Makelaar in Heerenveen


Huis verkopen in Heerenveen

Wil jij je huis verkopen in Heerenveen? Bespaar dan veel geld met de NVM makelaars van FRYSK makelaars. Bij het verkopen van een huis komt er al genoeg op je af. Daarom houden we het bij FRYSK makelaars graag simpel. We ontzorgen jou volledig bij de verkoop van je huis voor een vast laag all-in tarief.

Gratis advies huis verkopen met FRYSK:

  • Inclusief opstart- en promotiekosten
  • Jij betaalt pas als je huis is verkocht
  • Hoge opbrengst van je huis
  • Direct en persoonlijk contact

Gratis waardebepaling Heerenveen?

Wat is de waarde van je huis? Als je misschien je huis wilt verkopen, is het van belang dat je weet wat de waarde is van jouw woning. Dit vertellen onze makelaars jou gratis. Vraag een gratis waardebepaling aan. Onze makelaar komt dan bij je langs om te vertellen wat jouw huis waard is.


Gratis advies van een makelaar in Heerenveen?

Wil jij gratis advies van een NVM makelaar ontvangen? Janny, Linda of Fenna helpen je graag verder en komen gratis en vrijblijvend bij je langs.

Wonen in Heerenveen

Prettig woonklimaat

Heerenveen goed bereikbaar, zowel over de weg als met het openbaar vervoer. Het aanbod voorzieningen, scholen, zorg, cultuur en recreatie is groot. Hierdoor is Heerenveen een aantrekkelijke plaats om in te wonen.

Sportstad

Heerenveen is een sportstad. Er is veel aanbod op het gebied van sport. Heerenveen kenmerkt zich daarnaast door het bekende Abe Lenstra stadion. Ook Thialf is te vinden in Heerenveen. Daarnaast zijn er talloze sportcomplexen te vinden.

Wonen en werken

Heerenveen ligt te midden in een hoogwaardig landschap. Het is omringd door de bossen van Oranjewoud en diverse wateren. Heerenveen kent daarnaast een grote verscheidenheid aan bedrijvigheid.

Woning verkopen in Heerenveen

Opname van de woning
Onze NVM makelaar komt bij jou langs voor de woningopname. Gezamenlijk komen we tot de juiste vraagprijsstrategie.

Duidelijke overeenkomst
Er wordt een Opdracht tot Dienstverlening opgesteld (OTD). Hierin staat de verkoopopdracht omschreven. Zo is het voor jou en voor ons helder wat we hebben afgesproken.

Juridisch en bouwkundig onderzoek
Wij controleren altijd het Kadaster en de gemeente op bijzonderheden. Daarnaast kijken we naar zichtbare gebreken aan de woning en vervuiling, zoals bijvoorbeeld asbest.

Professionele fotografie, plattegronden & verkooptekst
Wij werken standaard met professionele foto’s, 360 graden foto’s, video en digitale plattegronden. Onze tekstschrijver verzorgt de verkooptekst.

Promotie op o.a. funda, Facebook & Instagram
We zorgen ervoor dat het huis volop onder de aandacht wordt gebracht op funda, andere relevante huizensites en de sociale media. Ben je lid van sociale media? Dan kun je de advertentie ook delen met je eigen netwerk. Hoe groter het bereik, des te meer kans op een koper.

Woningbrochure
Onze uitgebreide woningbrochure is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. We besteden veel tijd en aandacht aan de selectie van de juiste foto’s en het schrijven van verkoopteksten die het juiste gevoel van het huis weergeven.

Bezichtigingen met potentiële kopers
In overleg met jou plannen wij de bezichtigingen. Na de bezichtiging laten we weten hoe het is gegaan en wat de eerste indruk was van de kijker. Echt geïnteresseerden plannen vrijwel altijd een tweede bezichtiging.

Onderhandelingen voeren
Er is een bod uitgebracht op je huis, nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij. Uiteraard altijd in overleg met jou. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in een koopcontract, die wordt getekend door jou en de koper.

Volledige begeleiding voor, tijdens en na de overdracht
Tijd voor de sleuteloverdracht! Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering. Jouw huis is nu officieel verkocht.

FRYSK makelaars huis verkopen

Makelaar Heerenveen

Met onze diensten bieden wij jou een complete service en daarmee ontzorgen wij jou volledig. Bovendien werken wij met vaste all-in tarieven, dat betekent; geen verrassingen achteraf. Zo werkt het. En dat vinden onze klanten ook, zij geven ons gemiddeld een 9,5!

Huis in Heerenveen verkopen?

Onze makelaars Linda en Janny helpen je graag verder!

Onze makelaars Linda en Janny richten zich allebei op de regio Heerenveen. Zodra je Janny ontmoet, voel je het meteen: zij regelt het voor mij en ze vindt het belangrijk dat ik me er goed bij voel. Linda is een makelaar die duidelijk weet waar ze het over heeft. Die overtuiging is prettig voor jou als koper of verkoper.

Aankoopmakelaar Heerenveen

Hulp bij woning kopen in Heerenveen?

Gaan de leuke huizen in Heerenveen, steeds aan je neus voorbij? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Daardoor koop je een huis tegen de beste prijs en voorwaarden. Ook juridisch komt er veel kijken bij het kopen van een huis. De aankoopmakelaar van FRYSK zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed wordt geregeld.

Taxatie in Heerenveen

Huis taxeren in Heerenveen? Dat kan! In de meeste gevallen is een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van een hypotheek voor je nieuwe woning of voor bijvoorbeeld een wijziging van je hypotheek na een verbouwing. Een taxatie vraag je gemakkelijk aan bij FRYSK makelaars.

Gratis waardebepaling Heerenveen

Of ben je misschien opzoek naar een gratis waardebepaling? Er zit namelijk een verschil tussen een taxatie en een waardebepaling. Wil je het verschil weten, lees dan onze blog!

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct