Makelaar in Harlingen


Huis verkopen in Harlingen

Wil jij je huis verkopen in Harlingen? Bespaar dan veel geld met de NVM makelaars van FRYSK makelaars. Bij het verkopen van een huis komt er al genoeg op je af. Daarom houden we het bij FRYSK makelaars graag simpel. We ontzorgen jou volledig bij de verkoop van je huis voor een vast laag all-in tarief.

Nog meer voordelen:

  • Inclusief opstartkosten en promotiekosten
  • Jij betaalt pas als je huis is verkocht
  • Hoge opbrengst van je huis
  • Direct en persoonlijk contact

Gratis advies van een makelaar in Harlingen?

Wil jij gratis advies van een NVM makelaar ontvangen? Onze makelaars helpen je graag verder en komen gratis en vrijblijvend bij je langs.

Wonen in Harlingen

Waddenzee

Harlingen staat bekend als de stad aan de zee. Het is een van de Elfsteden en is bekend van de Tall Schip Races en de veerdienst die vanuit hier vertrekt naar Terschelling en Vlieland.

Aan wal

De omgeving van de stad is prachtig. In het open zeekleilandschap liggen diverse terpdorpen en oude dijken die dienst hadden als strijd tegen het water. Het landschap is schilderachtig mooi.

Havenstad

Als bekende havenstad kenmerkt de stad zich door pakhuizen, mooie gevels en een levendige binnenhaven. De haven van Harlingen is de belangrijkste voor de provincie Friesland.

Woning verkopen in Harlingen

Opname van de woning in Harlingen
Onze NVM makelaar komt bij jou langs voor de woningopname. Gezamenlijk komen we tot de juiste vraagprijsstrategie.

Duidelijke overeenkomst
Er wordt een Opdracht tot Dienstverlening opgesteld (OTD). Hierin staat de verkoopopdracht omschreven. Zo is het voor jou en voor ons helder wat we hebben afgesproken.

Juridisch en bouwkundig onderzoek
Wij controleren altijd het Kadaster en de gemeente op bijzonderheden. Daarnaast kijken we naar zichtbare gebreken aan de woning en vervuiling, zoals bijvoorbeeld asbest.

Professionele fotografie, plattegronden & verkooptekst
Wij werken standaard met professionele foto’s, 360 graden foto’s, video en digitale plattegronden. Onze tekstschrijver verzorgt de verkooptekst.

Huis verkopen op funda, Facebook & Instagram
We zorgen ervoor dat het huis volop onder de aandacht wordt gebracht op funda, andere relevante huizensites en de sociale media. Ben je lid van sociale media? Dan kun je de advertentie ook delen met je eigen netwerk. Hoe groter het bereik, des te meer kans op een koper.

Woningbrochure
Onze uitgebreide woningbrochure is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. We besteden veel tijd en aandacht aan de selectie van de juiste foto’s en het schrijven van verkoopteksten die het juiste gevoel van het huis weergeven.

Bezichtigingen met potentiële kopers
In overleg met jou plannen wij de bezichtigingen. Na de bezichtiging laten we weten hoe het is gegaan en wat de eerste indruk was van de kijker. Echt geïnteresseerden plannen vrijwel altijd een tweede bezichtiging.

Onderhandelingen voeren
Er is een bod uitgebracht op je huis in Harlingen, nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij. Uiteraard altijd in overleg met jou. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in een koopcontract, die wordt getekend door jou en de koper.

Volledige begeleiding voor, tijdens en na de overdracht
Tijd voor de sleuteloverdracht! Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering. Jouw huis is nu officieel verkocht.

FRYSK makelaars huis verkopen

Huis in Harlingen verkopen?

Onze makelaars helpen je graag verder!

Linda is de makelaar met kennis van de regio Harlingen. Linda is een makelaar die duidelijk weet waar ze het over heeft. Die overtuiging is prettig voor jou als koper of verkoper. Met Linda weet je zeker dat je met een goed gevoel je huis (ver)koopt. Een betrokken makelaar die elke opdracht met een grote glimlach succesvol weet af te ronden.

Aankoopmakelaar Harlingen

Hulp bij woning kopen in Harlingen?

Gaan de leuke huizen in Harlingen, steeds aan je neus voorbij? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Daardoor koop je een huis tegen de beste prijs en voorwaarden. Ook juridisch komt er veel kijken bij het kopen van een huis. De aankoopmakelaar van FRYSK zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed wordt geregeld.

Taxatie in Harlingen

Huis taxeren in Harlingen? Dat kan! In de meeste gevallen is een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van een hypotheek voor je nieuwe woning of voor bijvoorbeeld een wijziging van je hypotheek na een verbouwing. Een taxatie vraag je gemakkelijk aan bij FRYSK makelaars.

Gratis waardebepaling Harlingen

Of ben je misschien opzoek naar een gratis waardebepaling? Er zit namelijk een verschil tussen een taxatie en een waardebepaling. Wil je het verschil weten, lees dan onze blog!

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct