Mijn favorieten

Waarom meedoen aan de NVM Open Huizen Dag?


Inmiddels is het een begrip: de NVM Open Huizen Dag. Voor woningzoekers is het een unieke gelegenheid om bij verschillende woningen te kijken. Daarnaast is het voor verkopers een extra moment om de woning in de schijnwerpers te zetten. Maar waarom zou je tegenwoordig nog meedoen aan de NVM Open Huizen Dag?
 

Laagdrempelig en geheel vrijblijvend

Voor mensen die zich oriënteren op de woningmarkt kan het plannen van een bezichtiging een hoge drempel zijn. Zij willen liever geen verwachtingen wekken. Toch zie je tijdens een bezichtiging zoveel meer dan op de foto's van de website. Voor deze woningzoekers is een open huis een perfecte uitkomst. Blijken zij enthousiast, dan kan de verkoop wel eens snel tot stand komen. 
 

Onderzoek NVM Open Huizen Dag

De cijfers die de NVM bekend maakte na de Open Huizen Dag in maart 2019 liegen er niet om. Hieruit blijkt dat 12 weken na de NVM Open Huizen Dag 47% van de deelnemende woningen succesvol zijn verkocht. Van de woningen die niet hebben deelgenomen bleek in dezelfde periode maar 33% te zijn verkocht. Geïnteresseerden willen dus toeslaan voordat er andere kapers op de kust zijn!
 

Mond tot mond reclame

Nog altijd de beste reclame die er bestaat; mond tot mond reclame. Nieuwsgierige kijkers hebben vrienden en kennissen, aan wie zij vertellen over jouw woning. Het kan ook zijn dat woningzoekers besluiten dat jullie huis het voor hen nét niet is, dan sturen wij ze wellicht door naar een andere woning. Uiteraard gebeurt dit ook bij andere woning en dan komt jouw woning alsnóg in beeld!
 

Jouw huis in de schijnwerpers

Kortom met de NVM Open Huizen Dag creëer jij een extra moment om in de schijnwerpers te staan met je huis. Zaterdag 5 oktober is je kans! Neem gerust contact met ons op voor vragen of deelname via 088- 310 10 88 of info@fryskmakelaars.nl.