Mijn favorieten

HeerenveenWil jij je huis verkopen in Heerenveen? Bespaar dan veel geld met de NVM makelaars van FRYSK makelaars. Bij het verkopen van een huis komt er al genoeg op je af. Daarom houden we het bij FRYSK makelaars graag simpel. We ontzorgen jou volledig bij de verkoop van je huis voor de vaste lage prijs van € 2950. Inclusief opstart- en promotiekosten. Bovendien mag je een opdracht kosteloos intrekken. 


FRYSK makelaar verkoopt jouw huis:
 • Geen courtage maar een vast laag tarief
 • Inclusief opstart- en promotiekosten
 • Kosteloos opdracht intrekken
 • Hoge opbrengst van je huis
 • Direct en persoonlijk contact

   
Wil jij gratis advies van een NVM makelaar?
Janny Paulusma of Linda van Es komen gratis en vrijblijvend bij je langs.

Bel ons op 088-3101088 

       
 

 

Hoeveel bespaar jij op de verkoop van je huis?
Meer betalen bij hogere opbrengst van je huis?
Courtage betalen op basis van de verkoopprijs van je huis? Dat vinden wij bij FRYSK makelaars niet meer van deze tijd. Daarom betaal je voor de verkoop van je huis een vast tarief van € 2950, ongeacht de verkoopprijs. Tot je huis is verkocht, betaal je helemaal niets. De kosten worden verrekend bij de overdracht.

Bij de meeste makelaars in Heerenveen betaal je duizenden euro's meer voor dezelfde service. Vergelijk het zelf! In het overzicht is gerekend met een courtage van 1,75% inclusief btw en € 600 promotiekosten (die je meestal vooraf moet betalen).

 

  

Zo verkoopt FRYSK makelaars jouw huis

  
 • Opname van de woning
  Onze NVM makelaar komt bij jou langs voor de woningopname. Gezamenlijk komen we tot de juiste vraagprijsstrategie.


   
 • Duidelijke overeenkomst
  Er wordt een Opdracht tot Dienstverlening opgesteld (OTD). Hierin staat de verkoopopdracht omschreven. Zo is het voor jou en voor ons helder wat we hebben afgesproken.


   
 • Jurdisch en bouwkundig onderzoek
  Wij controleren altijd het Kadaster en de gemeente op bijzonderheden. Daarnaast kijken we naar zichtbare gebreken aan de woning en vervuiling, zoals bijvoorbeeld asbest. 


   
 • Professionele fotografie, plattegronden & verkooptekst
  Wij werken standaard met professionele foto’s, 360 graden foto’s, video en digitale plattegronden. Onze tekstschrijver verzorgt de verkooptekst. 


   
 • Promotie op o.a. Funda, Facebook & Instagram
  We zorgen ervoor dat het huis volop onder de aandacht wordt gebracht op Funda, andere relevante huizensites en de sociale media. Ben je lid van sociale media? Dan kun je de advertentie ook delen met je eigen netwerk. Hoe groter het bereik, des te meer kans op een koper.


   
 • Woningbrochure
  Onze uitgebreide woningbrochure is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. We besteden veel tijd en aandacht aan de selectie van de juiste foto’s en het schrijven van verkoopteksten die het juiste gevoel van het huis weergeven.


   
 • Bezichtigingen met potentiële kopers
  In overleg met jou plannen wij de bezichtigingen. Na de bezichtiging laten we weten hoe het is gegaan en wat de eerste indruk was van de kijker. Echt geïnteresseerden plannen vrijwel altijd een tweede bezichtiging. 


   
 • Onderhandelingen voeren
  Er is een bod uitgebracht op je huis, nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij. Uiteraard altijd in overleg met jou. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in een koopcontract, die wordt getekend door jou en de koper.


   
 • Volledige begeleiding voor, tijdens en na de overdracht
  Tijd voor de sleuteloverdracht! Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering. Jouw huis is nu officieel verkocht.


  

Huis verkopen in Heerenveen?

We zetten alles op alles voor de beste presentatie en het grootste bereik in Heerenveen en omgeving. In een (telefonisch) gesprek vertellen we je hoe we jouw huis verkopen. Bel ons op 088-3101088 of klik hier

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring