Taxatie van jouw woning nodig?
Offerte binnen 24 uur

Huis taxeren Friesland

Vast, laag tarief
Bij ons betaal je altijd een vast, laag all-in tarief voor een gevalideerd taxatierapport.
Snelle levering
Dankzij onze snelle service heb jij het taxatierapport binnen korte tijd in huis.
Geaccepteerd door alle banken
Onze gevalideerde taxatierapporten (NWWI) worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Taxatierapport opvragen?

Ga je een huis kopen?
Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Je kunt bij ons gemakkelijk via onderstaande link een taxatierapport aanvragen.

Hypotheek ophogen?
Overweeg je een ophoging van je hypotheek voor een verbouwing? Ook dan is een taxatierapport essentieel.

Koop je een appartement om het te verhuren?
Voor al deze situaties is het aanvragen van een taxatierapport van groot belang. Bij FRYSK makelaars zorgen we voor een gevalideerde taxatie van jouw woning.

Vraag taxatierapport aan

Direct tarief weten en afspraak inplannen?

  • Snel je taxatierapport in huis
  • Binnen 24 uur offerte
  • Geaccepteerd door alle geldverstrekkers

Bel ons

Vraag hier een taxatierapport aan (offerte binnen 24 uur)

Liever bellen of mailen?

Bel ons op werkdagen op 088 - 310 10 88. Als je liever een mail stuurt, kan dat naar info@fryskmakelaars.nl.

0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht

0 +

volgers op social media

Taxatierapport nodig van je woning?

Dankzij de vakkundige taxateurs van FRYSK heb jij snel een taxatierapport van je woning in huis. Dit gevalideerde taxatierapport van jouw woning wordt door alle banken geaccepteerd. Gevalideerd betekent dat het taxatierapport door een onafhankelijk instituut (NWWI) wordt gekeurd. Dit is verplicht bij de aanvraag van een NHG-hypotheek.

Vraag taxatierapport aan

Voordelen taxatierapport

  • Vast, laag tarief (vanaf € 695,- incl)
  • Snelle levering
  • Geaccepteerd door alle banken

Jouw makelaar in Friesland

Voordelig all-in tarief
Een complete aan- of verkoopservice, maar wel tegen een vast en voordelig all-in tarief. Zo bespaar je duizenden euro's op je makelaarskosten maar lever je niets in aan kwaliteit.
Geen kosten vooraf
Bij FRYSK makelaars betaal je vooraf helemaal niets. Ons all-in verkooptarief is inclusief opstartkosten en promotiekosten.
Beste resultaat
Huis verkopen of kopen: onze werkwijze is volledig gericht op het beste resultaat voor jou. Ons team van professionals regelt de beste deal voor jou.

Veelgestelde vragen over taxaties

Benieuwd naar de kosten van een gevalideerd taxatierapport en hoelang het document geldig is? Ontdek de belangrijke details bij het aanvragen van een taxatie en de verschillen met een waardebepaling. Hier vind je de veelgestelde vragen. Heb je nog steeds vragen? Neem vrijblijvend contact op met de adviseurs van Frysk.

Contact opnemen

Taxatie

Een taxatie neemt meestal 30 minuten tot een uur in beslag, afhankelijk van het woningtype. Het opstellen van het taxatierapport duurt doorgaans ongeveer een week. Nadat het rapport is opgeleverd en gevalideerd, blijft het document zes maanden geldig. Wil je een taxatierapport laten opstellen? Je kunt bij ons gemakkelijk online een offerte aanvragen.

Taxatierapport aanvragen

Vanaf € 695,- (inclusief BTW en validatie) ontvang je bij FRYSK makelaars snel je taxatierapport voor een vast, laag tarief. De vaste, lage prijs die jij betaalt voor een woningtaxatie, hoor je altijd vooraf van ons. Gaat het om de taxatie van een appartement / nieuwbouw of wil je de waarde na verbouwing weten? Dan hanteren wij een toeslag van € 50,- incl. BTW. Benieuwd naar wat een taxatierapport in jouw geval kost? Vraag dan online een offerte aan.

Taxatierapport aanvragen

In de meeste gevallen is een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van een hypotheek voor je nieuwe woning. Ook als je je huidige hypotheek wilt wijzigen is een taxatie van je woning noodzakelijk. Bijvoorbeeld als je gebruik wilt maken van de overwaarde van je huis. Die overwaarde kun je dan gebruiken om te investeren in je woning. Ook na een verbouwing kun je een taxatie aanvragen als je wil weten hoeveel je woning meer waard is geworden. Wil je alles weten over een taxatie? Lees dan verder op onze blog taxatierapport.

Een taxatie aanvragen

Een taxatie is een reële schatting van de waarde van een woning. Er wordt daarbij onder andere rekening gehouden met het type huis, de grootte, de staat van onderhoud en de ligging. Dit wordt vastgelegd in een taxatierapport. Onze rapporten zijn altijd gevalideerd en worden daardoor geaccepteerd door alle banken. Je kunt je offerte direct online aanvragen.

Taxatierapport aanvragen

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top