Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

Met onze diensten bieden wij jou een complete service en daarmee ontzorgen wij jou volledig. Bovendien werken wij met vaste all-in tarieven, dat betekent; geen verrassingen achteraf. Zo werkt het. En dat vinden onze klanten ook, zij geven ons gemiddeld een 9.2!

Huis verkopen

Wil jij je huis verkopen tegen een voordelig tarief? Dat kan bij FRYSK! Wij bieden jou hoge kwaliteit tegen een vast en voordelig all-in tarief. Voor dit vaste tarief regelen wij alles voor jou. Geen kosten vooraf.

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling van je huis? Na een vrijblijvend bezoek van onze makelaar heb je meteen duidelijkheid over jouw woningwaarde en situatie.

Exclusief wonen

Voor het verkopen van uw woning in het hogere segment is een andere aanpak vereist om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Uw persoonlijke vastgoedteam 'Exclusief Wonen' weet exact hoe zij met de juiste (online) tools en tone of voice uw bijzondere woning optimaal in de markt zet. Onze op maat gemaakte verkoopstrategie en werkwijze levert u de beste koper op voor uw woning.

Stille verkoop

Jij wilt misschien je huis verkopen, maar zonder alle heisa eromheen. Al eens aan de stille verkoop van je huis gedacht? Je hebt daar ongetwijfeld een aantal vragen over. Goed nieuws! Onze makelaars weten de antwoorden op al jouw vragen.

Huis kopen

Het kopen van een huis is één van de grootste aankopen in een mensenleven. Met een NVM aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Zo koop jij het huis wél. En tegen de beste prijs en voorwaarden.

Zoekservice

Ben je op zoek naar een woning in Friesland? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice! Je ontvangt dan alle huizen (ook van andere makelaars) die voldoen aan jouw wensen in je e-mail.

Huis taxeren

Dankzij de vakkundige taxateurs van FRYSK heb jij snel een taxatierapport van je woning in huis. Dit gevalideerde taxatierapport van jouw woning wordt door alle banken geaccepteerd. Gevalideerd betekent dat het taxatierapport door een onafhankelijk instituut (NWWI) wordt gekeurd.

Hypotheekadvies

Wat is jouw woondroom? Een eerste huis kopen, een groter huis kopen of juist kleiner? Bij FRYSK hypotheken krijg je onafhankelijk en begrijpelijk hypotheekadvies. Onze missie: een hypotheek afsluiten die helemaal klopt bij jouw toekomst, maar ook in het leven dat je nu wilt leiden. Want met de juiste hypotheek slaap jij een stuk rustiger.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze wooncoaches!

De drijvende kracht van FRYSK makelaars is ons topteam. De koop of verkoop van een woning wordt door dit geoliede team gecoördineerd. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ze op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top