Stille verkoop van je woning in Friesland


De voordelen van stille verkoop met FRYSK makelaars

Geen drukte van bezichtigingen

Wil jij je huis verkopen, maar (vooralsnog) zonder alle heisa eromheen? Zolang wij je huis stil verkopen, krijg jij niet onnodig bezichtigers over de vloer! Geen pottenkijkers dus zonder verkoopplannen.

Peiling van de interesse in jouw woning

Je wilt je huis wel verkopen, maar pas als je een ander huis hebt gekocht. Wij peilen alvast of er animo is voor jouw huis in ons grote zoekersbestand en melden je woning aan bij andere makelaars.

Pas echt verkopen als jij eraan toe bent

FRYSK gaat stilletjes op zoek naar een mogelijke koper terwijl jij eerst rustig op zoek gaat naar een ander huis. Wil je meer actie? Met 1 druk op de knop staat je woning met toeters en bellen te koop!

De sssssstille verkoop van jouw huis

Met de stille verkoop van jouw woning schreeuwen we de verkoop van je huis (nog) niet van de daken. Wij maken je huis verkoopklaar, melden de woning aan bij andere makelaars en brengen ons grote zoekersbestand op de hoogte. Er staat geen te koop bord in je tuin en je huis komt (nog even) niet op funda. Het resultaat? Alleen echt geïnteresseerden weten dat jouw huis te koop staat. Voor kijkers zonder verkoopplannen blijft de deur dicht. Met een stille verkoop gaan wij heel gericht op zoek naar de beste koper van je huis. Een van de grote voordelen voor jou is dat je geen drukte hebt van bezichtigingen. Daardoor kun jij in de tussentijd in alle rust op zoek gaan naar je nieuwe woning.

Stille verkoop zodat je eerst een ander huis kunt kopen?

Stille verkoop is ook een veilige manier om alvast je woning in de voorverkoop te zetten. Wij maken alvast jouw woning verkoopklaar en peilen de interesse in jouw woning onder ons grote zoekersbestand. Wil je geen bezichtigers over de vloer? Dan maken wij een virtuele tour van je huis en sturen deze naar gerichte zoekers. Zo kunnen ze online rondlopen in jouw huis terwijl jij relaxt op je bank zit. Pas als jij klaar bent om echt te verkopen, zetten we je huis met 1 druk op de knop met alle toeters en bellen in de verkoop! Heel handig als je liever eerst een woning wilt kopen.

Hoe stil wil je verkopen?

Stille verkoop kun je op veel verschillende manieren invullen. De makelaars van FRYSK vertellen je graag hoe het werkt en wat het beste past bij jouw situatie.

Hulp nodig bij de stille verkoop van jouw huis? Plan een kennismakingsgesprek in

Benieuwd naar waar we je nog meer mee kunnen helpen?

Wil je binnen 5 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

‘In heel Friesland je huis zonder risico (ver)kopen’, dat is wat FRYSK samen met 3 collega-makelaars wil realiseren met verkoopaankoop.nl. Bekijk hoe we dit realiseren.

Meer lezen

Wil jij je huis verkopen tegen een voordelig tarief? Dat kan bij FRYSK! Wij bieden jou hoge kwaliteit tegen een vast, laag all-in tarief. Zo bespaar je eenvoudig duizenden euro's op je makelaarskosten.

Meer lezen

Hebben wij je overtuigd?

Neem contact op met onze NVM makelaars

Maak kennis met de NVM makelaars van FRYSK makelaars: Janny Paulusma, Linda van Es en Fenna Mulder. De makelaar met kennis van jouw buurt komt graag bij je langs!

In het kort

7 professionals

Dit betrokken team heeft jarenlange ervaring en zijn bovenal betrokken bij jou. Iedereen levert elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit, kortom: het hele team is begaan met jouw huis en situatie!

Kennis van Friesland

De drie NVM makelaars hebben allemaal hun eigen werkgebied. Dit betekent dat zij allemaal de benodigde kennis hebben van jouw leefomgeving. Zo kunnen zij het beste advies geven en overbrengen.

De beste presentatie

Dit doen wij zowel on- als offline. Door middel van social media, een hoge ranking op funda, professionele fotografie, een luxe woningbrochure en een opvallend 'te koop' bord in jouw tuin!

Hulp nodig bij de stille verkoop van jouw huis?

Neem contact op

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct