Plan jouw gratis (online) woonwens gesprekVis je steeds achter het net? Vergroot jouw kansen op je droomhuis

Je wilt een huis kopen maar je hebt nog niet gevonden wat je zocht. Of je komt de leukste huizen tegen, maar je vist steeds achter het net. Wil je hulp bij het vinden (en het kopen) van jouw droomhuis? Bespreek gratis jouw woonwens met onze Wooncoach Lia. Dagelijks is zij bezig met het matchen van vraag en aanbod. Als iemand een match kan maken met jouw woonwens, is het Lia wel. Ze heeft inzicht in jouw vraag maar nog belangrijker: óók in woningaanbod dat (nog) niet op funda staat.

Toegang tot woningen die nog niet op funda staan

Als NVM makelaar hebben wij ook inzicht in woningen die wel te koop staan, maar niet aangemeld worden op funda. Bijvoorbeeld woningen die stil in de verkoop worden aangeboden. Stille verkoop van huizen uit ons aanbod, maar ook van andere makelaars. Bovendien weten we dankzij onze dienst van wensk.nl ook welke potentiële verkopers er in de markt zijn. Dat betekent dat jij via Lia toegang krijgt tot woningaanbod dat nog niet eens op de markt is!

Wooncoach Lia

Vergroot direct jouw kans op een match met huizen die nog niet eens te koop staan: plan een gratis afspraak met wooncoach Lia om jouw woonwens te bespreken.

Vraag jouw gratis (online) gesprek aan met Wooncoach Lia

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top