Jouw huis verdient de beste promotie

Uitgebreid promotiepakket voor jouw huis

Wil jij je huis verkopen tegen de hoogste opbrengst en op een relaxte manier? Kies dan voor FRYSK makelaars, want wij zetten standaard een uitgebreid promotiepakket in waarmee wij het onderste uit de kan halen voor jou. We gaan direct van start, zonder kosten vooraf. Want je hoeft pas jouw vaste, lage all-in tarief te betalen als je huis is verkocht.

  Inhoud pakket bekijken

  Gratis promotiepakket aanvragen

  (bijv. adres van de woning die je wilt verkopen of specifieke wensen)
  Gratis verkoop opstarten
  Geen kosten vooraf.
  Maximale opbrengst
  De hoogste opbrengst voor je huis.
  Gratis promotiepakket
  Vliegende start dankzij de beste promotie.

  Jouw huis verdient de beste promotie!

  Tips en tricks

  Tips & tricks verkoopklaar maken van je huis

  In de eerste 15 seconden wordt bepaald of het huis goed voelt of niet. ‘You never get a second chance to make the first impression’. Dus: alles voor een goede eerste indruk! De belangrijkste tips hebben we voor jou op een rijtje gezet in een brochure. Samen met de brochure over FRYSK en andere handige documenten voor een soepel verkooptraject, ontvang je deze tips al in een eerste kennismakingsgesprek met de makelaar.

  Vraag gratis promotiepakket aan

  Woningfotografie

  Professionele woningfotografie

  De zoektocht naar een huis online begint bij de foto’s. De eerste indruk maak je op funda of de sociale kanalen. Dat is het moment waarop potentiële kopers beslissen of het de moeite waard is om de online presentatie van jouw huis te bekijken, of zelfs de woning te bezichtigen. Daarom werken we bij FRYSK standaard met een professionele woningfotograaf. Zo zorgen we ervoor dat elke ruimte in het huis op z’n allerbest wordt gepresenteerd.

  Claim een gratis promotiepakket

  Woningvideo

  Video van je woning

  Naast de plattegronden en foto's maakt onze professionele woningfotograaf ook een video van je woning. Deze video maakt het plaatje helemaal compleet voor de kijker. Bovendien zorgt een video voor een verdubbeling van de online kijkduur. Ook levert dit meer contactaanvragen op. Als dit nog niet mooi genoeg is, is het bijkomend voordeel dat jouw huis een betere positie krijgt op internet en Funda. De woning valt meer op, wat veelal een snellere verkoop oplevert met een hogere opbrengst.

  Vraag gratis promotiepakket aan

  Plattegronden

  Inmeten plattegronden van jouw huis (NEN)

  Plattegronden zijn onmisbaar in een complete presentatie. Waar foto's perfect zijn om een sfeerimpressie te geven van de woning, geeft een plattegrond in één oogopslag een goed beeld van de indeling en de ruimte in het huis. Onze plattegronden voldoen aan de landelijke richtlijnen (NEN). Zo ben je er zeker van een uitstekende plattegrond met correcte waardes.

  Claim een gratis promotiepakket

  Woningbrochure

  Luxe woningbrochure

  Zodra jij je gratis promotiepakket aanvraagt en wij een seintje van jou krijgen dat we kunnen starten met de verkoop, begint onze tekstschrijver met jouw verkoopteksten en stelt de mooiste foto's en plattegronden samen. Deze selectie gebruiken we voor de online presentatie maar ook voor een luxe woningbrochure. We presenteren jouw huis op een stijlvolle en overzichtelijke manier zodat de lezer een goed beeld krijgt van de woning. De brochure sturen we toe aan geïnteresseerden en de gedrukte versie geven we mee aan bezichtigers. Zo hebben zij bij thuiskomst een prachtige brochure van jouw woning om nog verliefder te worden op jouw huis.

  Vraag gratis promotiepakket aan

  Funda

  Jouw woning snel op funda

  Nog steeds beginnen veel mensen hun zoektocht naar een woning op funda. Jouw woning mag daar zeker niet ontbreken! En meer dan dat: jouw woning moet shinen en opvallen. Dat levert meer kijkers op. Daarom krijg je van ons een optimale presentatie op funda zodat iedere woningzoeker ziet dat jouw huis te koop staat. Met ons funda pakket zorgen we ervoor dat jouw huis hoog scoort op funda. Wij zetten alles op alles om jouw woning snel op funda te krijgen!

  Claim (alvast) jouw gratis promotiepakket

  Socials

  Woningpost sociale kanalen +10.000 volgers

  Onze sociale media kanalen zijn een belangrijk onderdeel van het promotiepakket. Bij de start van de verkoop maken we een post van jouw woning. Deze delen we (alvast) met onze + 10.000 volgers. Met onze eigen, frisse manier van woning presenteren, ben jij er zeker van dat jouw huis opvalt tussen de rest! Met de nodige zorgvuldigheid wordt een aansprekende online tekst geschreven, benoemen we de grootste voordelen en kiezen we de meest geschikte foto's, video en plattegronden uit om jouw woning te presenteren.

  Vraag gratis promotiepakket aan

  Advertentie socials

  Groot bereik via online advertentie sociale kanalen

  Onze betaalde advertentiecampagnes hebben hun succes al vele malen bewezen. We bereiken duizenden geïnteresseerden specifiek voor jouw woning via Facebook en Instagram. Dit leidt tot extra veel bezoek naar jouw woningpresentatie en daarmee tot meer bezichtigingen. Meer bezichtigingen is meer kans op een koper. Zodra jouw woningadvertentie helemaal perfect is, start onze online marketeer de campagne. Laat de kijkers maar komen!

  Vraag gratis promotiepakket aan

  Afbeeldingen promotiepakket FRYSK 1

  Opvallend te koop bord

  Iedereen mag weten dat jouw huis te koop staat. Nog steeds zorgt een te koop bord voor een snelle verspreiding van het nieuws dat jouw woning te koop staat. Daarom zetten wij ons stoere en opvallende te koop bord in je tuin. Is er geen plaats voor een te koop bord? Dan bevestigen we een opvallend V-bord aan het raam. Zodra het te koop bord in je tuin staat, is het ook voor jou heel concreet: jouw huis staat nu echt te koop. En het leukste komt nog: als je huis is verkocht, mag jij de verkocht sticker erop plakken!

  Profiteer van gratis promotiepakket

  NVM Zoekers

  Toegang NVM zoekersdatabase

  Naast funda, online campagnes, een presentatie op onze website, buurtmailing en alle andere manieren waarop wij je huis onder de aandacht brengen, hebben we nog een bron waar de koper van je huis tussen kan zitten: onze grote zoekersdatabase. Zodra je voor ons kiest, staat deze database geheel tot jouw beschikking. Zoekers met een profiel dat overeenkomt met jouw huis krijgen een mail dat jouw huis te koop staat. Daarnaast heb je het voordeel dat wij als NVM makelaar de woning kunnen aanmelden in het NVM uitwisselingssysteem. Zo krijgen collega-makelaars een seintje dat jouw huis te koop komt.

  Vraag alvast gratis promotiepakket aan

  Buurtmailing

  Buurtmailing

  Met alle online ontwikkelingen zou je bijna denken dat offline materialen niet meer worden gebruikt. Niets is minder waar, bij FRYSK makelaars geloven we in deze gouden combinatie. Met de juiste insteek versterken beide werelden elkaar. Daarom verspreiden we een buurtmailing rond jouw huis zodra het te koop bord is geplaatst.

  Claim je gratis promotiepakket

  Gratis promotiepakket
  Een vliegende start dankzij ons gratis promotiepakket t.w.v. € 750. Je betaalt helemaal niets vooraf.
  Maximale opbrengst
  Wij gaan voor de maximale opbrengst van jouw huis. Bovendien bespaar je al op je makelaarskosten. Je betaalt achteraf alleen een vast, laag all-in tarief.
  11 voordelen tocht
  De makelaar neemt je mee langs de grootste voordelen van FRYSK makelaars voor jou. En dat levert jou meer op! Je weet bovendien direct wat je huis waard is.

  Gratis promotiepakket aanvragen

  Bijvoorbeeld het adres van de woning die je wilt verkopen

  Wij zijn klaar voor jouw start!

  Inhoud gratis promotiepakket
  (t.w.v. 750 euro)

  • Advies verkoopklaar maken woning
  • Professionele woningfotografie
  • Woningvideo
  • Inmeten plattegronden (NEN)
  • Luxe woningbrochure
  • Funda presentatie + statistieken
  • Woningpost op onze sociale kanalen
  • Gratis woningcampagne op socials
  • Opvallend te koop bord
  • Buurtmailing
  • Toegang NVM zoekersdatabase

  BONUS: Nu gratis 3 x aankooprapport ter voorbereiding op bod op nieuwe woning!

  Claim gratis promotiepakket

  Inhoud pakket bekijken

  Heerenveen
  Abe Lenstra boulevard 10
  8448 JB Heerenveen

  Leeuwarden (op afspraak)
  Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
  8914 BC Leeuwarden

  Back to top