Mijn favorietenGrutsk op NYCKFRYSK sponsort NYCK
Wij van Frysk zijn er trots op ‘member’ te zijn van Team Nyck de Vries. Wij geloven in mensen die vooruit willen, ergens voor willen gaan. En vooruit gaat deze 24 jarige Fries. Het liefst met hoge snelheid… en laten wij daar nu net heel erg van houden. 
 

Wie kent NYCK niet?
Nyck de Vries is een aanstormend talent uit Sneek. Als jongetje van vijf jaar begon hij met racen.. in een kart. Op 13 jarige leeftijd werd hij voor het eerst Europees kampioen. Toen hij in 2010 wereldkampioen werd in de tweede kartklasse KF2 tekende hij een contract bij het McLaren Young Driver Development Program. Een jaar later werd hij wereldkampioen in de K1. Op dit moment rijdt Nyck in het Formule 2 kampioenschap, maar de F1 is dichterbij dan ooit...


 
   Elk jaar verloten wij een kartclinic mét Nyck onder alle klanten van FRYSK makelaars!Wil je snel je huis verkopen?
Zie jij het zitten om snel je huis te verkopen? Vraag dan een adviesgesprek aan voor een supersnelle verkoop tegen de beste opbrengst. Voor een vaste scherpe prijs van € 2500 krijg je een complete verkoopdienst. In een eerste gesprek vertellen wij je wat je kunt verwachten van ons én van de opbrengst van je huis.