Profiteer (alvast) van een gratis woningpresentatie t.w.v. € 750Gratis woningpresentatie t.w.v. € 750,-

Bij FRYSK makelaars hebben we de lente in onze bol! Het voorjaar is het beste moment om professionele woningfoto’s te laten maken. Om zoveel mogelijk verkopers van dit moment te laten profiteren, maken wij de complete woningpresentatie nu tijdelijk gratis en vrijblijvend! Ook als je nog niet direct je huis wilt verkopen.

Nu je huis verkopen of liever later?

Of jij nu direct wilt verkopen of pas over een paar maanden: profiteer (alvast) van onze gratis voorjaar woningpresentatie. Dan ben jij verzekerd van de allerbeste start, ook over een paar maanden. Zodra jij er aan toe bent, staat jouw huis met 1 druk op de knop op funda!

Claim jouw gratis woningpresentatie

Opsomming FRYSK

Wanneer ga jij je huis verkopen?

Nog even niet
Heb je wel verhuisplannen maar weet je nog niet precies wanneer? Geen probleem! Jij hebt de perfecte woningpresentatie alvast klaar liggen voor als je er wel aan toe bent. Met 1 druk op de knop staat je huis op funda!
Zo snel mogelijk
Wij trekken alles uit de kast om jouw huis maximaal in de spotlights te zetten. Onze werkwijze is gericht op het vinden van de beste koper voor je huis en het realiseren van de hoogste opbrengst.

Zonder risico je huis verkopen?

Verkopen onder voorbehoud
Je wilt je huis wel verkopen maar bent bang dat je niet op tijd een ander huis vindt. Dan is verkopen onder voorbehoud perfect voor jou. Je huis is dan pas echt verkocht als jij het zegt.
Ssstil verkopen
Terwijl jij een ander huis zoekt, zet je zonder risico je huis alvast in de stille (voor)verkoop. Nog even geen bord in de tuin en je huis staat nog niet op funda. Hoe stil wij jouw huis verkopen bepaal jij zelf.

Claim hier jouw gratis woningpresentatie t.w.v. € 750,-

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top