Ervaren makelaar nodig in Leeuwarden?

Oeral thús. Jouw makelaar in Leeuwarden

Met een goed gevoel een huis kopen of verkopen in Leeuwarden tegen voordelige all-in tarieven? Dan zit je goed bij FRYSK makelaars. Zonder poespas zorgen wij voor het allerbeste resultaat. Met een team van 9 vakvrouwen kopen, verkopen en taxeren we huizen in heel Friesland. Bij ons kun je 100% rekenen op hoge kwaliteit en service tegen een voordelig all-in tarief. Onze werkwijze wordt gewaardeerd: onze klanten geven ons gemiddeld een 9.3. En dat maakt ons grutsk, want daar doen we het voor. Wat kunnen we voor jou doen?

Bekijk onze verkoopactie

Waarde woning weten? Check het in 2 minuten

Wil je snel weten wat jouw koopwoning waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. Het complete waarderapport met vergelijkbare woningen én verkoopprijzen verschijnt direct in je mailbox.

Diensten makelaar in Leeuwarden

Taxatie Leeuwarden

Heb jij een taxatie nodig van je huis in Leeuwarden? Maak dan een afspraak met onze taxateur voor een gevalideerde taxatie van jouw huis. FRYSK makelaars levert gevalideerde, objectieve en betrouwbare taxatierapporten tegen een vast, laag tarief.

Wonen in Leeuwarden

Bruisend centrum
Leeuwarden oftewel Ljouwert is een van de oudste steden van Noord-Nederland. Je vindt er prachtige gebouwen en het centrum is sfeervol en bruisend. Er worden vele evenementen georganiseerd.
Locatie
Met een station in het centrum is Leeuwarden goed bereikbaar per trein, maar ook met de auto of per bus. Leeuwarden beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt én heeft nog veel meer te bieden.
Culturele Hoofdstad
Leeuwarden is niet alleen de hoofdstad van Friesland, maar is in 2018 ook gekozen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Op cultureel gebied is er onwijs veel te beleven in Leeuwarden!

Huis te koop Leeuwarden

Misschien staat jouw droomwoning hier al tussen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Team FRYSK makelaars

Zoek je een makelaar in Leeuwarden?

Team FRYSK regelt het voor je. Wij hebben kennis van de woningmarkt in regio Leeuwarden en weten als geen ander hoe het werkt. Iedere dag opnieuw leveren we kwaliteit waar onze klanten blij van worden. Mogen we ook voor jou aan de slag?

Huis verkopen in Leeuwarden

Wil jij je huis verkopen in Leeuwarden? Bespaar dan veel geld met de NVM makelaars van FRYSK makelaars. Bij het verkopen van een huis komt er al genoeg op je af. Daarom houden we het bij FRYSK makelaars graag simpel. We ontzorgen jou volledig bij de verkoop van je huis voor een vast laag all-in tarief. Inclusief opstart- en promotiekosten en jij betaalt pas als je huis is verkocht. Je kunt rekenen op een hoge opbrengst van je huis. We hebben direct & persoonlijk contact met jou, o.a. dankzij de handige WhatsApp groep en het online dossier met 24/7 inzage.

Lees meer over huis verkopen

Gratis waardebepaling Leeuwarden

Ben je misschien op zoek naar een makelaar die weet wat je huis waard is? Dit is vaak wel de eerste stap als je erover nadenkt om je huis te verkopen. Onze makelaars kennen de markt en weten welke ontwikkelingen gaande zijn in Leeuwarden. Na een eerste kennismaking vertelt onze makelaar jou wat je huis waard is. Gratis en vrijblijvend uiteraard.

Gratis waardebepaling aanvragen

Huis kopen in Leeuwarden

Gaan de leuke huizen in Leeuwarden, steeds aan je neus voorbij? Met onze aankoopmakelaar in Leeuwarden sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Daardoor koop je een huis tegen de beste prijs en voorwaarden. Ook juridisch komt er veel kijken bij het kopen van een huis. De aankoopmakelaar van FRYSK zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed wordt geregeld. Een huis kopen in Leeuwarden doe je samen met FRYSK makelaars!

Meer over huis kopen

Taxatie in Leeuwarden

Op zoek naar een makelaar die een taxatie in Leeuwarden uit kan voeren? Dat kan! In de meeste gevallen is een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van een hypotheek voor je nieuwe woning of voor bijvoorbeeld een wijziging van je hypotheek na een verbouwing. Een taxatie vraag je gemakkelijk aan bij FRYSK makelaars. Weet je niet of je een waardebepaling nodig hebt of een taxatierapport? Lees dan het verschil tussen taxatie en waardebepaling in onze blog!

Vraag een taxatie aan

Ervaren makelaar nodig in Leeuwarden?

Vraag hieronder een gratis adviesgesprek aan!

Met een goed gevoel een huis kopen of verkopen in Leeuwarden tegen voordelige all-in tarieven? Dan zit je goed bij FRYSK makelaars. Met een team van ervaren experts kopen, verkopen en taxeren we huizen in heel Friesland. Bij ons krijg je hoge kwaliteit en service tegen een vast, laag all-in tarief. Zo betaal je nooit teveel en weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Gratis adviesgesprek over jouw woonsituatie aanvragen (je zit nergens aan vast)

Bijvoorbeeld het adres van de woning die je wilt verkopen

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top