Waardebepaling van je huis? Onze makelaar komt gratis langs


Gratis waardebepaling aanvragen?
Zo geregeld!

Je hebt een idee van de waarde van je huis. Maar wat is jouw woning precies waard? De kans is groot dat jouw huis veel meer waard is geworden! Nodig de NVM makelaar uit met kennis van jouw buurt. Dan weet je het direct. Een waardebepaling is uiteraard altijd gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Klik hier om aan te vragen

Voordelen

  • Waarde direct bekend
  • Opbrengst vergelijkbare huizen
  • Afspraak op korte termijn
  • Je zit nergens aan vast

Gratis waardebepaling aanvragen voor je woning? Vul in en we bellen jou.

Janny en Rianne FRYSK makelaars

In het kort

Direct waarde bekend
Tijdens het gesprek met de makelaar hoor je direct wat je huis waard is. Je weet dan ook waar vergelijkbare huizen in de buurt voor zijn verkocht.
Je zit nergens aan vast
Een gratis waardebepaling is gratis & vrijblijvend. Dus als onze makelaar bij jou langs komt, zit je helemaal nergens aan vast.
Gratis in de verkoop zetten
Huis misschien in de verkoop zetten? Dat is bij FRYSK helemaal gratis! Alleen als wij je huis hebben verkocht, betaal je achteraf een vast & voordelig all-in tarief.

Jouw huis is in waarde gestegen!

Wil jij weten wat je huis waard is? Dan is een waardebepaling van je woning heel handig. Nodig een van onze NVM makelaars uit, want zij weten precies wat jouw huis waard is. Ze komen bij je langs om inzicht te geven in de waarde van je huis. Onze makelaars hebben kennis van de lokale woningmarkt en zijn gewend om elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit te leveren. Zonder poespas, recht door zee en met aangenaam persoonlijk contact.

Vraag vrijblijvend gratis waardebepaling aan

Waarom actuele waarde woning weten?

Een gratis waardebepaling kun je om meerdere redenen aanvragen. Veelal is de reden dat je (misschien) je huis wilt verkopen. Als onze makelaar bij je langs komt om de waarde te bepalen van je woning, krijg je ook direct verkoopadvies over jouw persoonlijke situatie. Is verhuizen de beste optie of is een verbouwing wellicht beter? Van FRYSK krijg je een antwoord waar je wat aan hebt.

Liever persoonlijk contact? Dat kan ook: 088 - 310 10 88.

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct online