Sterke positie als koper
Een NVM aankoopmakelaar behartigt alleen jouw belangen. Ze staat alleen aan jouw kant en kent de juridische valkuilen. Zo koop jij veilig een huis tegen de beste prijs en voorwaarden.
Voorkennis over de woningmarkt
Met een aankoopmakelaar heb je direct al een streepje voor. Als makelaar zitten we eerste rang. Met onze voorkennis weet jij eerder of iets te koop staat of komt.
Lage makelaarskosten
Bij FRYSK makelaars weet je altijd vooraf precies wat je betaalt. Namelijk: een vast, laag all-in tarief van € 2000. Gewoon duidelijk, zonder poespas.

Huis kopen met aankoopmakelaar in krappe woningmarkt

Op dit moment zijn er meer huizenzoekers dan beschikbare huizen. Om gek van te worden toch? Want jij vist steeds achter het net. Enorm frustrerend. Omdat geen woning, situatie of koper gelijk is, krijg je bij FRYSK een aankoopdienst op maat. Hoe je ervoor zorgt dat jij de beste koper wordt van die gewilde woning? Wij weten het. Laat ons je helpen. Je koopt een woning met FRYSK voor het vaste, lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw.

Advies over jouw situatie

Huis kopen tegen voordelig all-in tarief

Voor het vaste lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw zijn wij al jouw aankoopmakelaar. Dat bedrag verdien je heel gemakkelijk terug. Hoe dat zit, leggen we je graag uit in een gratis adviesgesprek. Bij een huis kopen, komt meer kijken dan alleen een leuk huis vinden. Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat alle lichten op groen staan. FRYSK creëert de beste situatie om de beste koper te worden, waardoor jij snel jouw slag kunt slaan.

Wat is jouw antwoord op deze vragen?

 • Heb je je eigen woning al verkocht?
 • Is de financiering al geregeld?
 • Heb je overwaarde op je eigen koophuis?
 • Hoe snel kun je een koopwoning aanvaarden?

Pas daarna volgen vragen over het huis dat jij wilt kopen. We praten je graag bij over de slimste strategie in deze krappe woningmarkt. Zet jij samen met FRYSK alle lichten op groen?

Gratis aankoopadvies aanvragen

Huis bezichtigingen?
Schakel de aankoopcoach in!

Ga jij een huis bezichtigen en wil je handelen met voorkennis maar niet (direct) een aankoopmakelaar inschakelen? Dan is de aankoopcoach perfect voor jou. Je krijgt toegang tot tools en informatie waar je normaal gesproken alleen kennis van hebt als je een aankoopmakelaar inschakelt. Jouw aankoopcoach vertelt je precies waar je op moet letten, waar vergelijkbare huizen in de buurt voor zijn verkocht, wat je openingsbod kan zijn en hoe je moet onderhandelen.

Meer weten over de aankoopcoach

Wat kunnen we voor je doen?

Zoekservice

Ben je op zoek naar een woning in Friesland? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice! Je ontvangt dan alle huizen (ook van andere makelaars) die voldoen aan jouw wensen in je e-mail.

Aankoopcoach

Wil jij een huis kopen zonder aankoopmakelaar maar wel advies en begeleiding bij de aankoop? Dan is de aankoopcoach van FRYSK perfect voor jou. Zodra jij een bezichtiging hebt ingepland bij een andere makelaar, neem je contact met ons op. FRYSK makelaars coacht jou bij de aankoop van het huis.

Huis taxeren

Dankzij de vakkundige taxateurs van FRYSK heb jij snel een taxatierapport van je woning in huis. Dit gevalideerde taxatierapport van jouw woning wordt door alle banken geaccepteerd. Gevalideerd betekent dat het taxatierapport door een onafhankelijk instituut (NWWI) wordt gekeurd.

Sta sterker met een NVM aankoopmakelaar

Gaan de leuke huizen steeds aan je neus voorbij? Met een aankoopmakelaar sta je vele malen sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Daardoor koop je een huis tegen de beste prijs en voorwaarden. Ook juridisch komt er veel kijken bij het kopen van een huis. Juist omdat je een huis zo graag wilt, nemen kopers daar gevaarlijk grote risico's. De aankoopmakelaar van FRYSK zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed wordt geregeld. Dat slaapt een stuk relaxter!

Wat kost een aankoopmakelaar?

FRYSK rekent een vast, laag all-in tarief van € 2.000. Ongeacht het aankoopbedrag van jouw nieuwe woning. Dus je betaalt geen percentage van de aankoopprijs. Jij bent er zeker van dat je niet teveel betaalt. Je betaalt de laagste prijs voor je nieuwe huis. De lage aankoopkosten voor de makelaar heb je er al snel uit.

Ben jij wel de beste koper van dat huis?

Jouw persoonlijke situatie is van grote invloed of jij de koper wordt van dat ene huis. Hoe graag wil je de woning kopen? Heb je je eigen woning al verkocht? Is de financiering al geregeld? Heb je overwaarde op je eigen koophuis? Ben je afhankelijk van de financiering van de bank of kan er hoger worden geboden dan de taxatiewaarde omdat je eigen geld inbrengt? Hoe snel kun je de woning aanvaarden? Allemaal belangrijke vragen waar we als aankoopmakelaar het antwoord op willen weten.

Sta vooraan met de aankoopmakelaar van FRYSK!

Een huis kopen in deze krappe woningmarkt? Wie slim is, schakelt een aankoopmakelaar in. Wij zorgen dat jouw situatie optimaal is en samen met ons sta je vooraan in de rij van kopers. Hoe zorg je ervoor dat jij de slag wint?

Gratis aankoopadvies aanvragen

Zo koop je een huis met FRYSK makelaars

 • Samen bezichtigen
  De makelaar gaat met je mee naar de 2e bezichtiging en bekijkt de woning vakkundig en kritisch. De makelaar kan dan inschatten of het verstandig is om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren door een expert.
 • Onderhandelingen
  Ben je na de 2e bezichtiging samen met onze aankoopmakelaar nog net zo enthousiast? Dan gaan de onderhandelingen beginnen. En hier gaat het niet alleen om de prijs, maar ook om de eventuele ontbindende voorwaarden en bijzondere clausules.
 • We hebben een overeenkomst bereikt
  Wij bewaken de belangrijkste data en controleren de koopovereenkomst.
 • Naar de notaris
  Wij zorgen ervoor dat alles wordt vastgelegd zodat jij met een gerust hart naar de notaris kunt. De makelaar gaat mee als dit wenselijk is. Het huis is van jou! Heb je na de overdracht nog advies nodig. Bel ons gerust. Vragen staat bij ons altijd vrij.

Jouw droomhuis vinden?

Schrijf je hier in!
Veilig een huis kopen
Een NVM aankoopmakelaar behartigt alleen jouw belangen en weet wat de beste strategie is. Zo koop jij veilig een huis tegen de beste prijs en voorwaarden.
Meer kans op een huis
Met een aankoopmakelaar weet je meer dan de rest! Wij zitten eerste rang, waardoor we eerder weten of iets te koop staat of komt.
Vast laag all-in tarief
FRYSK rekent slechts € 2.000,- voor de aankoop van je huis. Bovendien is een eerste aankoopbezichtiging altijd gratis. Gewoon duidelijk, zonder poespas.

Jouw slagingskansen vergroten? Kies voor een aankoopmakelaar

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.
Je kunt ons ook direct bereiken via 088 - 310 10 88.

Aankopen met FRYSK makelaars Janny Reino Rianne

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top