Zonder kopzorgen je huis verkopen met onze ervaren makelaar


Voordelen verkoopmakelaar

Vast en voordelig all-in tarief
Een complete verkoopdienst tegen een vast en voordelig all-in tarief. Inclusief opstarten en intrekkingskosten. Geen kosten vooraf.
Hoogste opbrengst
Onze werkwijze is volledig gericht op het vinden van de beste koper voor je huis en het realiseren van de hoogste opbrengst.
Hoge kwaliteit
Wij zetten alles op alles voor onze klanten. En onze service wordt gewaardeerd. Klanten geven onze verkoopdienstverlening een 9,1.

Zonder kopzorgen jouw huis verkopen

Wil jij je huis verkopen met de wind in de rug? Als makelaar voor heel Friesland zorgen wij ervoor dat jij helemaal relaxt het volledige verkooptraject doorloopt. Hoeveel er ook op je afkomt bij de verkoop van je huis: wij zorgen ervoor dat het goed komt. Zonder kopzorgen je huis verkopen met maximaal resultaat, dat is waar je bij ons op kunt rekenen.

 • Vast, voordelig all-in tarief
 • Inclusief opstarten & promotie
 • Wij regelen jouw energielabel
 • Kosteloos opdracht annuleren

Nu je huis verkopen of liever later?

Of jij nu direct een huis wilt verkopen of pas over een paar maanden: profiteer (alvast) van het gratis promotiepakket (t.w.v. 750 euro). Dan ben jij verzekerd van een vliegende start, ook over een paar maanden. Zodra jij er aan toe bent, staat jouw huis met 1 druk op de knop op funda!

Vraag gratis promotiepakket aan

GRATIS promotiepakket FRYSK

Gratis promotiepakket

Wil jij je huis verkopen tegen de hoogste opbrengst en op een relaxte manier? Kies dan voor FRYSK makelaars, want wij bieden een uitgebreid promotiepakket t.w.v. 750 euro (nu gratis!) waarmee wij het onderste uit de kan halen voor jou. Professionele woningfoto's en een groot promotiebereik: bekijk het complete promotiepakket.

Gratis waardebepaling

Als je wilt weten wat je huis waard is, kun je een gratis waardebepaling aanvragen bij FRYSK makelaars. De makelaar met kennis van jouw buurt komt graag bij je langs om de waarde van je woning te vertellen. Je weet direct wat je huis waard is (en dat van vergelijkbare huizen in de buurt). Gratis & verblijvend: je zit nergens aan vast.

Hoge service, laag all-in tarief

Als je hoge service wilt tegen lage makelaarskosten, zit je helemaal goed. FRYSK makelaars biedt jou maximaal resultaat tegen een vast, laag all-in tarief. Vooraf spreken we met jou een vast all-in tarief af waar werkelijk alles bij in zit. Ook het energielabel regelen wij voor je. Tot je huis is verkocht, betaal je helemaal niets.

 • Hogere opbrengst van je woning
 • Zonder kopzorgen je huis verkopen
 • Vast en voordelig all-in tarief
 • Wij regelen jouw energielabel

  Vraag gratis promotiepakket aan

  Huis verkopen met de wind in de rug? Claim hier (alvast) je gratis promotiepakket

  Wil jij:

   • hoge service
   • een vast, voordelig all-in tarief
   • de hoogste opbrengst voor je huis
   • zonder kopzorgen verkopen
   • een betrokken team van 8 vakvrouwen
   • ...én een gratis promotiepakket (t.w.v. 750 euro)

  Maak vrijblijvend kennis met onze makelaar!

  Promotiepakket FRYSK makelaars
  Teamfoto FRYSK makelaars 2022

  De kracht van FRYSK

  8 professionals
  Ons betrokken team heeft jarenlange ervaring en zijn bovenal betrokken bij jou. Iedereen levert elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit. Kortom: het hele team is begaan met jouw huis en wil het onderste uit de kan voor jou.
  Kennis van Friesland
  Friesland kent geen geheimen voor onze makelaars. Althans: niet als het gaat om de kennis van de woningmarkt. Een huis verkopen in Sneek is tenslotte van een heel andere orde dan een huis verkopen in Leeuwarden of een buitengebied.
  Professionele woningpromotie
  Dit doen wij zowel on- als offline. Met een groot bereik op social media, een hoge ranking op funda, professionele woningfotografie, een luxe woningbrochure en een online campagne specifiek voor jouw woning.

  Dit zeggen onze klanten

  8.0 Willem Kroodsma 18 mei 2022

  De ervaring die ik tot nu toe met frysk makelaars heb gehad is erg positief. In 1e instantie liep het telefooncontact wat stroef maar wellicht moest ik ook wennen aan het digitale :-) Eenmaal daar wat...

  9.0 Dhr. Kroodsma Allemawei 8 18 mei 2022

  Huis verkopen doe ik niet zo vaak. Met de deskundige begeleiding in een toch nog wel complexe verkoop bleek Janny Paulusma van Frysk Makelaars de juiste vrouw op de juiste plaats door haar kennis van...

  8.3 John Soek Súd 3 18 mei 2022

  De makelaar die ons huis verkocht is een kenner. Veel kennis van de huidige markt. Goed weten wat er verlangd én gevraagd wordt. Dat was op binnen vijf minuten duidelijk. Het vervolg was eigenlijk...

  9.3 Anoniem Topaas 13 18 mei 2022

  We hadden een prettig contact en vooral via de app ging de communicatie vlot. Ik zou Frysk zeker aanraden.

  10 Dennis van dongen 16 mei 2022

  Efficiënte werkwijze en middels de whatsappgroep altijd een vlotte reactie op evt vragen. Ook de gebruikte Move app is erg handig. Na iedere bezichtiging direct een update zodat je meteen wist hoe de...

  9.5 Anoniem Oudebildtdijk 1098 16 mei 2022

  Efficiënte werkwijze en middels de whatsappgroeo altijd een vlotte reactie op evt vragen. Ook de gebruikte Move app is erg handig. Na iedere bezichtiging direct een update zodat je meteen wist hie de...

  10 Dhr. C. van de Velden Fioringras 86 19 apr. 2022

  FRYS, Janny Paulusma en haar team staan voor: vakkundig, betrokken, flexibel, solide, up to date en passie! Goede presentatie op Funda, alles rondom de verkoop verliep buitengewoon goed. Niets is ze...

  10 Dhr. Henri Ten Hoeve Humilitasstraat 16 08 apr. 2022

  Het contact was zeer goed, altijd bereikbaar, zowel telefonisch als via Whats-app. Zeer vlot reactie bij vragen. Bezichtigingen zijn zeer soepel verlopen terwijl wij op vakantie waren. Super relaxed....

  10 Alfred 24 mrt. 2022

  Ons huis hebben we in juni 2021 aangeboden via FRYSK makelaars. Wij konden een deel van de werkzaamheden zelf doen, zoals plattegronden en foto’s maken en teksten aanleveren, wat scheelde in de...

  8.5 Onbekend De Wylch 37 24 mrt. 2022

  Ons huis hebben we in juni 2021 aangeboden via Frysk makelaars. Wij konden een deel van de werkzaamheden zelf doen, zoals plattegronden en foto’s maken en teksten aanleveren, wat scheelde in de...

  Jouw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Wat vind jij belangrijk bij de verkoop van je huis?

  Hoogste woningopbrengst

  Bij FRYSK halen we het onderste uit de kan voor onze klant. Wij zetten alles op alles voor het vinden van de beste koper voor je huis. Onze werkwijze is volledig gericht op het realiseren van het beste resultaat voor jou. Dat betekent dat we jouw huis verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze manier van werken wordt gewaardeerd, want gemiddeld beoordeelt onze klant ons met een 9,1.

  Huis verkopen onder voorbehoud

  Zeker nu het vinden en vooral het kopen van een huis lastiger is, blijf je misschien eerst liever zitten waar je zit. Juist voor die situatie biedt FRYSK meerdere veilige oplossingen om toch je huis te verkopen. Je kunt met FRYSK makelaars je huis verkopen onder voorbehoud van de aankoop van je nieuwe huis. Met deze extra clausule loop je helemaal geen risico en kun je met een gerust hart je huis te koop zetten.

  Stille verkoop huis

  Je kunt ook je huis alvast in de stille verkoop zetten terwijl jij eerst een huis zoekt. We zetten nog geen te koop bord in je tuin en je huis staat (nog) niet op funda. Wij kunnen ondertussen alvast de interesse in je huis peilen. Jij bepaalt hoe stil wij je huis verkopen. Zodra je een huis gekocht hebt, zetten we pas je huis met alle toeters en bellen actief in de verkoop.

  Huis verkopen in Friesland tegen vaste voordelige courtage

  Wil jij je huis snel verkopen? Tegen de hoogste opbrengst? Jouw situatie bepaalt wanneer en op welke manier jij je huis gaat verkopen. Misschien wil je liever eerst een huis kopen. Wat jouw situatie ook is: jij bepaalt zelf het moment en de snelheid. Er is altijd een manier die aansluit op jouw situatie. Wat is de beste stap voor jou? Onze makelaars geven je persoonlijk advies.

    Gratis waardebepaling aanvragen Voordelen stille verkoop

    Heerenveen
    Abe Lenstra boulevard 10
    8448 JB Heerenveen

    Leeuwarden (op afspraak)
    Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
    8914 BC Leeuwarden

    Back to top

    Wat is mijn huis waard?

    Bereken direct online