Met onze diensten bieden wij jou een complete service


Onze diensten

Met onze diensten bieden wij jou een complete service en daarmee ontzorgen wij jou volledig. Bovendien werken wij met vaste all-in tarieven, dat betekent; geen verrassingen achteraf. Zo werkt het. En dat vinden onze klanten ook, zij geven ons gemiddeld een 9,5!

Wil jij je huis verkopen tegen een voordelig tarief? Dat kan bij FRYSK! Wij bieden jou hoge kwaliteit tegen een vast, laag all-in tarief. Zo bespaar je eenvoudig duizenden euro's op je makelaarskosten.

Meer lezen

Wil je binnen 5 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? De makelaar met kennis van jouw gebied komt graag bij je langs om je dit te vertellen. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Het kopen van een huis is één van de grootste aankopen in een mensenleven. Met een NVM aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Zo koop jij het huis tegen de beste prijs en voorwaarden.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in Friesland? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice! Je ontvangt dan alle huizen (ook van andere makelaars) die voldoen aan jouw wensen in je e-mail.

Meer lezen

Voor het taxeren van een woning verwijzen wij je graag door naar het grootste taxatie kantoor van Friesland. Of het nu gaat om een taxatie voor je nieuwe woning of voor een hypotheekwijziging.

Meer lezen

Ben jij overtuigd?

Neem contact op met onze Wooncoaches!

De drijvende kracht van FRYSK zijn onze Wooncoaches. De koop of verkoop van een woning wordt door dit geoliede team gecoördineerd. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ze op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct