Huis verkopen? Gratis energielabel kado!Geen energielabel? Huis niet op funda

Zonder geldig energielabel, kun je de verkoop van je huis niet starten. Sinds 1 januari 2022 komt je huis zelfs niet meer op funda. Bovendien kun je een (fikse) boete krijgen als het label niet in de woningadvertenties staat.

Gratis energielabel bij verkoop huis

Huis verkopen met FRYSK? Dan regelen én betalen wij jouw energielabel. Dat scheelt jou honderden euro's. De kosten kunnen namelijk oplopen tot meer dan € 400,-. Bovendien is het een hoop geregel en neemt een aanvraag vaak meerdere weken in beslag. Geen zorgen, dat doen wij voor jou! FRYSK schakelt snel dankzij korte lijnen, dat betekent: geen boete en snel starten met de verkoop van je huis!

Claim jouw gratis energielabel

Voordelen

  • Gratis energielabel
  • Snel geregeld
  • Direct starten met de verkoop van je huis

Pas betalen als je huis is verkocht

Ga jij ook ervaren hoe relaxt het verkopen van een huis kan zijn? Bij FRYSK nemen we jou echt alle zorg uit handen. Bovendien halen we met onze verkoopskills het onderste uit de kan voor jou. Betalen doe je pas als wij je huis hebben verkocht.

  • Geen opstart- en promotiekosten
  • Alleen betalen na de verkoop
  • Kosteloos opdracht intrekken

Maak kennis met de makelaar

Actievoorwaarden 'Gratis energielabel'

De actie 'Gratis energielabel' is geldig tot 1 juli 2022. Wil je gebruik maken van de actie? Teken dan de opdracht tot dienstverlening voor 1 juli 2022. Heb je al een geldig energielabel? Dan bieden we jou een aantrekkelijk alternatief: extra promotiemogelijkheden van je huis of gratis gebruik van onze aankoopcoach t.w.v. 350 euro.

Gratis energielabel
Bij de verkoop van je huis is een geldig energielabel verplicht. Wij regelen en betalen dit voor jou! Dat is een voordeel tot meer dan 400 euro.
Vrijblijvend kijken of het klikt
Onze makelaar met kennis van jouw regio komt kennis met je maken. Jij weet dan direct wat je huis waard is en of het klikt tussen jou én FRYSK!
Direct starten met verkopen
Ons vaste, lage all-in tarief is inclusief opstart- en promotiekosten. Ook kun je kosteloos je opdracht intrekken. Je betaalt alleen als je huis is verkocht.

Claim hier jouw gratis energielabel en maak kennis met FRYSK!

FRYSK de makelaars

Wat onze klanten vinden

10 Het echte landleven Jacq 18 okt. 2022

We hebben het hele team van de Frysk makelaars als zeer fijn ervaren, deskundig toegankelijk en open voor vragen.

10 BJ Bijlsma Achterwei 29 08 okt. 2022

Zeer correcte makelaar en collega's van haar. Bezichtigingen waren direct ingepland na bevestiging. Na de bevestiging vrijwel meteen een verslag wat ons een hele goede indruk heeft gegeven hoe het is...

9.3 Anoniem Lange Dyk 3 08 okt. 2022

De samenwerking met Frysk makelaars heb ik als prettig ervaren. De kennis van hun vakgebied is uitstekend en ze waren fijn in omgang. Er kan iets meer focus worden gelegd op de tussentijdse...

8.0 Michel Broer 07 okt. 2022

Duurde wat lang voor me gevoel dat het op gang kwam maar verder uitstekend verlopen en geholpen door FRYSK makelaars

10 Rudi B 06 okt. 2022

Vlotte verkoop van ons huis, goed ondersteund, korte lijnen. Duidelijk.

10 Rudi Brand Hanckemastins 14 a 05 okt. 2022

Het contact en de verkoop van ons huis verliep vlot. Duidelijke uitleg. Korte lijnen. En dit allemaal voor een schappelijke prijs. Bedankt.

8.0 Anoniem De Manege 36 26 sep. 2022

Frysk makelaar heeft ons huis in de Hemrik in no time verkocht. Van te voren is er open en nuchter contact zonder poespas. Met vragen kun je altijd bij ze terecht en nemen ze de tijd om je het een en...

9.0 Mevr. Janet Jagersma de Boer Kadal 13 17 sep. 2022

Het contact was prima. We werden altijd terug gebeld. En het persoonlijke contact was super. het was een hele goede ervaring met de dames van Frysk. We werden goed op de hoogte gehouden van de...

10 Dhr. Durk Abma Cecilia Benninghastr 16 11 sep. 2022

Nadat de eerste kopers de koop niet rond kregen, heeft frysk makelaars het goed opgepakt. Daardoor het huis goed verkocht.

10 Sally Cimanez 06 sep. 2022

Frysk Makelaars hebben mij uitstekend geholpen om het huis in Leeuwarden te verkopen. De communicatie verliep vlot en duidelijk. In korte tijd het huis verkocht voor een prima prijs dankzij hun...

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top