Waardebepaling woning? Makelaar komt gratis langs


Gratis waardebepaling woning aanvragen? Doe het nu direct.

Je hebt een idee van de waarde van je huis. Maar wat is jouw woning precies waard? Nodig de NVM makelaar uit met kennis van jouw buurt. Uiteraard is de waardebepaling van FRYSK makelaars altijd gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Wat weet je na een bezoek van de verkoopmakelaar:

  • Wat je huis nu waard is
  • Verkoopcijfers uit jouw omgeving
  • Je verkoopkansen en verwachtte opbrengst
  • Ons all-in tarief voor jouw huis (inclusief opstartkosten, geen kosten vooraf)

Bellen kan uiteraard ook. Dan plannen we direct een afspraak in wanneer het jou past: 088 - 310 10 88.

Gratis waardebepaling aanvragen

Janny Linda Fenna

In het kort

7 professionals

Het betrokken team van FRYSK heeft jarenlange ervaring en zijn bovenal betrokken bij jou. Iedereen levert elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit, kortom: het hele team is begaan met jouw huis en situatie!

Kennis van Friesland

De NVM makelaars hebben allemaal hun eigen werkgebied. Dit betekent dat zij allemaal de benodigde kennis hebben van jouw leefomgeving. Zo kunnen zij het beste advies geven en overbrengen.

De beste presentatie

Dit doen wij zowel on- als offline. Door middel van social media, een hoge ranking op funda, professionele fotografie, een luxe woningbrochure en een opvallend 'te koop' bord in jouw tuin!

Gratis waardebepaling woning

Wil jij weten wat je huis waard is? Dan is een waardebepaling van je woning heel handig. Nodig een van onze NVM makelaars uit, want zij weten precies wat jouw huis waard is. Ze komen bij je langs om inzicht te geven in de waarde van je huis. Onze makelaars hebben kennis van de lokale woningmarkt en zijn gewend om elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit te leveren. Zonder poespas, recht door zee en met aangenaam persoonlijk contact.

Wat is de waarde van mijn koophuis?

Een gratis waardebepaling kun je om meerdere redenen aanvragen. Veelal is de reden dat je (misschien) je huis wilt verkopen. Als onze makelaar bij je langs komt om de waarde te bepalen van je woning, krijg je ook direct verkoopadvies over jouw persoonlijke situatie. Is verhuizen de beste optie of is een verbouwing wellicht beter? Van FRYSK krijg je een antwoord waar je wat aan hebt.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct