Voordelen verkoopmakelaar

Een vast, laag all-in tarief

Een complete verkoopdienst tegen een vast, laag all-in tarief. Inclusief opstarten en intrekkingskosten. Geen kosten vooraf.

De hoogste opbrengst voor je huis

Onze werkwijze is volledig gericht op het vinden van de beste koper voor je huis en het realiseren van de hoogste opbrengst.

Hoge kwaliteit

Wij zetten alles op alles voor onze klanten. En onze service wordt gewaardeerd. Klanten geven onze verkoopdienstverlening een 9,1.

Huis verkopen in Friesland tegen vaste lage makelaarskosten

Wil jij je huis snel verkopen? Tegen de hoogste opbrengst? Jouw situatie bepaalt wanneer en op welke manier jij je huis gaat verkopen. FRYSK makelaars biedt verschillende oplossingen om je huis veilig te verkopen. Ook als je eerst een huis wilt kopen. Jij bepaalt zelf het moment en de snelheid. Er is altijd een manier die aansluit op jouw situatie. Onze makelaars geven jou persoonlijk advies in een gratis verkoopgesprek.

Geen opstartkosten bij huis verkopen

Wil jij je huis verkopen tegen een voordelig all-in tarief? Dan zit je helemaal goed bij FRYSK makelaars. Je bespaart eenvoudig duizenden euro's op je makelaarskosten. Wij bieden jou hoge kwaliteit tegen een vast, laag all-in tarief. Dat is inclusief opstartkosten en promotiekosten. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Want tot je huis daadwerkelijk is verkocht, betaal je helemaal niets.

Voordelen huis verkopen FRYSK makelaars:

 • Je bespaart duizenden euro's
 • Je weet vooraf exact wat je betaalt
 • Je krijgt de hoogst haalbare opbrengst van je woning
 • Je wordt volledig ontzorgd
 • 24/7 op de hoogte via je online woondossier
 • Je betaalt niets tot je huis is verkocht

Gratis waardebepaling woning aanvragen?

Wat is de waarde van je huis? Als je misschien je huis wilt verkopen, is het van belang dat je weet wat de waarde is van jouw woning. Dit vertellen onze makelaars jou gratis. Onze makelaar met kennis van jouw buurt en regio komt dan bij je langs. Je weet dan direct wat je huis waard is.

Vraag een gratis waardebepaling aan

  Hoogste woningopbrengst

  Bij FRYSK halen we het onderste uit de kan voor onze klant. Wij zetten alles op alles voor het vinden van de beste koper voor je huis. Onze werkwijze is volledig gericht op het realiseren van het beste resultaat voor jou. Dat betekent dat we jouw huis verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze manier van werken wordt gewaardeerd, want gemiddeld beoordeelt onze klant ons met een 9,1.

  Huis verkopen zonder risico

  De verkoop van je huis is een grote stap. Zeker nu het vinden en vooral het kopen van een huis lastiger is, blijf je misschien eerst liever zitten waar je zit. Juist voor die situatie biedt FRYSK meerdere veilige oplossingen om toch je huis te verkopen.

  Huis verkopen onder voorbehoud

  Je kunt met FRYSK makelaars je huis verkopen onder voorbehoud van de aankoop van je nieuwe huis. Met deze extra clausule loop je helemaal geen risico en kun je met een gerust hart je huis te koop zetten.

  Stille verkoop huis

  Je kunt ook je huis alvast in de stille verkoop zetten terwijl jij eerst een huis zoekt. We zetten nog geen te koop bord in je tuin en je huis staat (nog) niet op funda. Wij kunnen ondertussen alvast de interesse in je huis peilen. Jij bepaalt hoe stil wij je huis verkopen. Zodra je een huis gekocht hebt, zetten we pas je huis met alle toeters en bellen actief in de verkoop.

  Huis verkopen tegen lage makelaarskosten

  • Vast en laag all-in tarief
  • Inclusief opstartkosten
  • Geen intrekkingskosten

    Gratis adviesgesprek met de makelaar Voordelen stille verkoop

    Huis verkopen Friesland? Zo doen we dat.

    Jouw situatie is bepalend voor onze verkoopstrategie. Onze NVM makelaar met kennis van jouw regio komt gratis en vrijblijvend bij je langs. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je huis is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we hard aan de slag voor jou!

    FRYSK makelaars huis verkopen

    Extra verkoopdiensten

    Jij wilt misschien je huis verkopen, maar zonder alle heisa eromheen. Je hebt daar ongetwijfeld een aantal vragen over. Goed nieuws! Onze makelaars weten de antwoorden op al jouw vragen.

    Meer lezen

    ‘In heel Friesland je huis zonder risico (ver)kopen’, dat is wat FRYSK samen met 3 collega-makelaars wil realiseren met verkoopaankoop.nl. Bekijk hoe we dit realiseren.

    Meer lezen

    Als je wilt weten wat je huis waard is, kun je een gratis waardebepaling van je huis aanvragen bij FRYSKK makelaars. De makelaar met kennis van jouw buurt komt graag bij je langs om de waarde van je woning te vertellen. Daarnaast ontvang je gratis verkoopadvies over jouw huis en persoonlijke situatie.

    Meer lezen

    Je huis verkopen in Friesland?

    We zetten alles op alles voor de beste woningpresentatie en het grootste bereik in Friesland. In een (telefonisch) gesprek vertellen we je hoe FRYSK makelaars jouw huis verkoopt. Bel ons op 088 - 310 10 88 of vul onderstaand formulier in. Profiteer nu tijdelijk van onze actie! Claim jouw gratis energielabel door het onderstaande formulier in te vullen. Bekijk de actiepagina voor meer informatie.

    De kracht van FRYSK

    7 professionals

    Dit betrokken team heeft jarenlange ervaring en zijn bovenal betrokken bij jou. Iedereen levert elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit, kortom: het hele team is begaan met jouw huis en situatie!

    Kennis van Friesland

    De drie NVM makelaars hebben allemaal hun eigen werkgebied. Dit betekent dat zij allemaal de benodigde kennis hebben van jouw leefomgeving. Zo kunnen zij het beste advies geven en overbrengen.

    De beste presentatie

    Dit doen wij zowel on- als offline. Door middel van social media, een hoge ranking op funda, professionele fotografie, een luxe woningbrochure en een opvallend 'te koop' bord in jouw tuin!

    Jouw droomwoning nog niet gevonden?

    Schrijf je in!

    Heerenveen
    Abe Lenstra boulevard 10
    8448 JB Heerenveen

    Leeuwarden (op afspraak)
    Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
    8914 BC Leeuwarden

    Back to top

    Wat is mijn huis waard?

    Bereken direct