Taxatie in Leeuwarden

Ga jij een huis kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Dan kun je een taxatierapport aanvragen. Met onze taxateur in Leeuwarden ben je verzekerd van een gevalideerde taxatie van jouw woning.

Onze taxaties:

  • Gecertificeerde taxateur
  • Betrouwbaar en onafhankelijk
  • Kennis van de lokale en regionale markt

En dat allemaal tegen een vast, laag tarief. Zo bespaar je geld, maar lever je niets in op kwaliteit!

Meer informatie aanvragen

Taxateur inschakelen

1. Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan, binnen 24 uur (op werkdagen) ontvang je de offerte in je mailbox.

2. Afspraak maken

Onze taxateur neemt contact met je op om een afspraak in te plannen. Uiteraard op een moment dat het jou schikt.

3. Taxatie van de woning

Onze taxateur komt langs om je woning te taxeren en gaat o.a. de woning inmeten, checkt alle bijzonderheden van de woning en beoordeelt de staat van onderhoud.

4. Taxatierapport

De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport. Voordat je deze digitaal ontvangt, wordt het taxatierapport gevalideerd door het NWWI. Zodra je het taxatierapport binnen hebt, kun je het direct inzien en doorsturen naar je hypotheekverstrekker.

Taxateur in Leeuwarden

Snel taxatie regelen
Heb jij snel een taxatie nodig? Bij ons is het altijd mogelijk om op korte termijn een afspraak in te plannen.
Goedkope taxatie
Je ontvangt een gevalideerd taxatierapport tegen een vast, laag tarief. Dat betekent geen vervelende verrassingen achteraf.
Gevalideerd taxatierapport
Onze gevalideerde taxatierapporten worden geaccepteerd door alle banken.

Taxateur Leeuwarden

In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. FRYSK makelaars is verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt. Naast een hypotheekaanvraag, kan een taxatie nodig zijn voor een aankoopbeslissing (onderhandeling en financiering), het oversluiten van een hypotheek, het verkopen van jouw huis, bij een echtscheiding of overlijden.

Snel je taxatierapport in huis

Dankzij de vakkundige taxateurs van FRYSK makelaars heb jij snel een taxatierapport van je woning in huis. Dit gevalideerde taxatierapport van jouw woning wordt door alle banken geaccepteerd. Gevalideerd betekent dat het taxatierapport door een onafhankelijk instituut (NWWI) wordt gekeurd. Dit is verplicht bij de aanvraag van een NHG-hypotheek.

Taxatie van jouw huis

  • Vast, laag tarief vanaf € 695,-
  • Taxeren binnen een straal van 20 km in Leeuwarden - altijd bekend met plaatselijke omstandigheden
  • NWWI gevalideerde taxaties
  • Rapporten geaccepteerd bij alle hypotheekverstrekkers

Goedkope taxatie Leeuwarden

Bij FRYSK makelaars ontvang je snel je taxatierapport voor een vast laag tarief vanaf € 695,- (inclusief validatie). Gaat het om de taxatie van een appartement / nieuwbouw of wil je de waarde na verbouwing weten? Dan hanteren wij een toeslag van € 50,- incl. BTW.

Taxatie aanvragen Leeuwarden

Onze taxateur staat voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Bel of mail ons gerust, we beantwoorden graag al je vragen.

Taxatie nodig? Vul hier je gegevens in

Leeuwarden

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top