Met een goed gevoel jouw huis verkopen in FrieslandVoordelen verkoopmakelaar

Vast all-in tarief
Voor een vast all-in tarief krijg je een complete verkoopdienst. Dat betekent: vooraf weten waar je aan toe bent en pas betalen als je huis is verkocht.
Hoogste opbrengst
Met een buitengewoon goede presentatie, marketing en verkoopstrategie zorgen wij voor de beste koper. De beste deal voor jou, daar mag je op rekenen.
Hoge kwaliteit
Met een goed gevoel je huis verkopen dankzij uitstekende kwaliteit. Onze service wordt gewaardeerd: klanten geven onze verkoopdienstverlening een 9,3.

Huis verkopen met een goed gevoel

Als makelaar voor heel Friesland zorgen wij ervoor dat jij helemaal relaxt het volledige verkooptraject doorloopt. Hoeveel er ook op je afkomt bij de verkoop van je huis: wij zorgen ervoor dat het goed komt. Zonder kopzorgen je huis verkopen met maximaal resultaat, dat is waar je bij ons op kunt rekenen.

 • Vast, voordelig all-in tarief
 • Inclusief opstarten & promotie
 • Wij regelen jouw energielabel

  Wat is jouw huis waard? Vraag gratis waardebepaling aan

  Als je verkoopplannen hebt, is het belangrijk om te weten wat jouw huis waard is. Wij vertellen je dit gratis en vrijblijvend. Daarnaast hoor je wat de opbrengst van de huizen in de buurt is geweest. Onze makelaar komt graag bij je langs!

  Jouw huis (alvast) klaar voor de verkoop? Profiteer van de allerbeste start!

  Of jij nu direct je huis wilt verkopen of pas over een paar maanden: wij maken jouw huis (alvast) klaar voor de allerbeste start! Met onze gratis woningpresentatie profiteer jij van de mooiste woningfoto's. Zo verzeker jij jezelf van een vliegende start. Ook als je pas midden in de winter je huis wilt verkopen.

  Met 1 druk op de knop jouw koophuis op funda

  Zodra jij er aan toe bent, staat jouw huis met 1 druk op de knop op funda. Of dat nu binnen enkele weken of maanden is, maakt niet uit.

  Bekijk onze verkoopactie

  Bereik meer met je huis FRYSK makelaars

  Gratis waardebepaling

  Als je wilt weten wat je huis waard is, kun je een gratis waardebepaling aanvragen bij FRYSK makelaars. De makelaar met kennis van jouw buurt komt graag bij je langs om de waarde van je woning te vertellen. Je weet direct wat je huis waard is (en dat van vergelijkbare huizen in de buurt). Gratis & verblijvend: je zit nergens aan vast.

  Exclusief wonen

  Voor het verkopen van uw woning in het hogere segment is een andere aanpak vereist om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Uw persoonlijke vastgoedteam 'Exclusief Wonen' weet exact hoe zij met de juiste (online) tools en tone of voice uw bijzondere woning optimaal in de markt zet. Onze op maat gemaakte verkoopstrategie en werkwijze levert u de beste koper op voor uw woning.

  Huis verkopen met de wind in de rug?

  Wil jij:

   • hoogwaardige service
   • een vast, voordelig all-in tarief
   • de hoogste opbrengst voor je huis
   • zonder kopzorgen verkopen
   • een betrokken team van 8 vakvrouwen
   • een gratis promotiepakket (t.w.v. 750 euro)

  Vraag hier jouw gratis adviesgesprek aan:

  Bijvoorbeeld het adres van de woning die je wilt verkopen
  Bereik meer met je huis FRYSK makelaars
  Teamfoto FRYSK 2023 namen

  De kracht van FRYSK

  9 professionals
  Ons betrokken team heeft jarenlange ervaring en zijn bovenal betrokken bij jou. Iedereen levert elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit. Kortom: het hele team is begaan met jouw huis en haalt het onderste uit de kan voor jou.
  Kennis van Friesland
  Friesland kent geen geheimen voor onze makelaars. Althans: niet als het gaat om de kennis van de woningmarkt. Een huis verkopen in Sneek is tenslotte van een heel andere orde dan een huis verkopen in Leeuwarden of een buitengebied.
  Professionele woningpromotie
  Dit doen wij zowel on- als offline. Met een groot bereik op social media, een hoge ranking op funda, professionele woningfotografie, een luxe woningbrochure en een online campagne specifiek voor jouw woning.

  Dit zeggen onze klanten

  8.8 Mevr. Esther Hobma Oldegalileën 104 20 dec. 2022

  Een vlotte, moderne manier van werken. Prachtige foto's van het huis en een nette brochure. Ook erg leuk om na de bezichtingen even een kort verslagje te krijgen. Het contact verloopt praktisch via...

  10 Anoniem Julianastraat 43 20 dec. 2022

  Alles super gelopen. Fijn contact en service. Het huis vooraf ‘verkoopklaar’ laten zetten zodat het gelijk online kon toen ik mijn nieuwe thuis had gevonden. Het was voor een goede prijs in twee...

  8.0 Gerard herder 04 dec. 2022

  Presentatie van het huis en tuin was prima, de foto's waren van uitstekende kwaliteit, wat mede de oorzaak was dat het huis snel verkocht is. Prima contact met Frysk Makelaars!!

  9.3 Mevr. Janine Hofstee Riemersma Kerkelaan 35 11 03 dec. 2022

  Fijne makelaar. Duidelijke transparante communicatie. Ook oor voor jouw ideeen en bevindingen. Als we ooit weer gaan verkopen gaan we zeker met frysk in zee.

  10 Anoniem R Pollemaplein 9 18 nov. 2022

  Gehele verkoop procedure is goed verlopen. Goede inschatting van de vraagprijs en het uiteindelijk verkregen bod. Communicatie verliep uitstekend met het gehele team. Vakkundig gemaakte verkoop...

  10 Het echte landleven Jacq 18 okt. 2022

  We hebben het hele team van de Frysk makelaars als zeer fijn ervaren, deskundig toegankelijk en open voor vragen.

  10 BJ Bijlsma Achterwei 29 08 okt. 2022

  Zeer correcte makelaar en collega's van haar. Bezichtigingen waren direct ingepland na bevestiging. Na de bevestiging vrijwel meteen een verslag wat ons een hele goede indruk heeft gegeven hoe het is...

  9.3 Anoniem Lange Dyk 3 08 okt. 2022

  De samenwerking met Frysk makelaars heb ik als prettig ervaren. De kennis van hun vakgebied is uitstekend en ze waren fijn in omgang. Er kan iets meer focus worden gelegd op de tussentijdse...

  8.0 Michel Broer 07 okt. 2022

  Duurde wat lang voor me gevoel dat het op gang kwam maar verder uitstekend verlopen en geholpen door FRYSK makelaars

  10 Rudi B 06 okt. 2022

  Vlotte verkoop van ons huis, goed ondersteund, korte lijnen. Duidelijk.

  Jouw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Wat vind jij belangrijk bij de verkoop van je huis?

  Hoogste woningopbrengst

  Bij FRYSK halen we het onderste uit de kan voor onze klant. Wij zetten alles op alles voor het vinden van de beste koper voor je huis. Onze werkwijze is volledig gericht op het realiseren van het beste resultaat voor jou. Dat betekent dat we jouw huis verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze manier van werken wordt gewaardeerd, want gemiddeld beoordeelt onze klant ons met een 9,2.

  Huis verkopen onder voorbehoud

  Zeker nu het vinden en vooral het kopen van een huis lastiger is, blijf je misschien eerst liever zitten waar je zit. Juist voor die situatie biedt FRYSK meerdere veilige oplossingen om toch je huis te verkopen. Je kunt met FRYSK makelaars je huis verkopen onder voorbehoud van de aankoop van je nieuwe huis. Met deze extra clausule loop je helemaal geen risico en kun je met een gerust hart je huis te koop zetten.

  Stille verkoop huis

  Je kunt ook je huis alvast in de stille verkoop zetten terwijl jij eerst een huis zoekt. We zetten nog geen te koop bord in je tuin en je huis staat (nog) niet op funda. Wij kunnen ondertussen alvast de interesse in je huis peilen. Jij bepaalt hoe stil wij je huis verkopen. Zodra je een huis gekocht hebt, zetten we pas je huis met alle toeters en bellen actief in de verkoop.

  Huis verkopen in Friesland tegen vaste voordelige courtage

  Wil jij je huis snel verkopen? Tegen de hoogste opbrengst? Jouw situatie bepaalt wanneer en op welke manier jij je huis gaat verkopen. Misschien wil je liever eerst een huis kopen. Wat jouw situatie ook is: jij bepaalt zelf het moment en de snelheid. Er is altijd een manier die aansluit op jouw situatie. Wat is de beste stap voor jou? Onze makelaars geven je persoonlijk advies.

    Gratis waardebepaling aanvragen Voordelen stille verkoop

    Heerenveen
    Abe Lenstra boulevard 10
    8448 JB Heerenveen

    Leeuwarden (op afspraak)
    Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
    8914 BC Leeuwarden

    Back to top