Huizen kijken op zaterdag:
Zonder afspraak, zonder makelaarNVM Open Huizen Dag
Zaterdag 1 oktober
11.00 - 15.00 uur

Op zaterdag 1 oktober is er weer de NVM Open Huizen Dag! Dit geeft jou de kans om geheel vrijblijvend meerdere huizen op 1 dag te bezichtigen. Zonder afspraak en zonder makelaar. Je herkent de deelnemende huizen ook aan de NVM poster op het raam en OPEN HUIS sticker op het te koop bord. Kom jij langs? De deur staat voor je open!

𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭 𝗼𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿
𝟭𝟭.𝟬𝟬 - 𝟭𝟱.𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿

Bekijk deelnemende huizen

NVM Open Huizen Dag 1 oktober FRYSK makelaars

Bekijk deelnemende open huizen:

Zit jouw droomhuis hier niet tussen?

Schrijf je gratis in!

Gratis promotiepakket

Wil jij je huis verkopen tegen de hoogste opbrengst en op een relaxte manier? Kies dan voor FRYSK makelaars, want wij bieden een uitgebreid promotiepakket t.w.v. 750 euro (nu gratis!) waarmee wij het onderste uit de kan halen voor jou. Professionele woningfoto's en een groot promotiebereik: bekijk het complete promotiepakket.

Verkopen

Wil jij je huis verkopen tegen een voordelig tarief? Dat kan bij FRYSK! Wij bieden jou hoge kwaliteit tegen een vast en voordelig all-in tarief. Voor dit vaste tarief regelen wij alles voor jou. Geen kosten vooraf.

Gratis waardebepaling

Als je wilt weten wat je huis waard is, kun je een gratis waardebepaling aanvragen bij FRYSK makelaars. De makelaar met kennis van jouw buurt komt graag bij je langs om de waarde van je woning te vertellen. Je weet direct wat je huis waard is (en dat van vergelijkbare huizen in de buurt). Gratis & verblijvend: je zit nergens aan vast.

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top