Makelaar in Sneek


Huis verkopen in Sneek

Wil jij je huis verkopen in Sneek? Bespaar dan veel geld met de NVM makelaars van FRYSK makelaars. Bij het verkopen van een huis komt er al genoeg op je af. Daarom houden we het bij FRYSK makelaars graag simpel. We ontzorgen jou volledig bij de verkoop van je huis voor een vast laag all-in tarief.

Voordelen huis verkopen met FRYSK:

 • Inclusief opstart- en promotiekosten
 • Jij betaalt pas als je huis is verkocht
 • Hoge opbrengst van je huis
 • Direct en persoonlijk contact

Gratis waardebepaling Sneek

Wat is de waarde van je huis? Als je misschien je huis wilt verkopen, is het van belang dat je weet wat de waarde is van jouw woning. Dit vertellen onze makelaars jou gratis. Vraag een gratis waardebepaling aan. Onze makelaar komt dan bij je langs om te vertellen wat jouw woningwaarde is.

  Gratis advies van een makelaar in Sneek?

  Wil jij gratis advies van een NVM makelaar ontvangen? Janny, Linda of Fenna helpen je graag verder en komen gratis en vrijblijvend bij je langs.

  Wonen in Sneek

  Watersportstad

  Gelegen tussen de Friese meren is Sneek de stad waar je wilt zijn als watersporter. Zowel voor de actieve als de rustige watersporter is er in Sneek van alles te beleven op en rondom het water.

  Historie

  De bebouwing van de binnenstad concentreert zich rondom de Martinikerk. In 1492 werd de stad als eerste van Friesland volledig ommuurd. De bekende Waterpoort uit deze tijd staat er nog.

  Voorzieningen

  In Sneek zijn alle nodige voorzieningen dichtbij. In de oude binnenstad vind je diverse winkels, waaronder ook het eerste filiaal van de Brenninkmeijers, de C&A.

  Woning verkopen in Sneek

  Opname van de woning
  Onze NVM makelaar komt bij jou langs voor de woningopname. Gezamenlijk komen we tot de juiste vraagprijsstrategie.

  Duidelijke overeenkomst
  Er wordt een Opdracht tot Dienstverlening opgesteld (OTD). Hierin staat de verkoopopdracht omschreven. Zo is het voor jou en voor ons helder wat we hebben afgesproken.

  Juridisch en bouwkundig onderzoek
  Wij controleren altijd het Kadaster en de gemeente op bijzonderheden. Daarnaast kijken we naar zichtbare gebreken aan de woning en vervuiling, zoals bijvoorbeeld asbest.

  Professionele fotografie, plattegronden & verkooptekst
  Wij werken standaard met professionele foto’s, 360 graden foto’s, video en digitale plattegronden. Onze tekstschrijver verzorgt de verkooptekst.

  Promotie op o.a. funda, Facebook & Instagram
  We zorgen ervoor dat het huis volop onder de aandacht wordt gebracht op funda, andere relevante huizensites en de sociale media. Ben je lid van sociale media? Dan kun je de advertentie ook delen met je eigen netwerk. Hoe groter het bereik, des te meer kans op een koper.

  Woningbrochure
  Onze uitgebreide woningbrochure is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. We besteden veel tijd en aandacht aan de selectie van de juiste foto’s en het schrijven van verkoopteksten die het juiste gevoel van het huis weergeven.

  Bezichtigingen met potentiële kopers
  In overleg met jou plannen wij de bezichtigingen. Na de bezichtiging laten we weten hoe het is gegaan en wat de eerste indruk was van de kijker. Echt geïnteresseerden plannen vrijwel altijd een tweede bezichtiging.

  Onderhandelingen voeren
  Er is een bod uitgebracht op je huis, nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij. Uiteraard altijd in overleg met jou. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in een koopcontract, die wordt getekend door jou en de koper.

  Volledige begeleiding voor, tijdens en na de overdracht
  Tijd voor de sleuteloverdracht! Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering. Jouw huis is nu officieel verkocht.

  FRYSK makelaars huis verkopen

  Makelaar Sneek

  Met onze diensten bieden wij jou een complete service en daarmee ontzorgen wij jou volledig. Bovendien werken wij met vaste all-in tarieven, dat betekent; geen verrassingen achteraf. Zo werkt het. En dat vinden onze klanten ook, zij geven ons gemiddeld een 9,5!

  Huis in Sneek verkopen?

  Onze makelaar Linda helpt je graag verder!

  Linda is een makelaar die zich richt op de regio Sneek. Linda is een makelaar die duidelijk weet waar ze het over heeft. Die overtuiging is prettig voor jou als koper of verkoper. Linda haalt voor jou altijd het onderste uit de kan.

  Aankoopmakelaar Sneek

  Hulp bij woning kopen in Sneek?

  Gaan de leuke huizen in Sneek, steeds aan je neus voorbij? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Daardoor koop je een huis tegen de beste prijs en voorwaarden. Ook juridisch komt er veel kijken bij het kopen van een huis. De aankoopmakelaar van FRYSK zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed wordt geregeld.

  Taxatie in Sneek

  Huis taxeren in Sneek? Dat kan! In de meeste gevallen is een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van een hypotheek voor je nieuwe woning of voor bijvoorbeeld een wijziging van je hypotheek na een verbouwing. Een taxatie vraag je gemakkelijk aan bij FRYSK makelaars.

  Gratis waardebepaling Sneek

  Of ben je misschien opzoek naar een gratis waardebepaling? Er zit namelijk een verschil tussen een taxatie en een waardebepaling. Wil je het verschil weten, lees dan onze blog!

  Heerenveen
  Abe Lenstra boulevard 10
  8448 JB Heerenveen

  Leeuwarden (op afspraak)
  Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
  8914 BC Leeuwarden

  Back to top

  Wat is mijn huis waard?

  Bereken direct online