Mijn favorieten

Klantverhalen

Deskundig en betrokken

Een gouden greep, Frysk makelaars. Wij kregen de tip van iemand.
Deskundig en betrokken. Zij bieden alles wat je van een makelaar mag verwachten. Daarbij zeer betaalbaar. Een goede communicatie en bereikbaarheid. Mensen met hart voor de zaak en uitstekende begeleiding, van het eerste gesprek tot en met de laatste afspraak bij de notaris.
In één woord TOP
!

Voetpad - Munnekeburen | januari 2020 
Super geholpen

Niets anders dan lof voor de makelaar, wij zijn super geholpen met zowel de aankoop als verkoop van ons huis!

Blomtun - Menaam | december 2019

 

 Funda beoordelingen


 

 

 
Accuraat en doortastend

Ben zeer tevreden over de verkoop van mijn huis door FRYSK. Ben op een accurate en doortastende wijze begeleid in het proces van de verkoop. Wat is wel en niet belangrijk naar de eventuele potentiële kopers en dan met name voor de presentatie en op Funda. Contacten verliepen altijd plezierig en het resultaat mag er zijn. Na één bezichtigingsronde is het huis verkocht, dus zeer snel na het feitelijke te koop zetten. Kortom zeer tevreden.

De Grift - Bontebok | november 2019 
Net en correct

Nette en correcte mensen bij FRYSK die heel erg met ons meedachten. Ze hebben enige vorm van twijfel netjes behandeld en weggenomen. Daarnaast nog meer dan de vraagprijs uit het vuur kunnen halen. FRYSK bedankt. 

De Balstien - Westereen | oktober 2019

 Facebook aanbevelingen


21 personen hebben FRYSK makelaars aanbevolen met een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5.

 


Professioneel, persoonlijk en vakkundig

Professioneel, persoonlijk en vakkundig! Ook de presentatie van de woning (foto's, brochure, social media) was boven verwachting. Mooi weergegeven maar eerlijk en realistisch. Service en communicatie was erg goed en prettig. 

Gemini - Lemmer | augustus 2019


 
 

Zeer goed en deskundig

FRYSK makelaars is een erg prettig kantoor om mee samen te werken. De begeleiding en alles om de verkoop van een huis is zeer goed en deskundig. Helemaal top. Wij kunnen dit makelaarskantoor dan ook erg aanraden. 

Zuiderweg - Noordwolde | augustus 2019

 


 

 

Google-reviews 


24 personen hebben hun mening gegeven over de dienstverlening van FRYSK makelaars met een gemiddeld cijfer van 4,6 uit 5.
 


 

 

Vlot, prettig en bekwaam

FRYSK handelde gedurende het hele traject vlot, prettig en bekwaam. We waardeerden de transparante werkwijze (geen complexe opbouw van kostenposten), snelle communicatie (via telefoon, WhatsApp en Move) en de algemene begeleiding tijdens de verkoop. 

Gibbeflecht - Mantgum | juli 2019


 
Ook met een goed gevoel je huis verkopen met FRYSK makelaars?

Bel ons direct op 088 - 310 10 88 of vul onderstaand formulier in. Dan bellen we jou terug om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring