Uniek: de aankoop deeldiensten van FRYSK


In het kort

Bezichtiging

De NVM aankoopmakelaar met kennis van jouw regio gaat met jou mee naar de 2e (of 3e) bezichtiging en bekijkt de woning vakkundig en kritisch. De aankoopmakelaar geeft je advies over aanvullende voorwaarden, zoals een bouwkundige keuring.

Onderhandelingen

Ben je na de bezichtiging nog net zo enthousiast over je huis? FRYSK kan voor jou de onderhandelingen verzorgen en geeft jou een goed, onderbouwd advies.

Koopcontract & Eindinspectie

Alle gemaakte afspraken worden door de verkopende partij vastgelegd in een koopcontract. FRYSK makelaars controleert en beoordeelt dit contract grondig. Onze makelaar is aanwezig bij de eindinspectie en gaat met jou mee naar de notaris.

Unieke deeldiensten

Het kopen van een huis is een van de grootste aankopen in een mensenleven. De verkoopmakelaar behartigt alleen de belangen van zijn klant, de verkoper. Met een aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Hij behartigt alleen jouw belangen en zorgt ervoor dat je het huis kunt kopen tegen de beste prijs en voorwaarden.

De makelaars van FRYSK kunnen je bij de aankoop begeleiden en adviseren om tot de gewenste aankoop te komen. We doen dit in stappen; onze unieke deeldiensten. Deze deeldiensten zijn bezichtigen, onderhandelen en het opstellen van de koopakte en de eindinspectie. Omdat er momenten kunnen zijn dat je besluit niet door te gaan met het kopen, kun je bij ons per stap bepalen of je wel of niet verder gebruik maakt van onze diensten. Dus betaal je ook per deeldienst.

Bezichtiging met FRYSK € 250

De NVM aankoopmakelaar met kennis van jouw regio gaat met jou mee naar de 2e (of 3e) bezichtiging en bekijkt de woning vakkundig en kritisch. De aankoopmakelaar geeft je advies over aanvullende voorwaarden, zoals een bouwkundige keuring. Je krijgt een onderbouwd advies over de verwachte koopprijs en een goed openingsbod.

  • Aankoopmakelaar gaat mee naar 2e bezichtiging
  • Advies koopprijs
  • Openingsbod
  • Aanvullende voorwaarden (zoals financiering, bouwkundige keuring, overname roerende zaken)
Tarief bezichtiging 250 oranje bolletje 400x400

Onderhandelingen met FRYSK € 500

Ben je na de vervolgbezichtiging samen met onze aankoopmakelaar nog net zo enthousiast over het huis? Dan start FRYSK makelaars de onderhandelingen, altijd in goed overleg met jou. Hier gaat het niet alleen om de koopprijs, maar ook om eventuele ontbindende voorwaarden en bijzondere clausules.

  • Onderhandelingen met verkoper
  • Overleg en tussentijdse terugkoppeling
  • Aanvullende voorwaarden

Gaat de koop niet door? Dan betaal je € 250 euro i.p.v. € 500
Let op: Als NVM-lid mogen wij alleen de onderhandelingen verzorgen in combinatie met een bezichtiging.

Tarief onderhandeling succesvol 500 oranje bolletje 400x400

Blijf op de hoogte van al het woon gerelateerde nieuws!

Koopcontract & eindinspectie met FRYSK € 200

Alle gemaakte afspraken worden door de verkopende partij vastgelegd in een koopcontract. FRYSK makelaars controleert en beoordeelt dit contract grondig. Onze makelaar is aanwezig bij de eindinspectie en gaat met jou mee naar de notaris.

  • Controle & beoordeling koopcontract
  • Eindinspectie van gekochte woning
  • Overdracht bij de notaris

Let op: Als NVM-lid mogen wij alleen de afhandeling verzorgen in combinatie met de onderhandelingen.

Tarief afhandeling 200 oranje rondje 400x400

Gebruik maken van deze deeldiensten?

In het kort

7 professionals

Dit betrokken team heeft jarenlange ervaring en zijn bovenal betrokken bij jou. Iedereen levert elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit, kortom: het hele team is begaan met jouw huis en situatie!

Kennis van Friesland

De drie NVM makelaars hebben allemaal hun eigen werkgebied. Dit betekent dat zij allemaal de benodigde kennis hebben van jouw leefomgeving. Zo kunnen zij het beste advies geven en overbrengen.

De beste presentatie

Dit doen wij zowel on- als offline. Door middel van social media, een hoge ranking op funda, professionele fotografie, een luxe woningbrochure en een opvallend 'te koop' bord in jouw tuin!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van jouw huis!

Bereken