Woningwaarde berekenen

Check de waarde van je huis binnen 2 minuten. Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. Het waarderapport verschijnt direct in je mailbox.

Woningwaarde berekenen binnen 2 minuten

Bereken zelf jouw woningwaarde in 5 stappen:

  1. Postcode en huisnummer invullen
  2. Gegevens aanvullen (bijvoorbeeld type woning)
  3. Vergelijkbare woningen kiezen uit de selectie woningen
  4. Vul je gegevens in
  5. Ontvang het waarderapport direct in je mailbox

Start de berekening

Geheel kosteloos, je zit nergens aan vast.

Waardebepaling makelaar

Wil je binnen een week weten wat je huis waard is? Met een gratis waardebepaling kom je er snel achter. Onze makelaar geeft je vrijblijvend duidelijkheid over jouw woningwaarde en situatie. Liever persoonlijk contact om direct een afspraak in te plannen? Bel dan 088 - 310 10 88.

In het kort

Ervaren team
Ons team heeft jarenlange ervaring en is bovenal betrokken bij jou. Iedereen levert elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit, kortom: het hele team is begaan met jouw huis en situatie!
Kennis van Friesland
De drie NVM makelaars hebben allemaal hun eigen werkgebied. Dit betekent dat zij allemaal de benodigde kennis hebben van jouw leefomgeving. Zo kunnen zij het beste advies geven en overbrengen.
De beste presentatie
Dit doen wij zowel on- als offline. Door middel van social media, een hoge ranking op funda, professionele fotografie, een luxe woningbrochure en een opvallend 'te koop' bord in jouw tuin!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Online calculator woningwaarde

Je wilt gratis de waarde van jouw woning online berekenen. Vaak heb je dan al een idee over de waarde van je woning. De exacte waarde is niet te berekenen met een online tool. Hiervoor zijn ander gegevens nodig, zoals de bouwkundige staat, afwerkingsniveau, de buurt waarin je huis staat. Zo zijn er nog talloze doorslaggevend factoren die invloed hebben op jouw woningwaarde. Wel krijg jij met het online berekenen van de waarde van jouw woning een prima indicatie van de verkoopwaarde van jouw huis. Je ontvangt na de berekening direct een volledig rapport in je mailbox, inclusief de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen.

Start de berekening

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top