Mijn favorieten

Uniek bij FRYSK makelaars: aankoop deeldiensten

 

 

Uniek: de aankoop deeldiensten van FRYSK

 

Het kopen van een huis is een van de grootste aankopen in een mensenleven. De verkoopmakelaar behartigt alleen de belangen van zijn klant, de verkoper. Met een aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Hij behartigt alleen jouw belangen en zorgt ervoor dat je het huis kunt kopen tegen de beste prijs en voorwaarden. 

De makelaars van FRYSK kunnen je bij de aankoop begeleiden en adviseren om tot de gewenste aankoop te komen. We doen dit in stappen; onze unieke deeldiensten. Deze deeldiensten zijn bezichtigen, onderhandelen en het opstellen van de koopakte en de eindinspectie. Omdat er momenten kunnen zijn dat je besluit niet door te gaan met het kopen, kun je bij ons per stap bepalen of je wel of niet verder gebruik maakt van onze diensten. Dus betaal je ook per deeldienst. Bezichtiging met FRYSK € 250
De NVM aankoopmakelaar met kennis van jouw regio gaat met jou mee naar de 2e (of 3e) bezichtiging en bekijkt de woning vakkundig en kritisch. De aankoopmakelaar geeft je advies over aanvullende voorwaarden, zoals een bouwkundige keuring. Je krijgt een onderbouwd advies over de verwachte koopprijs en een goed openingsbod. 

 • Aankoopmakelaar gaat mee naar 2e bezichtiging
 • Advies koopprijs
 • Openingsbod
 • Aanvullende voorwaarden (zoals financiering, bouwkundige keuring, overname roerende zaken)
   Onderhandelingen met FRYSK € 500
Ben je na de vervolgbezichtiging samen met onze aankoopmakelaar nog net zo enthousiast over het huis? Dan start FRYSK makelaars de onderhandelingen, altijd in goed overleg met jou. Hier gaat het niet alleen om de koopprijs, maar ook om eventuele ontbindende voorwaarden en bijzondere clausules.

 • Onderhandelingen met verkoper
 • Overleg en tussentijdse terugkoppeling
 • Aanvullende voorwaarden

Gaat de koop niet door? Dan betaal je € 250 euro i.p.v. € 500

Let op: Als NVM-lid mogen wij alleen de onderhandelingen verzorgen in combinatie met een bezichtiging.


 
Koopcontract & eindinspectie met FRYSK € 200 
Alle gemaakte afspraken worden door de verkopende partij vastgelegd in een koopcontract. FRYSK makelaars controleert en beoordeelt dit contract grondig. Onze makelaar is aanwezig bij de eindinspectie en gaat met jou mee naar de notaris.

 • Controle & beoordeling koopcontract
 • Eindinspectie van gekochte woning
 • Overdracht bij de notaris

Let op: Als NVM-lid mogen wij alleen de afhandeling verzorgen in combinatie met de onderhandelingen.

 Gebruik maken van deze deeldiensten? 
Bel 088 - 310 10 88 of vraag online een afspraak aan