Huis kopen in Leeuwarden

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten. Hij behartigt alleen jouw belangen en weet wat de beste strategie is.
Jouw woonwensen realiseren
Door middel van een persoonlijk adviesgesprek nemen we jouw situatie onder de loep. Samen kijken we naar jouw woonwensen. Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met je in gesprek.
Vast laag all-in tarief
Bij FRYSK makelaars weet je vooraf precies wat je betaalt. Wij rekenen een vast, laag all-in tarief van € 2000,-. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Jij weet precies waar je aan toe bent.

Aankoopmakelaar Leeuwarden

Heb jij je droomhuis in Leeuwarden en omstreken gevonden? Wat leuk! Nu is het zaak om deze ook te bemachtigen. Misschien heb je al een paar keer misgegrepen en wil je nu met meer zekerheid je droomwoning aan de haak slaan. In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopdienst het verschil. Als aankoopmakelaar in Leeuwarden staan wij altijd voor je klaar en handelen we alleen in jouw belang.

Samen bezoeken we de woning. Met een aankoopmakelaar aan je zijde sta je vele malen sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Daardoor koop je een huis tegen de beste prijs en voorwaarden. Ook juridisch komt er veel kijken bij het kopen van een huis. Juist omdat je een huis zo graag wilt, nemen kopers daar gevaarlijk grote risico's. De aankoopmakelaar van FRYSK zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed wordt geregeld. Dat slaapt een stuk relaxter!

Wij stellen de waarde van de te kopen woning vast en signaleren mogelijke gebreken. Onze aankoopmakelaar blijft objectief want we weten, liefde voor een huis maakt blind! De aankoopmakelaar verliest jouw eisen niet uit het oog en zorgt voor een objectief, persoonlijk aankoopadvies. FRYSK makelaars zorgt ervoor dat je een huis koopt tegen de best mogelijke voorwaarden en de laagst mogelijke prijs.

Wat kost een aankoopmakelaar?

FRYSK makelaars rekent een vast, laag all-in tarief van € 2.000 voor een aankoopmakelaar. Ongeacht het aankoopbedrag van jouw nieuwe woning. Dus je betaalt geen percentage van de aankoopprijs. Jij bent er zeker van dat je niet teveel betaalt, want je betaalt de laagste prijs voor je nieuwe huis. De lage aankoopkosten voor de makelaar heb je er daarom al snel uit. De service die wij bieden is compleet. We ontzorgen je van A tot Z bij de aankoop van jouw droomwoning in Leeuwarden.

 • Ruime ervaring als aankoopmakelaar
 • Regiospecialist: Wij kennen Leeuwarden op ons duimpje
 • Snel schakelen: Een must in de huidige markt!

Huidige aanbod Leeuwarden

Staat jouw droomwoning hier misschien al tussen? Deze woningen staan momenteel bij ons in de verkoop.

Hulp van de aankoopmakelaar in Leeuwarden

Gaan er veel huizen aan je neus voorbij, zoek jij je suf op funda en weet je niet meer waar je moet beginnen? Op dit moment zijn er meer huizenzoekers dan beschikbare huizen. Om gek van te worden toch? Want zonder aankoopmakelaar vis jij steeds achter het net. Enorm frustrerend. Omdat geen woning, situatie of koper gelijk is, krijg je bij FRYSK een aankoopdienst op maat. Hoe je ervoor zorgt dat jij de beste koper wordt van die gewilde woning? Ook dan kan onze aankoopmakelaar je helpen.

We zijn als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod en we hebben de meest recente informatie over de woonomgeving, bouwplannen en vergunningen. Genoeg redenen om eens kennis te maken met onze aankoopmakelaar.

Andere diensten in Leeuwarden

Woning kopen in Leeuwarden

Als aankoopmakelaar ontzorgen wij je van A tot Z. We staan je bij van begin tot einde, maar ook na de oplevering ondersteunen we je. Wat mag je onder andere van ons verwachten?

  • Samen bezichtigen
   De makelaar gaat met je mee naar de 2e bezichtiging en bekijkt de woning vakkundig en kritisch. De makelaar kan dan inschatten of het verstandig is om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren door een expert.
  • Onderhandelingen
   Ben je na de 2e bezichtiging samen met onze aankoopmakelaar nog net zo enthousiast? Dan gaan de onderhandelingen beginnen. En hier gaat het niet alleen om de prijs, maar ook om de eventuele ontbindende voorwaarden en bijzondere clausules.
  • We hebben een overeenkomst bereikt
   Wij bewaken de belangrijkste data en controleren de koopovereenkomst.
  • Naar de notaris
   Wij zorgen ervoor dat alles wordt vastgelegd zodat jij met een gerust hart naar de notaris kunt. De makelaar gaat mee als dit wenselijk is. Het huis is van jou! Heb je na de overdracht nog advies nodig. Bel ons gerust. Vragen staat bij ons altijd vrij.

Vrijblijvend kennismaken met onze aankoopmakelaar voor Leeuwarden

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.
Je kunt ons ook direct bereiken via 088 - 310 10 88.

Huis kopen in Leeuwarden

Leeuwarden aankoopmakelaar

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top