Voordelen verkoopmakelaar

Een vast, laag all-in tarief

Een complete verkoopdienst met volledige service, maar wel tegen een vast, laag all-in tarief. Zo bespaar je eenvoudig duizenden euro's op je makelaarskosten.

De hoogste opbrengst voor je huis

Onze werkwijze is volledig gericht op het vinden van de beste koper voor je huis en het realiseren van de hoogste opbrengst.

Hoge kwaliteit

Wij zetten alles op alles voor onze klanten. En onze service wordt gewaardeerd. Klanten geven onze verkoopdienstverlening een 9,1.

Huis verkopen met makelaar in Friesland

FRYSK makelaars vindt de beste koper voor je huis

Jouw situatie bepaalt wanneer en op welke manier jij je huis gaat verkopen. FRYSK makelaars biedt verschillende oplossingen om je huis veilig te verkopen. Ook als je bijvoorbeeld liever eerst een huis wilt kopen. Jij bepaalt zelf het moment en de snelheid. Er is altijd een manier die aansluit op jouw situatie. Onze makelaars geven jou persoonlijk advies in een gratis verkoopgesprek.

Lage makelaarskosten

Wil jij je huis verkopen tegen een voordelig all-in tarief? Dan zit je helemaal goed bij FRYSK makelaars. Je bespaart eenvoudig duizenden euro's op je makelaarskosten. Wij bieden jou hoge kwaliteit tegen een vast, laag all-in tarief. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Want je betaalt pas als je huis daadwerkelijk is verkocht.

Hoogste woningopbrengst

Bij FRYSK halen we het onderste uit de kan voor onze klant. We zetten alles op alles voor het vinden van de beste koper voor je huis. Onze werkwijze is volledig gericht op het realiseren van het beste resultaat voor jou. Dat betekent dat we jouw huis verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze manier van werken wordt gewaardeerd. Gemiddeld beoordeelt onze klant ons met een 9,1.

Veilig huis verkopen

De verkoop van je huis is een grote stap. Zeker nu het vinden en vooral het kopen van een huis lastiger is, blijf je misschien eerst liever zitten waar je zit. Juist voor die situatie biedt FRYSK meerdere veilige oplossingen om toch je huis te verkopen.

Huis verkopen onder voorbehoud

Je kunt met FRYSK makelaars je huis verkopen onder voorbehoud van de aankoop van je nieuwe huis. Met deze extra clausule loop je helemaal geen risico en kun je met een gerust hart je huis te koop zetten.

Ssstille verkoop huis

Je kunt ook je huis alvast in de stille verkoop zetten terwijl jij eerst een huis zoekt. We zetten nog geen te koop bord in je tuin en je huis staat (nog) niet op funda. Wij kunnen ondertussen alvast de interesse in je huis peilen. Jij bepaalt hoe stil wij je huis verkopen. Zodra je een huis gekocht hebt, zetten we pas je huis met alle toeters en bellen actief in de verkoop.

Voordelen huis verkopen FRYSK makelaars:

 • Je bespaart duizenden euro's
 • Je weet vooraf exact wat je betaalt
 • Je krijgt de hoogst haalbare opbrengst van je woning
 • Je wordt volledig ontzorgd
 • 24/7 op de hoogte via je online woondossier
 • Je betaalt niets tot je huis is verkocht

  Gratis advies van de makelaar Hulp bij stille verkoop

  Extra verkoopdiensten

  Jij wilt misschien je huis verkopen, maar zonder alle heisa eromheen. Je hebt daar ongetwijfeld een aantal vragen over. Goed nieuws! Onze makelaars weten de antwoorden op al jouw vragen.

  Meer lezen

  ‘In heel Friesland je huis zonder risico (ver)kopen’, dat is wat FRYSK samen met 3 collega-makelaars wil realiseren met verkoopaankoop.nl. Bekijk hoe we dit realiseren.

  Meer lezen

  Benieuwd naar de waarde van jouw huis? De makelaar met kennis van jouw gebied komt graag bij je langs om je dit te vertellen. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

  Meer lezen

  Zo verkoopt FRYSK makelaars jouw huis

  Jouw situatie is bepalend voor onze verkoopstrategie. Onze NVM makelaar met kennis van jouw regio komt gratis en vrijblijvend bij je langs. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je huis is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Voelt het goed? Dan gaan we hard aan de slag voor jou!

  FRYSK makelaars huis verkopen

  Je huis verkopen in Friesland?

  We zetten alles op alles voor de beste woningpresentatie en het grootste bereik in Friesland. In een (telefonisch) gesprek vertellen we je hoe FRYSK makelaars jouw huis verkoopt. Bel ons op 088 - 310 10 88 of vul onderstaand formulier in. Profiteer nu tijdelijk van onze zomervoordeel actie! Claim jouw gratis woningpresentatie t.w.v. € 750,- door het onderstaande formulier in te vullen. Bekijk de actiepagina voor meer informatie.

  De kracht van FRYSK

  7 professionals

  Dit betrokken team heeft jarenlange ervaring en zijn bovenal betrokken bij jou. Iedereen levert elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit, kortom: het hele team is begaan met jouw huis en situatie!

  Kennis van Friesland

  De drie NVM makelaars hebben allemaal hun eigen werkgebied. Dit betekent dat zij allemaal de benodigde kennis hebben van jouw leefomgeving. Zo kunnen zij het beste advies geven en overbrengen.

  De beste presentatie

  Dit doen wij zowel on- als offline. Door middel van social media, een hoge ranking op funda, professionele fotografie, een luxe woningbrochure en een opvallend 'te koop' bord in jouw tuin!

  Jouw droomwoning nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Heerenveen
  Abe Lenstra boulevard 10
  8448 JB Heerenveen

  Leeuwarden (op afspraak)
  Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
  8914 BC Leeuwarden

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken direct