Gratis waardebepaling huis.
Wat is jouw huis waard?Gratis waardebepaling huis aanvragen?
Zo geregeld!

Je hebt zelf vaak wel een idee van de waarde van je huis. Misschien heb je zelf al eens de waarde berekend met een online tool. De waarde van je huis is echter afhankelijk van veel verschillende factoren. Wil je precies weten wat je huis waard is? Nodig dan een gecertificeerde makelaar uit. Onze makelaar doet dit graag voor jou, gratis en zonder voorwaarden.

Vraag waardebepaling aan

Voordelen gratis waardebepaling huis

  • Makelaar komt gratis langs
  • Waarde woning direct bekend
  • Opbrengst vergelijkbare huizen
  • Afspraak op korte termijn
  • Je zit nergens aan vast

Een NVM makelaar weet de waarde van je huis

Onze makelaars zijn opgeleid om een objectieve waarde van jouw huis te geven in de huidige woningmarkt. Ze weet precies welke factoren invloed hebben op de waarde van je huis. Zowel positief als negatief. Daarom kan alleen een makelaar echt de waarde van je huis bepalen.

Jouw huis is in waarde gestegen!

Wil jij weten wat je huis waard is? Dan is een waardebepaling van je woning heel handig. Nodig een van onze NVM makelaars uit, want zij weten precies wat jouw huis waard is. Ze komen bij je langs om inzicht te geven in de waarde van je huis. Onze makelaars hebben kennis van de lokale woningmarkt en zijn gewend om elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit te leveren. Zonder poespas, recht door zee en met aangenaam persoonlijk contact.

Vraag vrijblijvend gratis waardebepaling aan

Ook na een gesprek zit je nergens aan vast.

Direct waarde bekend
Tijdens het gesprek met de makelaar hoor je direct wat je huis waard is. Je weet dan ook waar vergelijkbare huizen in de buurt voor zijn verkocht.
Je zit nergens aan vast
Een gratis waardebepaling is gratis & vrijblijvend. Dus als onze makelaar bij jou langs komt, zit je helemaal nergens aan vast.
Gratis in de verkoop
Huis misschien in de verkoop zetten? Dat is bij FRYSK helemaal gratis! Alleen als wij je huis hebben verkocht, betaal je achteraf een vast & voordelig all-in tarief.

Waardebepaling voor je huis aanvragen doe je hier (vrijblijvend en gratis):

Janny en Rianne FRYSK makelaars

Liever persoonlijk contact? Dat kan ook: 088 - 310 10 88.

Waarom actuele waarde woning weten?

Een gratis waardebepaling huis kun je om meerdere redenen aanvragen. Veelal is de reden dat je (misschien) je huis wilt verkopen. Als onze makelaar bij je langs komt om de waarde te bepalen van je woning, krijg je ook direct verkoopadvies over jouw persoonlijke situatie. Is verhuizen de beste optie of is een verbouwing wellicht beter? Van FRYSK krijg je een antwoord waar je wat aan hebt.

Prijsstijging woningen in Friesland

Wat is jouw huis precies waard? De kans is groot dat jouw huis veel meer waard is geworden. Ook in Friesland blijven de woningprijzen nog steeds stijgen. Wel zien we dat de markt langzaam een beetje veranderd.

Nodig de NVM makelaar uit met kennis van jouw buurt. Dan weet je direct wat je huis waard is. Een waardebepaling van je huis is uiteraard altijd gratis en vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Vraag waardebepaling aan

Ook na een gesprek zit je nergens aan

Liever persoonlijk contact? Dat kan ook: 088 - 310 10 88.

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top