Mijn favorieten

Team FRYSK makelaars

 

Bij FRYSK makelaars hebben we veel plezier in ons werk. We doen waar we goed in zijn. Om je als klant precies te bieden wat nodig is, hebben we verschillende professionals in ons team. Ieder heeft zijn eigen vakgebied. Samen zorgen we ervoor dat jij met een goed gevoel je huis kunt kopen of verkopen. Persoonlijk kennis maken? Kom gerust langs voor een kop koffie of maak een afspraak. Wolkom bij FRYSK makelaars.


 


Janny Paulusma       
NVM makelaar RMT                   
   janny@fryskmakelaars.nl   


Zodra je Janny ontmoet, voel je het meteen: zij regelt het voor mij en ze vindt het belangrijk dat ik me er goed bij voel. Janny is een makelaar met veel ervaring in zowel het vak als met mensen.

 


 


Linda van Es              
NVM makelaar RMT
   linda@fryskmakelaars.nl
 

Linda is een makelaar die duidelijk weet waar ze het over heeft. Die overtuiging is prettig voor jou als koper of verkoper. Linda haalt voor jou altijd het onderste uit de kan.


 

Eetske de Boer
Office manager
   info@fryskmakelaars.nl 

Eetske is onze doorpakker en weet in razend tempo keer op keer kwaliteit te leveren. Zij is op de hoogte van alle ins en outs van elke klant. Eetske is een persoon waar je 100% op kunt rekenen.   

 

Ineke de Boer
Office manager
   info@fryskmakelaars.nl


Jouw telefoontje naar ons kantoor wordt beantwoord door Ineke. Met Ineke heb je geen ruis op de lijn. Ze zorgt ervoor dat de zaken voor elkaar komen, op een duidelijke en betrokken manier.


 
 Tinemarie Verschoor
Marketeer
   info@fryskmakelaars.nl 

Tinemarie zorgt ervoor dat de presentatie van jouw woning tot in de puntjes is geregeld. Van woningbrochure tot een post op Facebook en Instagram. Zij brengt jouw woning razendsnel onder de aandacht bij de juiste woningzoekers.