De voordelen van verkoopaankoop


Eerst je huis verkopen of eerst een huis kopen?

Je wilt je huis wel verkopen, maar wilt niet het risico lopen om zelf nog geen andere woning te hebben gekocht. Zet jij je huis te koop als je de zekerheid hebt dat je eerst een andere woning kan kopen? Die zekerheid biedt FRYSK je met onze diensten van verkoopaankoop.nl. Jij verkoopt je huis en ondertussen ga je zonder risico op zoek naar een andere woning. Of andersom.

Wat kun je met verkoopaankoop?

Verkoop onder voorbehoud

Je verkoopt je woning zonder het risico te lopen dat je met lege handen komt te staan. Want met de no-risk verkoopclausule is jouw huis pas definitief verkocht als je een andere woning hebt gevonden.

Ssstil verkopen

Terwijl jij op zoek gaat naar en huis, zet je zonder risico je eigen woning al in de stille verkoop. Jij bepaalt hoe stil. Niet iedereen hoeft het te weten, maar zo kom jij wel te weten hoe je woning in de markt ligt.

Zorgeloos kopen

Bezichtigingen, een huis op waarde schatten en een strategie bepalen. Geen enkel aankoopproces ziet er hetzelfde uit. Jij bepaalt en betaalt voor wat je nodig hebt.

Verkoopaankoop.nl en FRYSK

‘In heel Friesland je huis zonder risico (ver)kopen’, dat is wat FRYSK samen met 3 collega-makelaars wil realiseren met verkoopaankoop.nl. Het platform waar we gezamenlijk de ‘nieuwe’ makelaarsdiensten toelichten. Omdat de keus tussen verkoop en aankoop niet zo zwart-wit hoeft te zijn, er is meer mogelijk. Jij bepaalt hoe en wanneer je wilt (ver)kopen met FRYSK makelaars.

Verkoopaankoop voordeel van FRYSK

Ter introductie van verkoopaankoop.nl biedt FRYSK nu de volgende voordelen:

  • Gratis verkooppakket ter waarde van € 750,-
  • € 1.000,- voordeel bij gecombineerde aan- en verkoopdienstverlening
  • Gratis aankoopbezichtiging met een van onze makelaars

Meer informatie over verkoopaankoop bij FRYSK

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct