Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

Met onze diensten bieden wij jou een complete service en daarmee ontzorgen wij jou volledig. Bovendien werken wij met vaste all-in tarieven, dat betekent; geen verrassingen achteraf. Zo werkt het. En dat vinden onze klanten ook, zij geven ons gemiddeld een 9.3!

Wil jij je huis verkopen tegen een voordelig tarief? Dat kan bij FRYSK! Wij bieden jou hoge kwaliteit tegen een vast en voordelig all-in tarief. Voor dit vaste tarief regelen wij alles voor jou. Geen kosten vooraf.

Meer lezen

Het kopen van een huis is één van de grootste aankopen in een mensenleven. Met een NVM aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Zo koop jij het huis wél. En tegen de beste prijs en voorwaarden.

Meer lezen

Dankzij de vakkundige taxateurs van FRYSK heb jij snel een taxatierapport van je woning in huis. Dit gevalideerde taxatierapport van jouw woning wordt door alle banken geaccepteerd. Gevalideerd betekent dat het taxatierapport door een onafhankelijk instituut (NWWI) wordt gekeurd.

Meer lezen

Wil jij een woning verhuren? FRYSK regelt de beste presentatie en promotie van jouw woning. Ook het beheer kun je aan ons overlaten als dat wenselijk is. Met ons grote bereik vinden we snel een betrouwbare huurder. Wil jij een woning verhuren en zeker weten dat het goed wordt geregeld? Laat dit dan aan de verhuurspecialisten van FRYSK over!

Meer lezen

Wat is jouw woondroom? Een eerste huis kopen, een groter huis kopen of juist kleiner? Bij FRYSK hypotheken krijg je onafhankelijk en begrijpelijk hypotheekadvies. Onze missie: een hypotheek afsluiten die helemaal klopt bij jouw toekomst, maar ook in het leven dat je nu wilt leiden. Want met de juiste hypotheek slaap jij een stuk rustiger.

Meer lezen

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze wooncoaches!

De drijvende kracht van FRYSK makelaars is ons topteam. De koop of verkoop van een woning wordt door dit geoliede team gecoördineerd. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ze op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top