Makelaar in DrachtenHuis verkopen in Drachten

Wil jij je huis verkopen in Drachten? Bespaar dan veel geld met de NVM makelaars van FRYSK makelaars. Als je voor FRYSK makelaars gaat, kies je voor een no-nonsense makelaar die jou echt alle zorg uit handen neemt. Je weet precies waar je aan toe bent met ons vaste, lage all-in tarief.

Voordelen huis verkopen met FRYSK:

  • Inclusief opstart- en promotiekosten
  • Jij betaalt pas als je huis is verkocht
  • Hoge opbrengst van je huis in Drachten
  • Direct en persoonlijk contact

Gratis advies makelaar Drachten?

Wil jij gratis advies van een NVM makelaar ontvangen? Onze makelaars helpen je graag verder en komen gratis en vrijblijvend bij je langs.

Diensten in Drachten

Huis kopen Drachten

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Drachten en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om de aankoopmakelaar in Drachten in te schakelen.

Taxatie Drachten

Heb jij een taxatie nodig van je huis in Drachten? Maak dan een afspraak met onze taxateur voor een gevalideerde taxatie van jouw huis. FRYSK makelaars levert gevalideerde, objectieve en betrouwbare taxatierapporten tegen een vast, laag tarief.

Wonen in Drachten

Onderwijs
In Drachten vind je een ruim aanbod van alle vormen van onderwijs en speciaal onderwijs. Er is voldoende keuze voor het voortgezet onderwijs. Daarnaast is er een ruim aanbod MBO-opleidingen.
Natuur
De natuur in Drachten is dichterbij dan je denkt. Naast de bossen van Beetsterzwaag is de Alde Feanen vlakbij. Het is een uniek laagveengebied en bestaat uit meren, rietlanden en moerasbossen.
Ligging
Vanuit Drachten kun je alle kanten op. Het ligt ten noordoosten van Heerenveen en ten zuidoosten van Leeuwarden. Binnen een half uurtje ben je in Leeuwarden, Groningen, Sneek of Steenwijk.

Woning verkopen in Drachten

Opname van de woning
Onze NVM makelaar komt bij jou langs voor de woningopname. Gezamenlijk komen we tot de juiste vraagprijsstrategie.

Duidelijke overeenkomst
Er wordt een Opdracht tot Dienstverlening opgesteld (OTD). Hierin staat de verkoopopdracht omschreven. Zo is het voor jou en voor ons helder wat we hebben afgesproken.

Juridisch en bouwkundig onderzoek
Wij controleren altijd het Kadaster en de gemeente op bijzonderheden. Daarnaast kijken we naar zichtbare gebreken aan de woning en vervuiling, zoals bijvoorbeeld asbest.

Professionele fotografie, plattegronden & verkooptekst
Wij werken standaard met professionele foto’s, 360 graden foto’s, video en digitale plattegronden. Onze tekstschrijver verzorgt de verkooptekst.

Promotie op o.a. funda, Facebook & Instagram
We zorgen ervoor dat het huis volop onder de aandacht wordt gebracht op funda, andere relevante huizensites en de sociale media. Ben je lid van sociale media? Dan kun je de advertentie ook delen met je eigen netwerk. Hoe groter het bereik, des te meer kans op een koper.

Woningbrochure
Onze uitgebreide woningbrochure is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. We besteden veel tijd en aandacht aan de selectie van de juiste foto’s en het schrijven van verkoopteksten die het juiste gevoel van het huis weergeven.

Bezichtigingen met potentiële kopers
In overleg met jou plannen wij de bezichtigingen. Na de bezichtiging laten we weten hoe het is gegaan en wat de eerste indruk was van de kijker. Echt geïnteresseerden plannen vrijwel altijd een tweede bezichtiging.

Onderhandelingen voeren
Er is een bod uitgebracht op je huis, nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij. Uiteraard altijd in overleg met jou. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in een koopcontract, die wordt getekend door jou en de koper.

Volledige begeleiding voor, tijdens en na de overdracht
Tijd voor de sleuteloverdracht! Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering. Jouw huis is nu officieel verkocht.

Promotiepakket FRYSK makelaars

Woningaanbod in Drachten

Misschien staat jouw droomwoning hier al tussen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Makelaar Drachten

Met onze diensten bieden wij jou een complete service en daarmee ontzorgen wij jou volledig. Bovendien werken wij met vaste all-in tarieven, dat betekent; geen verrassingen achteraf. Zo werkt het. En dat vinden onze klanten ook, zij geven ons gemiddeld een 9,2!

Huis verkopen in Drachten?

Onze makelaar Janny helpt je graag verder!

Janny is een makelaar die zich richt op huis verkopen in Drachten en omstreken. Zodra je Janny ontmoet, voel je het meteen: zij regelt het voor mij en ze vindt het belangrijk dat ik me er goed bij voel. Janny Paulusma is een NVM makelaar met veel ervaring in zowel het vak als met mensen.

Aankoopmakelaar Drachten

Hulp bij woning kopen in Drachten?

Gaan de leuke huizen in Drachten, steeds aan je neus voorbij? Met een aankoopmakelaar in Drachten sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Daardoor koop je een huis tegen de beste prijs en voorwaarden. Ook juridisch komt er veel kijken bij het kopen van een huis. De aankoopmakelaar van FRYSK zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed wordt geregeld. Een huis kopen in Drachten doe je samen met FRYSK makelaars!

Taxatie in Drachten

Op zoek naar een taxatie in Drachten? Dat kan! In de meeste gevallen is een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van een hypotheek voor je nieuwe woning of voor bijvoorbeeld een wijziging van je hypotheek na een verbouwing. Een taxatie vraag je gemakkelijk aan bij FRYSK makelaars.

Gratis waardebepaling Drachten

Of ben je misschien opzoek naar een gratis waardebepaling? Er zit namelijk een verschil tussen een taxatie en een waardebepaling. Wil je het verschil weten, lees dan onze blog!

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top