Taxatie nodig van uw huis in Friesland?


Taxatierapport nodig? Bel FRYSK makelaars

FRYSK makelaars zorgt ervoor dat je snel en vakkundig een gevalideerd taxatierapport in huis hebt, dat door alle banken geaccepteerd wordt. Gevalideerd wil overigens zeggen dat het taxatierapport door een onafhankelijk instituut (NWWI) gekeurd wordt. Dit is een vereiste bij een NHG-hypotheek.

Wat is een taxatierapport?

Een taxatie is een reële schatting van de waarde van een woning. Er wordt daarbij onder andere rekening gehouden met het type huis, de grootte, de staat van onderhoud en de ligging. Dit wordt vastgelegd in een taxatierapport. Onze rapporten zijn altijd gevalideerd en worden daardoor geaccepteerd door alle banken.

Waarom een taxatierapport?

In de meeste gevallen is een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van een hypotheek voor je nieuwe woning of voor bijvoorbeeld een wijziging van je hypotheek na een verbouwing. Alles weten over een taxatie? Lees onze blog taxatierapport.

Vast laag tarief voor taxatie huis of appartement

Bij FRYSK makelaars ontvang je snel je taxatierapport voor een vast laag tarief vanaf € 695,- (inclusief validatie). Gaat het om de taxatie van een appartement / nieuwbouw of wil je de waarde na verbouwing weten? Dan hanteren wij een toeslag van € 50,- incl. BTW.

Snel en voordelig een taxatierapport ontvangen?

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct