@triplaw.nl

BEZICHTIGING IS NIET MOGELIJK, ZIE HIERVOOR DE GEPUBLICEERDE FOTO'S.

Object:
Vrijstaande woning (woonboerderij) met schuur, ondergrond en erf.

Indeling:
Entree/hal met voorraadkast en toilet. Ruime keuken en een kleine woonkamer. Eén slaapkamer en de badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Vanuit de hal is de bijkeuken bereikbaar, vanwaar de voormalige stal (nu ruime inpandige berging/schuur) bereikbaar is.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. Er is tevens een vliering aanwezig.

In de tuin staat nog een zeer ruime kapschuur. Er is ook een dicht gedeelte, goed bruikbaar als garage of stalling voor enkele auto's."


Gegevens veiling: De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen 2006 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden, zoals opgenomen in de akte van veiling, niet is afgeweken. De veilingvoorwaarden kunnen bij bovengenoemde veilingnotaris worden opgevraagd.

FRYSK makelaars is door BANK (de “Executant”) aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande (executoriale) verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Francois HaverSchmidtwei 2 te Leeuwarden (de “Transactie”). FRYSK makelaars is door de Executant geautoriseerd, uitsluitend in hoedanigheid van adviseur van de Executant, om namens de Executant deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in de aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie.
Potentiële Kopers worden geacht voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en dienen waar nodig eigen adviseurs in te schakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die de Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij expliciet anders overeengekomen.
 
De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Executant en FRYSK makelaars en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of uit andere, in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”), of uit eventuele fouten en/of omissies daarin. Specifiek wordt er door de Executant en/of FRYSK makelaars geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Samenvatting of Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Executant, noch FRYSK makelaars heeft een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen, die op enig moment mogen blijken.
 
FRYSK makelaars treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Executant en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.
Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 1938 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom Indeling Woonoppervlakte 157 m² Perceeloppervlakte 3290 m² Externe bergruimte 150 m² Inhoud 1000 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Slecht Onderhoud buiten Slecht tot matig Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Nijehaske Sectie K Perceelnummer 497 Oppervlakte 3290 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Meenscharweg 18, 8467 SC Vegelinsoord

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.