Mijn favorieten

KlantverhalenKordaat en doortastend!!

FRYSK makelaars is ons perfect bevallen. Ze zijn kordaat en doortastend! Ook de foto en film presentatie was veel mooier dan bij andere makelaars. Ik zal ze iedereen zeker aanraden. En als ik weer een huis ga verkopen dan staat al vast dat ik weer naar FRYSK ga. 

Gijs Lanting | 25 februari 2019
 


Goed en professioneel geholpen

Goed en professioneel geholpen door FRYSK makelaars. Onze woning was binnen twee verkocht. Prettig contact met de makelaar en het kantoor.

Gysbert Visser | 21 februari 2019

 


Heel tevreden

Denken goed mee, erg vriendelijk, houden zich aan afspraken, reageren snel. Had soms misschien iets meer terugkoppeling verwacht/gewenst, maar verder heel tevreden.

Jesse Versteegh | 7 januari 2019

 


Professioneel en heel toegankelijk

Professioneel en heel toegankelijk. Prettige communicatie. Super dat jullie mijn woning zo mooi gepresenteerd hebben en natuurlijk ook snel verkocht. In de toekomst kom ik zeker weer terug bij FRYSK.
BEDANKT!

Kees vd Meulen | 24 december 2018 Gaan we in de toekomst zeker vaker zaken mee doen

Prima groep mensen om zaken mee te doen. Goed benaderbaar en doortastend bij de verkoop. Gaan we in de toekomst zeker vaker zaken mee doen!

Alex de Haan | 8 november 2018
 


Super geholpen door Frysk Makelaars

Super geholpen door FRYSK makelaars. Onze woning was binnen no-time verkocht. Prettig contact met de makelaar en binnendienst. Ik beveel FRYSK makelaars zeker aan. Goede dienstverlening, korte lijntjes en bovendien een aantrekkelijk tarief!

Familie Postma | 2 november 2018
 
 


Je krijgt waar voor je geld

Geen moment spijt gehad van de keus voor FRYSK makelaars. Duidelijk in contact en afspraken. Alle bezichtigingen, afhandeling van akte e.d., helemaal prima! Je krijgt waar voor je geld. Ik wil FRYSK makelaars zeker aanbevelen.

Marijke Rolsma | 5 oktober 2018
 


 

Ook met een goed gevoel je huis verkopen met FRYSK makelaars?

Bel ons direct op 088 310 10 88 of vul onderstaand formulier in. Dan bellen we jou terug om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring