Met de wind in de rug jouw huis verkopen in FrieslandVoordelen verkoopmakelaar

Vast all-in tarief
Een complete verkoopdienst tegen een vast en voordelig all-in tarief. Inclusief opstarten en intrekkingskosten. Geen kosten vooraf.
Hoogste opbrengst
Onze werkwijze is volledig gericht op het vinden van de beste koper voor je huis en het realiseren van de hoogste opbrengst.
Hoge kwaliteit
Wij zetten alles op alles voor onze klanten. En die service wordt gewaardeerd: klanten geven onze verkoopdienstverlening een 9,2.

Huis verkopen met de wind in de rug

Wil jij je huis verkopen met de wind in de rug? Als makelaar voor heel Friesland zorgen wij ervoor dat jij helemaal relaxt het volledige verkooptraject doorloopt. Hoeveel er ook op je afkomt bij de verkoop van je huis: wij zorgen ervoor dat het goed komt. Zonder kopzorgen je huis verkopen met maximaal resultaat, dat is waar je bij ons op kunt rekenen.

 • Vast, voordelig all-in tarief
 • Inclusief opstarten & promotie
 • Wij regelen jouw energielabel
 • Kosteloos opdracht annuleren

  Woningverkoop voor het hogere segment

  Voor de verkoop van jouw woning in het hogere segment is er FRYSK Exclusief. Jouw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe zij met de juiste (online) tools en tone of voice jouw exclusieve woning optimaal in de markt zet. Onze op maat gemaakte verkoopstrategie en werkwijze levert je de beste koper.


  Jouw huis (alvast) klaar voor de verkoop? Profiteer van de allerbeste start!

  Of jij nu direct je huis wilt verkopen of pas over een paar maanden: wij maken jouw huis (alvast) klaar voor de allerbeste start! Met onze gratis woningpresentatie profiteer jij van de mooiste woningfoto's. Zo verzeker jij jezelf van een vliegende start. Ook als je pas midden in de winter je huis wilt verkopen.

  Met 1 druk op de knop jouw koophuis op funda

  Zodra jij er aan toe bent, staat jouw huis met 1 druk op de knop op funda. Of dat nu binnen enkele weken of maanden is, maakt niet uit.

  Bekijk onze najaarsactie

  GRATIS promotiepakket FRYSK

  Gratis promotiepakket

  Wil jij je huis verkopen tegen de hoogste opbrengst en op een relaxte manier? Kies dan voor FRYSK makelaars, want wij bieden een uitgebreid promotiepakket t.w.v. 750 euro (nu gratis!) waarmee wij het onderste uit de kan halen voor jou. Professionele woningfoto's en een groot promotiebereik: bekijk het complete promotiepakket.

  Gratis waardebepaling

  Als je wilt weten wat je huis waard is, kun je een gratis waardebepaling aanvragen bij FRYSK makelaars. De makelaar met kennis van jouw buurt komt graag bij je langs om de waarde van je woning te vertellen. Je weet direct wat je huis waard is (en dat van vergelijkbare huizen in de buurt). Gratis & verblijvend: je zit nergens aan vast.

  Huis verkopen met de wind in de rug?

  Wil jij:

   • hoogwaardige service
   • een vast, voordelig all-in tarief
   • de hoogste opbrengst voor je huis
   • zonder kopzorgen verkopen
   • een betrokken team van 8 vakvrouwen
   • een gratis promotiepakket (t.w.v. 750 euro)

  Vraag hier jouw gratis promotiepakket aan:

  Bijvoorbeeld het adres van de woning die je wilt verkopen
  Promotiepakket FRYSK makelaars
  Teamfoto FRYSK makelaars 2022

  De kracht van FRYSK

  8 professionals
  Ons betrokken team heeft jarenlange ervaring en zijn bovenal betrokken bij jou. Iedereen levert elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit. Kortom: het hele team is begaan met jouw huis en wil het onderste uit de kan voor jou.
  Kennis van Friesland
  Friesland kent geen geheimen voor onze makelaars. Althans: niet als het gaat om de kennis van de woningmarkt. Een huis verkopen in Sneek is tenslotte van een heel andere orde dan een huis verkopen in Leeuwarden of een buitengebied.
  Professionele woningpromotie
  Dit doen wij zowel on- als offline. Met een groot bereik op social media, een hoge ranking op funda, professionele woningfotografie, een luxe woningbrochure en een online campagne specifiek voor jouw woning.

  Dit zeggen onze klanten

  9.0 Mevr. Janet Jagersma de Boer Kadal 13 17 sep. 2022

  Het contact was prima. We werden altijd terug gebeld. En het persoonlijke contact was super. het was een hele goede ervaring met de dames van Frysk. We werden goed op de hoogte gehouden van de...

  10 Dhr. Durk Abma Cecilia Benninghastr 16 11 sep. 2022

  Nadat de eerste kopers de koop niet rond kregen, heeft frysk makelaars het goed opgepakt. Daardoor het huis goed verkocht.

  10 Sally Cimanez 06 sep. 2022

  Frysk Makelaars hebben mij uitstekend geholpen om het huis in Leeuwarden te verkopen. De communicatie verliep vlot en duidelijk. In korte tijd het huis verkocht voor een prima prijs dankzij hun...

  9.5 Anoniem Mozartstraat 101 06 sep. 2022

  Uitstekend advies en de communicatie verliep fantastisch. In korte tijd het huis voor een prima prijs verkocht. Bij Frysk werken mensen met enthousiasme om verkopers en kopers van huizen van dienst te...

  9.3 Anoniem Alma Tademaweg 64 23 aug. 2022

  Wat een fijne makelaar! Goede service, vriendelijk, eerlijk. We werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Top!

  9.3 Anoniem Alma Tademaweg 64 22 aug. 2022

  Wat een fijne makelaar! Goede service, vriendelijk, eerlijk. We werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Top!

  8.3 Anoniem Stelpswyk 50 21 aug. 2022

  Ze waren erg duidelijk.. contact via mail/whatsapp was erg prettig. Woning snel verkocht. Erg vriendelijke mensen

  8.3 Anoniem Stelpswyk 50 20 aug. 2022

  Ze waren erg duidelijk.. contact via mail/whatsapp was erg prettig. Woning snel verkocht. Erg vriendelijke mensen

  9.0 Dhr. Remco Burm Bijenhofstraat 19 19 jul. 2022

  Erg prettige begeleiding tijdens de verkoop van ons huis. Rianne heeft de bezichtigingen gedaan. Na de bezichtigingen werden we goed op de hoogte gehouden. Afspraken omtrent de woning worden...

  8.5 Dhr. R. Samel Geert Veenhuizenstraat 33 09 jul. 2022

  Een hele fijne partij om je huis mee te verkopen. Rianne heeft ons super goed bijgestaan. Dankje wel voor alle service

  Jouw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Wat vind jij belangrijk bij de verkoop van je huis?

  Hoogste woningopbrengst

  Bij FRYSK halen we het onderste uit de kan voor onze klant. Wij zetten alles op alles voor het vinden van de beste koper voor je huis. Onze werkwijze is volledig gericht op het realiseren van het beste resultaat voor jou. Dat betekent dat we jouw huis verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze manier van werken wordt gewaardeerd, want gemiddeld beoordeelt onze klant ons met een 9,1.

  Huis verkopen onder voorbehoud

  Zeker nu het vinden en vooral het kopen van een huis lastiger is, blijf je misschien eerst liever zitten waar je zit. Juist voor die situatie biedt FRYSK meerdere veilige oplossingen om toch je huis te verkopen. Je kunt met FRYSK makelaars je huis verkopen onder voorbehoud van de aankoop van je nieuwe huis. Met deze extra clausule loop je helemaal geen risico en kun je met een gerust hart je huis te koop zetten.

  Stille verkoop huis

  Je kunt ook je huis alvast in de stille verkoop zetten terwijl jij eerst een huis zoekt. We zetten nog geen te koop bord in je tuin en je huis staat (nog) niet op funda. Wij kunnen ondertussen alvast de interesse in je huis peilen. Jij bepaalt hoe stil wij je huis verkopen. Zodra je een huis gekocht hebt, zetten we pas je huis met alle toeters en bellen actief in de verkoop.

  Huis verkopen in Friesland tegen vaste voordelige courtage

  Wil jij je huis snel verkopen? Tegen de hoogste opbrengst? Jouw situatie bepaalt wanneer en op welke manier jij je huis gaat verkopen. Misschien wil je liever eerst een huis kopen. Wat jouw situatie ook is: jij bepaalt zelf het moment en de snelheid. Er is altijd een manier die aansluit op jouw situatie. Wat is de beste stap voor jou? Onze makelaars geven je persoonlijk advies.

    Gratis waardebepaling aanvragen Voordelen stille verkoop

    Heerenveen
    Abe Lenstra boulevard 10
    8448 JB Heerenveen

    Leeuwarden (op afspraak)
    Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
    8914 BC Leeuwarden

    Back to top