De deskundige makelaar voor woningen in het hogere segment

Landelijke aandacht voor uw woning en een vastgoedteam dat gespecialiseerd is in het realiseren van groot bereik en het hoogst haalbare resultaat. Uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe zij met de juiste tools en tone of voice uw exclusieve woning optimaal in de markt zet.
funda 9,2
Uw woning landelijk onder de aandacht
Uw woning krijgt landelijke exposure met een presentatie op de gerenommeerde website luxevastgoed.nl, landelijke aanmelding bij NVM makelaars en in de mailbox bij zoekers.
Hoogst haalbare resultaat
Uw vastgoedteam is gespecialiseerd in het realiseren van een groot bereik voor uw woning en de doordachte (online) promotie met als resultaat de beste koper voor uw woning.
Hoogwaardige service en kwaliteit
Voor een voordelig all-in tarief regelen wij alles voor u. U kunt rekenen op de hoogste service en kwaliteit. Onze klanten geven onze verkoopdienstverlening een 9,2.

Exclusief verkopen

Voor de verkoop van uw woning in het hogere segment is een andere aanpak vereist om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe zij met de juiste (online) tools en tone of voice uw exclusieve woning optimaal in de markt zet. Onze op maat gemaakte verkoopstrategie en werkwijze levert u zonder twijfel de beste koper op voor uw woning.

Maak kennis met de makelaar

Makelaar met meerwaarde FRYSK exclusief wonen

Deskundige makelaar met kennis van de exclusieve woningmarkt

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar die uw woning kan verkopen in het hogere segment? Onze deskundige en hoog opgeleide makelaar voorziet u van het juiste advies over uw woning. FRYSK makelaars is al jaren een van de marktleiders in Friesland. Wij kennen de exclusieve woningmarkt van Friesland en weten hoe wij het beste resultaat kunnen behalen met uw woning.

Nodig onze makelaar uit

Uw persoonlijk vastgoedteam

Zodra u uw woning verkoopt met FRYSK makelaars ervaart u het direct: uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe uw woning het beste in de markt kan worden gezet. Omdat uw woning in een hogere prijsklasse valt, is een aangepaste verkooptactiek vereist. En die tactiek beheerst het team van FRYSK tot in de puntjes. Wilt u dit ook ervaren? Maak gerust kennis met onze makelaar en frisse werkwijze.

Nodig onze makelaar uit

Ontwerp zonder titel 71

Landelijke aandacht voor uw woning

Luxe vastgoed FRYSK makelaars 14

Woningpresentatie op luxevastgoed.nl

Als uw woning in het hogere segment valt, wordt uw woning gepresenteerd op Luxevastgoed.nl. Deze gerenommeerde vastgoedsite in het hogere segment heeft maandelijks ruim 300.000 bezoekers op de website en meer dan 80.000 volgers op de sociale media kanalen. De doelgroep sluit uitstekend aan bij uw woning, want hier wordt uitsluitend exclusief woningaanbod getoond. Dit levert veel extra aandacht, bereik en zichtbaarheid op voor uw woning waarmee FRYSK makelaars uw verkoopkansen aanzienlijk vergroot.

Luxe vastgoed FRYSK makelaars 11

Zoekers uit heel Nederland in beeld

Uw woning brengen we landelijk in beeld bij makelaars en woningzoekers. Als erkende makelaar hebben wij toegang tot het landelijke NVM uitwisselingsyteem. Zodra wij uw woning aanmelden, ontvangen alle NVM makelaars in Nederland een melding dat uw woning in verkoop komt. Daarbij worden landelijk alle ingeschreven zoekers die dromen van uw type woning geattendeerd op het feit dat uw woning te koop komt. Zelfs nog voordat wij de woning actief in de markt zetten via diverse kanalen.

Luxe vastgoed FRYSK makelaars 13

Specialist vermarkten exclusieve koopwoningen

Voor de verkoop van uw exclusieve woning is meer nodig dan alleen een presentatie op funda. Expertise en een uitgekiende marketingstrategie is hierbij onmisbaar. FRYSK makelaars is specialist in het vermarkten van exclusief woningaanbod. Met een aanvulling op ons uitgebreide verkooppakket zetten wij uw woning prominent in de markt. Zo zetten wij onder andere Google Display in om uw woning breed onder de aandacht te brengen.

Exclusief woningaanbod Friesland

Stille verkoop van uw exclusieve woning

Wellicht wilt u (eerst) uw woning stil in de verkoop zetten? Ook dat is een uitstekende optie met meerdere mogelijkheden. U bepaalt samen met de makelaar hoe stil u uw woning wilt verkopen.

Hoe stil wilt u uw woning verkopen?

FRYSK makelaars kan bijvoorbeeld wel uw woning op luxevastgoed.nl plaatsen waardoor u uitsluitend in beeld bent bij een gerichte doelgroep (en nog niet op funda en fryskmakelaars.nl). Daarnaast brengen we uw woning via ons landelijke uitwisselingsysteem onder de aandacht bij zoekers die specifiek op zoek zijn naar uw type woning. Met deze wijze van stil verkopen komen er alleen serieuze zoekers op uw woning af.

Uw woning landelijke onder de aandacht
Uw woning krijgt landelijke exposure met een presentatie op de gerenommeerde website luxevastgoed.nl, landelijke aanmelding bij NVM makelaars en in de mailbox bij zoekers.
Hoogst haalbare resultaat
Uw vastgoedteam is gespecialiseerd in het realiseren van een groot bereik voor uw woning en de doordachte (online) promotie met als resultaat de beste koper voor uw woning.
Hoogwaardige service en kwaliteit
Voor een voordelig all-in tarief regelen wij alles voor u. U kunt rekenen op de hoogste service en kwaliteit. Onze klanten geven onze verkoopdienstverlening een 9,2.

Maak vrijblijvend kennis met NVM makelaar Janny Paulusma

Om er zeker van te zijn dat u een goed gevoel heeft bij FRYSK makelaars, kunt u vrijblijvend kennis maken met onze makelaar. Zij vertelt u in een eerste gesprek wat u kunt verwachten van het verkooptraject, wat uw woning waard is en welke verkoopstrategie wij u adviseren. Vanzelfsprekend is deze service gratis en vrijblijvend.

Afspraak maken? Wij kijken uit naar een kennismaking met u.

Janny Exclusief Wonen FRYSK

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top