Zet gratis je huis in de verkoop!

Wij zijn de lokale makelaar voor heel Friesland. Waar jouw huis ook staat: wij zorgen ervoor dat je huis wordt verkocht voor de beste prijs. Zet je huis gratis en zonder risico te koop dankzij onze 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
Gemiddeld cijfer: 9,3
100% no cure, no pay
Zet gratis je huis (alvast) in de verkoop met onze 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
Grootste online bereik
Met het verkoopplan specifiek voor jouw huis zorgen wij voor het grootste online bereik, ook buiten Friesland.
Vast, all-in tarief
Hebben wij je huis verkocht? Dan betaal je achteraf één vast, voordelig all-in tarief. (via de notaris).

Zet gratis je huis in de verkoop!

Wil je zonder risico je huis in de verkoop zetten? Dan zit je goed bij FRYSK. Bij ons kun je namelijk gratis je huis te koop zetten! Verkopen wij je huis niet? Dan betaal je ook niets. Geen verkoop, geen kosten. En niet alleen dat: wij zorgen er met onze 'gjin gedonder' werkwijze voor dat jij met een goed gevoel je huis verkoopt. Daar kun je op rekenen.

Geen verkoop, geen kosten

Met onze 100% no cure, no pay garantie betaal je alleen als wij je huis verkopen. Daarom kun je onze verkoopdienst met een gerust hart uitproberen! Zonder risico, zonder kosten vooraf. Zo werkt het.

Gratis verkoopdienst uitproberen


Probeer onze verkoopdienst gratis: vraag vrijblijvend informatie aan

Bijvoorbeeld het adres van de woning die je wilt verkopen

Dit zeggen onze klanten:

9.5 Anoniem Paulus Potterstraat 50 02 jun. 2023

De beste makelaar van het Noorden! We werden met zorg begeleid van begin tot het einde van het traject. Met duidelijke communicatie en een goede promotie van onze woning was er al snel veel animo voor...

10 Margriet Hoitinga 21 apr. 2023

Professionele en kundige makelaar

9.0 Anoniem Aldebaran 1 16 apr. 2023

Duidelijke uitleg. Professionele aanpak van de verkoop van de woning. Vaste prijsafspraak. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Ik heb grotendeels afhandeling via app website of email met...

10 Anoniem Sint Jansberg 49 19 mrt. 2023

Aangezien ik een huis via hen gekocht heb ervaarde ik dat het contact al goed was. Lekker henzelf en nuchter. Ook mijn inmiddels verkochte huis moest in de verkoop en bij Frysk weet je waar je aan toe...

9.5 Anoniem Streek 138 a 20 feb. 2023

het contact verliep goed. snelle reactie leuke makelaar goede comunicatie via de app dat beviel goed

9.5 Mevr. S. Wereldsma Waterland 35 31 jan. 2023

Het contact verliep uitstekend. Middels de app of telefoon werd ik meteen te woord gestaan. De woning is binnen een week verkocht en dat in een tijd waar er steeds minder kopers zijn. De medewerkers...

8.5 Anoniem Van Claerbergenstrjitte 26 31 jan. 2023

Vanaf het begin prettig contact gehad woning is snel en naar tevredenheid verkocht. Erg mooie foto's. Terugkoppeling op vragen zou soms iets sneller kunnen Verder was het helemaal prima. Vooral de...

10 John 24 jan. 2023

Mijn ervaringen met Frysk zijn bij zowel aan- als verkoop louter positief.Turn-around tijd is snel, verkoop brochures zien er goed uit, communicatie is conform, duidelijk en vriendelijk.b.v.:...

9.5 Anoniem Marsbaan 19 24 jan. 2023

Mijn ervaringen met Frysk zijn bij zowel aan- als verkoop louter positief. Turn-around tijd is snel, verkoop brochures zien er goed uit, communicatie is conform, duidelijk en vriendelijk. b.v.:...

9.0 Dhr. Jot Krul Willem Koningstraat 13 20 jan. 2023

Het gehele verkoop traject verliep uitstekend. Zeer duidelijke, efficiënte communicatie met betrokken, gedreven, en deskundige medewerkers. Wij zijn erg tevreden, en zullen Frysk Makelaars bij een...

Hoogste opbrengst? Maak een verpletterend eerste indruk!

Wie een huis verkoopt met FRYSK makelaars, verzekert zichzelf van een vliegende start. Onze professionele woningfotograaf maakt de mooiste woningfoto's, onze woningcoaches zorgen voor een perfecte woningpresentatie en de tekstschrijver weet met de juiste woorden jouw woning te typeren. Vervolgens zorgt onze marketeer ervoor dat iedereen weet dat jouw huis te koop staat.

Pssst...

We doen nog veel meer om jouw huis te verkopen, maar het geheim van de smid vertellen we je liever persoonlijk. Je zult merken dat we alles uit de kast halen voor de beste verkoop. Onze werkwijze levert jou meer op!

Gratis verkoopadvies aanvragen

Voordelen voor jou

 • Vast, laag all-in tarief
 • Geen opstartkosten
 • Uitgebreid verkooppakket
 • Persoonlijk verkoopteam
 • Verkoopplan voor jouw woning
 • Professionele woningfotograaf
 • Woningvideo
 • Woningcampagne met groot bereik
 • Makkelijk contact via WhatsApp
 • ..en nog veel meer

100% no cure, no pay garantie:
geen verkoop, geen kosten!

Promotiepakket FRYSK makekaars

De kracht van FRYSK

Jouw verkoopteam
Zodra de verkoop van jouw huis van start gaat, staat er een team voor je klaar. Iedereen is op de hoogte en is begaan met jouw huis. Jouw persoonlijke verkoopteam gaat voor jou door het vuur en haalt het onderste uit de kan voor jou.
Lokale makelaar van Friesland
We hebben al honderden huizen verkocht in Friesland, ook bij jou in de buurt! Wij hebben ervaring en kennen de woningmarkt van onze mooie provincie door en door. We weten precies hoe we jouw huis het beste kunnen verkopen, daar zijn we 100% van overtuigd.
Verkoopplan op maat
We maken vooraf een uitgebreid verkoopplan voor jouw huis, zo laten we niets aan het toeval over. Jouw huis en situatie bepaalt onze strategie. Bovendien zorgen we met onze gerenommeerde online strategie voor het grootste bereik, ook buiten Friesland.

Geen mens, huis en situatie is gelijk. Daarom is de verkoop van jouw huis altijd maatwerk.

De reden om een huis te verkopen is voor iedereen verschillend. Daarom is jouw persoonlijke verhaal ons uitgangspunt. Wij vinden het belangrijk dat jij met een goed gevoel je huis verkoopt. Daarom nemen wij jou echt álle zorg uit handen. Dat begint al met een vast, laag all-in tarief. Daar zit alles bij in. Je betaalt alleen als je huis is verkocht.

FRYSK teamfoto met namen 2

Jouw huis te koop zetten in 3 stappen

STAP 1 Waardebepaling
De verkoop van je huis begint met de juiste waarde. Onze makelaar komt gratis bij je langs. Na een eerste gesprek zit je nergens aan vast. Je weet dan wel wat je huis waard is en we geven advies over de vraagprijs en verkoopstrategie.
STAP 2 Woningpresentatie
Als je kiest voor FRYSK, gaan we snel aan de slag. We bepalen samen de definitieve strategie en vraagprijs. De professionele woningfotograaf komt bij je langs en wij gaan je woningpresentatie in orde maken.
STAP 3 Start verkoop
Iedereen mag het weten: jouw huis staat te koop. Het marketingplan voor jouw huis gaat in werking! Wat we precies doen om jouw huis te verkopen, vertellen we je graag persoonlijk.

Altijd op de hoogte tijdens de verkoop van jouw huis

In jouw persoonlijke move-account houden we alle ontwikkelingen bij rond de verkoop van je huis. Is er een bezichtiging geweest? Dan kun je in jouw account teruglezen hoe de bezichtiging is gegaan, op elk moment van de dag (en nacht). Dat vinden onze klanten erg prettig.

Vraag? Gewoon even appen

Het eerste dat we doen bij de start van onze samenwerking is het aanmaken van een WhatsApp groep. Zo kun je gemakkelijk met ons communiceren én we zijn allemaal op de hoogte.

 • 24/7 communicatie via online dossier
 • Snel bericht na een bezichtiging
 • Je persoonlijke verkoopteam staat achter je
  Contact met FRYSK
  Vast & laag all-in tarief
  Geen percentage, maar een vast all-in tarief. Dat is pas duidelijk. Dat is inclusief alle kosten: zoals opstarten, promotie en bijvoorbeeld een energielabel. Pas betalen als je huis is verkocht!
  De beste deal
  Met vele extra's die je van ons krijgt, zorgen wij voor de beste deal voor jou. Een perfecte presentatie, slimme verkoopstrategie en een marketingplan specifiek voor jouw huis.
  Persoonlijke aandacht
  Een huis verkopen is niet zomaar wat. Daarom vinden we het belangrijk dat jij met een goed gevoel je huis verkoopt. Jouw verhaal is ons uitgangspunt.

  Huis verkopen...toch wel een beetje spannend?

  Je hebt het besluit genomen om jouw huis te verkopen in Friesland. Of twijfel je misschien nog? Een spannende tijd waarin je wel wat zekerheid kunt gebruiken. De reden om te verkopen is voor iedereen verschillend.

  Stille verkoop huis

  Je kunt ook je huis alvast in de stille verkoop zetten terwijl jij eerst een huis koopt. Wij peilen ondertussen alvast de interesse in je huis. Jij bepaalt zelf hoe ssstil wij je huis verkopen. Gratis zetten we alvast je huis helemaal klaar voor de verkoop, daar heb je dan helemaal geen omkijken meer naar. Zodra jij eraan toe bent, zetten we pas je huis met alle toeters en bellen actief in de verkoop. Dat is zonder risico alvast je huis in de voorverkoop zetten.

  Gratis uitproberen?

  De verkoop van je huis begint met een kop koffie en een goed gesprek.

  Wil jij:

   • met een goed gevoel je huis verkopen
   • een makelaar met aantoonbare kennis
   • open communicatie tijdens hele traject
   • de hoogste opbrengst voor je huis
   • volledig ontzorgd worden
   • inclusief promotiepakket (t.w.v. 750 euro)

  Gratis uitproberen

  Exclusief wonen

  Voor het verkopen van uw woning in het hogere segment is een andere aanpak vereist om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Uw persoonlijke vastgoedteam 'Exclusief Wonen' weet exact hoe zij met de juiste (online) tools en tone of voice uw bijzondere woning optimaal in de markt zet. Onze op maat gemaakte verkoopstrategie en werkwijze levert u de beste koper op voor uw woning.

  Wat vind jij belangrijk bij de verkoop van je huis?

  Hoogste woningopbrengst

  Bij FRYSK halen we het onderste uit de kan voor onze klant. Wij zetten alles op alles voor het vinden van de beste koper voor je huis. Onze werkwijze is volledig gericht op het realiseren van het beste resultaat voor jou. Dat betekent dat we jouw huis verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze manier van werken wordt gewaardeerd, want gemiddeld beoordeelt onze klant ons met een 9,3.

  Huis verkopen onder voorbehoud

  Zeker nu het vinden en vooral het kopen van een huis lastiger is, blijf je misschien eerst liever zitten waar je zit. Juist voor die situatie biedt FRYSK meerdere veilige oplossingen om toch je huis te verkopen. Je kunt met FRYSK makelaars je huis verkopen onder voorbehoud van de aankoop van je nieuwe huis. Met deze extra clausule loop je helemaal geen risico en kun je met een gerust hart je huis te koop zetten.

  Stille verkoop huis

  Je kunt ook je huis alvast in de stille verkoop zetten terwijl jij eerst een huis zoekt. We zetten nog geen te koop bord in je tuin en je huis staat (nog) niet op funda. Wij kunnen ondertussen alvast de interesse in je huis peilen. Jij bepaalt hoe stil wij je huis verkopen. Zodra je een huis gekocht hebt, zetten we pas je huis met alle toeters en bellen actief in de verkoop.

  Huis verkopen in Friesland tegen vaste voordelige courtage

  Wil jij je huis snel verkopen? Tegen de hoogste opbrengst? Jouw situatie bepaalt wanneer en op welke manier jij je huis gaat verkopen. Misschien wil je liever eerst een huis kopen. Wat jouw situatie ook is: jij bepaalt zelf het moment en de snelheid. Er is altijd een manier die aansluit op jouw situatie. Wat is de beste stap voor jou? Onze makelaars geven je persoonlijk advies.

    Gratis waardebepaling aanvragen Voordelen stille verkoop

    Heerenveen
    Abe Lenstra boulevard 10
    8448 JB Heerenveen

    Leeuwarden (op afspraak)
    Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
    8914 BC Leeuwarden

    Back to top