Huis verkopen? Gratis energielabel kado!


Geen energielabel? Huis niet op funda

Zonder geldig energielabel, kun je de verkoop van je huis niet starten. Vanaf 1 januari komt je huis zelfs niet meer op funda. Bovendien kun je een (fikse) boete krijgen als het label niet in de woningadvertenties staat.

Gratis energielabel bij verkoop huis

Huis verkopen met FRYSK? Dan regelen én betalen wij jouw energielabel. Dat scheelt jou honderden euro's. De kosten kunnen namelijk oplopen tot meer dan € 400,-. Bovendien is het een hoop geregel en neemt een aanvraag vaak meerdere weken in beslag. Geen zorgen, dat doen wij voor jou! FRYSK schakelt snel dankzij korte lijnen, dat betekent: geen boete en snel starten met de verkoop van je huis!

Claim jouw gratis energielabel

Voordelen

  • Gratis energielabel
  • Snel geregeld
  • Direct starten met de verkoop van je huis

Pas betalen als je huis is verkocht

Ga jij ook ervaren hoe relaxt het verkopen van een huis kan zijn? Bij FRYSK nemen we jou echt alle zorg uit handen. Bovendien halen we met onze verkoopskills het onderste uit de kan voor jou. Betalen doe je pas als wij je huis hebben verkocht.

  • Geen opstart- en promotiekosten
  • Alleen betalen na de verkoop
  • Kosteloos opdracht intrekken

Maak kennis met de makelaar

Actievoorwaarden 'Gratis energielabel'

De actie 'Gratis energielabel' is geldig tot 1 maart 2022. Wil je gebruik maken van de actie? Teken dan de opdracht tot dienstverlening voor 1 maart 2022. Heb je al een geldig energielabel? Dan bieden we jou een aantrekkelijk alternatief: extra promotiemogelijkheden van je huis of gratis gebruik van onze aankoopcoach t.w.v. 350 euro.

Gratis energielabel

Bij de verkoop van je huis is een geldig energielabel verplicht. Wij regelen en betalen dit voor jou! Dat is een voordeel tot meer dan 400 euro.

Vrijblijvend kijken of het klikt

Onze makelaar met kennis van jouw regio komt kennis met je maken. Jij weet dan direct wat je huis waard is en of het klikt tussen jou én FRYSK!

Direct starten met verkopen

Ons vaste, lage all-in tarief is inclusief opstart- en promotiekosten. Ook kun je kosteloos je opdracht intrekken. Je betaalt alleen als je huis is verkocht.

Claim hier jouw gratis energielabel en maak kennis met FRYSK!

Janny en Linda 1

Wat onze klanten vinden

10

Tineke Dijkstra

10 jan. 2022

Fijne communicatie, helder en duidelijk. Geven snel antwoord en helpen waar je kan. Zeker een aanrader!!

9.0

Sander Hoekstra

Sânbuorren 39 24 dec. 2021

Janny is een goede en kundige makelaar. Altijd en gemakkelijk bereikbaar. En het belangrijkste; ze heeft ons huis verkocht! Frysk makelaars is een echte aanrader en voordelig.

9.0

Onbekend

Voetpad 30 23 dec. 2021

Makelaar kent de markt weet wat zij doen. Goed voorbereidt bij het kennismakinggesprek. Goede backoffice met antwoorden wanneer gevraagd.

10

Onbekend

Lyts Dykje 6 23 dec. 2021

Goede makelaar voor vaste prijs. Vriendelijk personeel, duidelijke verwachtingen en altijd bereikbaar voor vragen oid. Erg goede service al met al ! Een aanrader dus 👍

9.3

Dhr. Riemer B de Vries

Buorren 10 10 dec. 2021

Top makelaars Vriendelijk en zeer behulpzaam Communicatie met frysk is ook zeer goed En online systeem en tekenen werkt zeer makkelijk

10

Ben en Paula van Roshum

09 dec. 2021

Heel fijn makelaarskantoor. Ze denken mee. Kennen de markt heel goed. Tikkeltje streng maar dat was in ons voordeel. Huis verkopen ? FRYSK MAKELAARS inzetten!!

9.5

Onbekend

Beukenlaan 28 08 dec. 2021

Ik kan iedereen Frysk makelaars aanbevelen. Ook na kantooruren zijn ze bereid contact te onderhouden met potentiële kopers. Goede communicatie en nazorg. Huis verkopen in Friesland? Frysk makelaars...

10

Afke Veenstra

04 dec. 2021

Super goed begeleid tijdens het verkoopproces. De makelaar is tijdens het proces goed bereikbaar en beantwoord graag al je vragen. Met de handige groepsapp is het makkelijk en snel communiceren. Zelfs...

10

Onbekend

Langelilleweg 101 02 dec. 2021

Wij waren op zoek naar een makelaar die eigenlijk direct in mogelijkheden dacht wanneer hij of zij het huis en alles bijbehorend zou zien. Tijdens de eerste kennismaking met Janny, nog voordat we om...

9.5

Onbekend

Voetpad 30 26 nov. 2021

Onze verwachting was kennis van de actuele huizen markt. Hier voldeed de Friesk professioneel aan. Vervolgens was het een goede service prijs/ kwalitieit. Wij raden deze makelaar aan. Zij hebben ook...

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct online