Makelaar Leeuwarden

Jouw makelaar in Leeuwarden

Oeral thús. Jouw ervaren makelaar in Leeuwarden (en omstreken)

Met een goed gevoel een huis kopen of verkopen in Leeuwarden en omstreken tegen voordelige all-in tarieven? Dan zit je goed bij FRYSK makelaars. Zonder poespas zorgen wij voor het allerbeste resultaat. Met een ervaren team kopen, verkopen en taxeren we huizen in heel Friesland.

Meer over huis verkopen

Met een goed gevoel huis (ver)kopen

Jij kunt 100% rekenen op het allerbeste resultaat en service tegen een voordelig all-in tarief. Eén totaalprijs en géén kosten vooraf. Wij nemen jou alle zorgen uit handen en nemen je stap voor stap mee. Onze duidelijke werkwijze wordt gewaardeerd: onze klanten geven ons gemiddeld een 9.3. En dat maakt ons grutsk, want daar doen we het voor. Wat kunnen we voor jou doen?

Gratis waardebepaling aanvragen

Gratis advies makelaar aanvragen (je zit na een gesprek nergens aan vast)

Bijvoorbeeld het adres van de woning die je wilt verkopen

Diensten makelaar Leeuwarden

Huis verkopen

Wil jij je huis verkopen tegen een voordelig tarief? Dat kan bij FRYSK! Wij bieden jou hoge kwaliteit tegen een vast en voordelig all-in tarief. Voor dit vaste tarief regelen wij alles voor jou. Geen kosten vooraf.

Huis kopen

Het kopen van een huis is één van de grootste aankopen in een mensenleven. Met een NVM aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Zo koop jij het huis wél. En tegen de beste prijs en voorwaarden.

Makelaar in Leeuwarden

Onze makelaar Leeuwarden heeft veel ervaring met het verkopen én kopen van koophuizen in Leeuwarden. Wat is voor jou doorslaggevend in je keuze voor een makelaar in Leeuwarden? De echte reden is voor iedereen verschillend. Het gaat tenslotte niet alleen om geld, maar ook om een thuis en alles wat daarbij hoort. De keuze kunnen we niet voor je maken. Wel kunnen wij jou hierbij helpen door te vertellen waar FRYSK makelaars voor staat en hoe wij werken. Met een gratis waardebepaling heb je altijd een goed startpunt, want het begint allemaal met een kop koffie en een goed gesprek.

Gratis waardebepaling aanvragen

Woningwaarde weten in Leeuwarden? Check het in 2 minuten

Wil je snel weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk met onze gratis online tool. Gewoon thuis op de bank of waar je ook maar bent. Het waarderapport met de woningwaarde én verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in Leeuwarden verschijnt direct in je mailbox.

Wonen in Leeuwarden

Locatie
Leeuwarden is het middelpunt van Friesland en is daarom voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Met een station in het centrum is Leeuwarden goed bereikbaar per trein, maar ook met de auto of per bus.
Culturele Hoofdstad
Leeuwarden is niet alleen de hoofdstad van Friesland, maar is in 2018 ook gekozen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Op cultureel gebied is er onwijs veel te beleven in Leeuwarden!
127.500+ inwoners
Leeuwarden is niet alleen een van de oudste, maar ook een van de grootste steden van Noord-Nederland. Leeuwarden heeft meer dan 127.500 inwoners. Dit aantal is aanzienlijk gegroeid de afgelopen jaren!

Te koop Leeuwarden

Een kleine greep uit ons aanbod woningen in Leeuwarden. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan door naar ons overzicht.

Huis verkopen in Leeuwarden

Wil jij je huis verkopen in Leeuwarden? Bespaar dan veel geld en tijd met FRYSK makelaars. Bij een huis verkopen komt er al genoeg op je af. Daarom houden we het bij FRYSK makelaars graag duidelijk en simpel. Jouw persoonlijke verkoopteam neemt jou alle zorg uit handen voor een vast laag all-in tarief. Eén totaalprijs en géén kosten vooraf. We nemen je stap voor stap mee in het proces.

Huis verkopen zonder zorgen

Jouw persoonlijke verkoopteam houdt alle deadlines voor jou in de gaten. Zo ben jij er altijd zeker van dat het goed komt. Wij zijn overtuigd van onze werkwijze, daarom betaal je alleen als je huis is verkocht. Dankzij onze strakke werkwijze en sterke onderhandelingstechnieken kun je rekenen op een hoge opbrengst van je huis. We hebben laagdrempelig en persoonlijk contact met jou, o.a. dankzij de handige WhatsApp groep en het online dossier met 24/7 inzage.

Gratis verkoopadvies

Gratis waardebepaling Leeuwarden

Ben je misschien op zoek naar een makelaar die je huis kan verkopen? De eerste stap is het bepalen van de waarde van je huis én een kennismaking om te kijken of het klikt! Onze makelaars kennen de markt en weten welke ontwikkelingen gaande zijn in Leeuwarden. Na een eerste kennismaking vertelt onze makelaar in Leeuwarden jou wat je huis waard is. Gratis en zonder voorwaarden: ook na een gesprek zit je nergens aan vast.

Makelaar nodig in Leeuwarden?

Jouw persoonlijke team regelt het voor je. Wij hebben kennis van de woningmarkt in regio Leeuwarden en weten als geen ander hoe het werkt. Iedere dag opnieuw leveren we kwaliteit waar onze klanten blij van worden. Mag onze makelaar Leeuwarden ook voor jou aan de slag?

FRYSK team makelaar

Aankoopmakelaar Leeuwarden

Gaan de leuke huizen in Leeuwarden, steeds aan je neus voorbij? Met onze aankoopmakelaar in Leeuwarden sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Daardoor koop je een huis tegen de beste prijs en voorwaarden. Ook juridisch komt er veel kijken bij het kopen van een huis. De aankoopmakelaar van FRYSK zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed wordt geregeld. Een huis kopen in Leeuwarden doe je samen met FRYSK makelaars!

Meer over huis kopen

Taxatie Leeuwarden

Op zoek naar een makelaar die een taxatie Leeuwarden uit kan voeren? Dat kan! In de meeste gevallen is een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van een hypotheek voor je nieuwe woning of voor bijvoorbeeld een wijziging van je hypotheek na een verbouwing. Een taxatie Leeuwarden vraag je gemakkelijk aan bij FRYSK makelaars. Weet je niet of je een waardebepaling nodig hebt of een taxatierapport? Lees dan het verschil tussen taxatie en waardebepaling in onze blog!

Vraag een taxatie aan

Advies van makelaar Leeuwarden?

Vraag een gratis adviesgesprek aan (na een gesprek zit je nergens aan vast)

Met een goed gevoel een huis kopen of verkopen met makelaar Leeuwarden tegen voordelige all-in tarieven? Dan zit je goed bij FRYSK makelaars. Met een team van ervaren experts kopen, verkopen en taxeren we huizen in heel Friesland. Bij ons krijg je hoge kwaliteit en service tegen een vast, laag all-in tarief. Zo betaal je nooit teveel en weet je vooraf precies waar je aan toe bent.


Gratis adviesgesprek aanvragen

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top