Stille verkoop in Friesland

Wil je discreet en professioneel je huis verkopen? Kies voor stille verkoop met FRYSK. Alleen serieuze kopers weten ervan, geen gedoe met onnodige bezichtigingen.

Verkoop je huis onder de radar

Geen drukte van bezichtigingen
Wil jij je huis verkopen, maar (vooralsnog) zonder alle heisa eromheen? Zolang wij je huis stil verkopen, krijg jij niet onnodig bezichtigers over de vloer! Geen pottenkijkers dus zonder verkoopplannen.
Peilen interesse in jouw woning
Je wilt je huis wel verkopen, maar pas als je een ander huis hebt gekocht. Wij peilen alvast of er animo is voor jouw huis in ons grote zoekersbestand en melden je woning aan bij andere makelaars.
Pas echt verkopen als jij eraan toe bent
FRYSK gaat stilletjes op zoek naar een mogelijke koper terwijl jij eerst rustig op zoek gaat naar een ander huis. Wil je meer actie? Met 1 druk op de knop staat je woning met toeters en bellen te koop!

De ssstille verkoop van je huis met makelaar

Wel professioneel je huis verkopen met makelaar, maar het liever nog niet van de daken schreeuwen? Dan is ssstille verkoop een perfecte optie voor jou. Met de stille verkoop van jouw huis verkopen wij je woning 'achter de schermen'.

Alleen serieus geïnteresseerden weten dat jouw huis te koop staat

Voor kijkers zonder concrete verkoopplannen blijft de deur dicht. Daardoor heb jij niet teveel gedoe van bezichtigingen. Handig ook als jij je bijvoorbeeld eerst wilt focussen op het kopen van een huis. Hoe stil wij jouw huis verkopen, bepaal jij zelf. Weten hoe we dat doen?

Plan een adviesgesprek in

Huis (stil) verkopen? Plan een gratis kennismakingsgesprek in

FRYSK makelaars Harlingen Janny Maja
0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht

0 +

volgers op social media

Wat doet FRYSK wel bij stille verkoop?

 • Wij maken je huis verkoopklaar
 • Melden de woning aan bij andere makelaars
 • Brengen ons grote zoekersbestand op de hoogte

Wat doet FRYSK (nog) niet bij stille verkoop?

 • Er staat geen te koop bord in je tuin
 • Je huis komt (nog even) niet op funda

Plan een gratis verkoopgesprek

Ontdek de voordelen van stille verkoop

 • Alleen echt geïnteresseerden
 • Gericht zoeken naar de beste koper
 • Jij hebt geen drukte van bezichtigingen
 • Tijd om eerst een andere huis te kopen
 • Jij wordt zelf hiermee ook een betere koper


Hoe dit zit? Dat vertellen wij je graag.

Advies over jouw woonsituatie

  Eerst huis kopen? Zet dan je huis alvast in de stille verkoop

  Stille verkoop van je huis is een veilige manier om alvast je woning in de voorverkoop te zetten. Wij maken alvast jouw woning verkoopklaar en peilen de interesse in jouw woning onder ons grote zoekersbestand.

  Huis in de verkoop zonder bezichtigingen

  Wil je helemaal geen bezichtigers over de vloer? Dan maken wij een virtuele tour van je huis en sturen deze naar gerichte zoekers. Zo kunnen ze online rondlopen in jouw huis terwijl jij relaxt op je bank zit. Pas als jij klaar bent om echt te verkopen, zetten we je huis met 1 druk op de knop met alle toeters en bellen in de verkoop! Heel handig als je liever eerst een woning wilt kopen. Want door je huis in de stille verkoop te zetten, word jij ook de beste koper van je nieuwe huis!

  Hoe stil wil jij je huis verkopen?

  Stille verkoop kunnen we op veel verschillende manieren voor jou invullen. Jij bepaalt zelf hoe stil je wilt verkopen. Onze makelaar vertelt je graag hoe het werkt en wat het beste past bij jouw situatie.

  Jouw makelaar in Friesland

  Vast, laag all-in tarief
  Een complete verkoopdienst tegen een vast, laag all-in tarief. Inclusief opstarten en intrekkingskosten. Geen kosten vooraf.
  Geen opstartkosten
  Tot je huis is verkocht, betaal je helemaal niets. Bovendien kun je kosteloos je opdracht intrekken. Dat is zonder risico je huis in de verkoop zetten.
  Hoogste opbrengst
  Onze unieke werkwijze is volledig gericht op het vinden van de beste koper voor je huis en het realiseren van de hoogste opbrengst.

  Hulp nodig bij de stille verkoop van jouw huis?

  Neem contact op

  Heerenveen
  Abe Lenstra boulevard 10
  8448 JB Heerenveen

  Leeuwarden (op afspraak)
  Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
  8914 BC Leeuwarden

  Back to top