Huis verkopen in Leeuwarden? Linda regelt het voor je


Huis verkopen in Leeuwarden

Wil jij je huis verkopen in Leeuwarden? Bespaar dan veel geld met de NVM makelaars van FRYSK makelaars. Bij het verkopen van een huis komt er al genoeg op je af. Daarom houden we het bij FRYSK makelaars graag simpel. We ontzorgen jou volledig bij de verkoop van je huis tegen een vast laag all-in tarief.

Waarom kiezen voor FRYSK makelaars:

  • Vast, laag all-in tarief
  • Geen opstartkosten
  • Geen intrekkingskosten
  • Geen kosten tot je huis is verkocht

Bovendien maken wij gratis jouw woningpresentatie t.w.v. € 750.

Gratis advies van Linda over jouw huis in Leeuwarden?

Wil jij gratis advies van een NVM makelaar ontvangen? Onze makelaar Linda kent Leeuwarden als haar broekzak, zij is onze topper in Leeuwarden. Je zult het zelf ervaren: ze weet duidelijk waar ze het over heeft. Die overtuiging is prettig voor jou als verkoper. Met Linda weet je zeker dat er geen ruis op de lijn komt en dat ze het onderste uit de kan haalt voor jou. Een betrokken en deskundige makelaar die elke opdracht succesvol weet af te ronden.

Wonen in Leeuwarden

Bruisend centrum

Leeuwarden oftewel Ljouwert is een van de oudste steden van Noord-Nederland. Je vindt er prachtige gebouwen en het centrum is sfeervol en bruisend. Er worden vele evenementen georganiseerd.

Locatie

Met een station in het centrum is Leeuwarden goed bereikbaar per trein, maar ook met de auto of per bus. Leeuwarden beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt én heeft nog veel meer te bieden.

Culturele Hoofdstad

Leeuwarden is niet alleen de hoofdstad van Friesland, maar is in 2018 ook gekozen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Op cultureel gebied is er onwijs veel te beleven in Leeuwarden!

Woning verkopen in Leeuwarden

Opname van de woning
Onze NVM makelaar komt bij jou langs voor de woningopname. Gezamenlijk komen we tot de juiste vraagprijsstrategie.

Duidelijke overeenkomst
Er wordt een Opdracht tot Dienstverlening opgesteld (OTD). Hierin staat de verkoopopdracht omschreven. Zo is het voor jou en voor ons helder wat we hebben afgesproken.

Juridisch en bouwkundig onderzoek
Wij controleren altijd het Kadaster en de gemeente op bijzonderheden. Daarnaast kijken we naar zichtbare gebreken aan de woning en vervuiling, zoals bijvoorbeeld asbest.

Professionele fotografie, plattegronden & verkooptekst
Wij werken standaard met professionele foto’s, 360 graden foto’s, video en digitale plattegronden. Onze tekstschrijver verzorgt de verkooptekst.

Promotie op o.a. funda, Facebook & Instagram
We zorgen ervoor dat het huis volop onder de aandacht wordt gebracht op funda, andere relevante huizensites en de sociale media. Ben je lid van sociale media? Dan kun je de advertentie ook delen met je eigen netwerk. Hoe groter het bereik, des te meer kans op een koper.

FRYSK makelaars huis verkopen

Woningbrochure
Onze uitgebreide woningbrochure is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. We besteden veel tijd en aandacht aan de selectie van de juiste foto’s en het schrijven van verkoopteksten die het juiste gevoel van het huis weergeven.

Bezichtigingen met potentiële kopers
In overleg met jou plannen wij de bezichtigingen. Na de bezichtiging laten we weten hoe het is gegaan en wat de eerste indruk was van de kijker. Echt geïnteresseerden plannen vrijwel altijd een tweede bezichtiging.

Onderhandelingen voeren
Er is een bod uitgebracht op je huis, nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij. Uiteraard altijd in overleg met jou. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in een koopcontract, die wordt getekend door jou en de koper.

Volledige begeleiding voor, tijdens en na de overdracht
Tijd voor de sleuteloverdracht! Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering. Jouw huis is nu officieel verkocht.

Nodig jij onze makelaar Linda uit?

Linda paars

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct