Makelaar in BolswardHuis verkopen in Bolsward

Wil jij zonder kopzorgen je huis verkopen in Bolsward? Ons betrokken team van specialisten met kennis van zaken gaat jouw huis verkopen voor de hoogst haalbare verkoopprijs. Wat er ook komt kijken bij een huis verkopen en hoeveel er ook op je af komt: je kunt het bij ons kwijt, wij regelen alles voor je. Zo hoef je bijvoorbeeld niet na te denken over het regelen van een energielabel, want dat verzorgen wij van A tot Z voor jou.

Huis verkopen

Courtage makelaar Bolsward

Bij het verkopen van een huis komt er al genoeg op je af. Daarom houden we het bij FRYSK makelaars graag simpel. Wij zorgen ervoor dat jij zonder zorgen je huis kunt verkopen. Dat doen we voor een vast laag all-in tarief.

Voordelen huis verkopen met FRYSK makelaars

 • Hogere verkoopprijs woning
 • Zonder kopzorgen je huis verkopen
 • Vast, laag all-in tarief
 • Geen kosten vooraf
 • Achteraf betalen
 • Kosteloos opdracht intrekken
 • Direct en persoonlijk contact

Bekijk onze 11 voordelen

Gratis advies van NVM makelaar in Bolsward over huis verkopen?

Wil jij gratis advies van een NVM makelaar met kennis van de woningmarkt in Bolsward ontvangen? Onze deskundige en ervaren makelaars helpen je graag verder. We komen gratis en vrijblijvend bij je langs als jij (misschien) je huis wilt verkopen. Je weet dan ook direct wat je huis waard is.

Aankoopmakelaar Bolsward

Hulp bij woning kopen in Bolsward?

Gaan de leuke huizen in Bolsward, steeds aan je neus voorbij? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Een aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop. Daardoor koop je een huis in Friesland tegen de beste prijs en voorwaarden. Ook juridisch komt er veel kijken bij het kopen van een huis. De aankoopmakelaar van FRYSK geeft deskundig aankoopadvies en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed wordt geregeld.

Aankoopmakelaar Bolsward

Aankoop coach in Bolsward

Wil je specifiek aankoopadvies voor één woning? Dan is de aankoopcoach van FRYSK iets voor jou Via de FRYSK aankoopcoach krijg jij toegang tot belangrijke informatie die je normaal gesproken alleen hebt als je een aankoopmakelaar inschakelt. Daarmee vergroot jij aanzienlijk je aankoopkansen. De aankoopcoach doet grondig onderzoek voor jou naar de woning. Jij ontvangt marktinformatie en deskundig aankoopadvies zodat jij eindelijk je slag kunt slaan op de woningmarkt.

Aankoopcoaching

Taxatie in Bolsward

Taxatierapport nodig in Bolsward?

Wil jij je huis taxeren in Bolsward? Dat kan snel geregeld worden! In de meeste gevallen is een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van een hypotheek voor je nieuwe woning. Ook heb je een taxatierapport nodig voor bijvoorbeeld een wijziging van je hypotheek na een verbouwing. Vraag eenvoudig een taxatierapport aan bij FRYSK makelaars.

Taxatierapport aanvragen

Gratis waardebepaling Bolsward

Of ben je misschien op zoek naar een gratis waardebepaling van jouw woning? Er zit namelijk een verschil tussen een taxatie en een waardebepaling van een woning. Wil je het verschil weten, lees dan onze blog! Je kunt ook direct een waardebepaling online aanvragen. De NVM makelaar met kennis van jouw regio komt dan bij je thuis langs om de actuele waarde te bepalen van jouw woning.

Waardebepaling aanvragen

Wonen in Bolsward

Elfsteden
Bolsward ligt op de helft van de Elfstedenroute. De deelnemers hebben dan precies 100 kilometer afgelegd en hebben nog 100 kilometer te gaan. In Bolsward vindt ook het Elfsteden pinksterweekend plaats. In dit weekend zijn er veel activiteiten zoals live muziek, de stepelfstedentocht, de fietselfstedentocht en een rommelmarkt.
Wat te doen?
Bolsward is rijk aan dingen om te doen. De stad heeft veel bezienswaardigheden. Zo heb je het stadhuis, de Broerekerk, je kan een rondleiding door de Sonnema Berenburg fabriek en nog veel meer!
Bruisend centrum
Het centrum van Bolsward is niet mis! Een dagje shoppen, een drankje doen op een terras, uiteten, of gewoon genieten van de mooie gebouwen: Alles is hier mogelijk. Elke donderdag is er een markt en op vrijdagavond is het koopavond.

Woning verkopen in Bolsward

Inhoud promotiepakket

 • Advies verkoopklaar maken woning
 • Professionele woningfotografie
 • Woningvideo
 • Inmeten plattegronden (NEN)
 • Luxe woningbrochure
 • Funda presentatie + statistieken
 • Woningpost op onze sociale kanalen
 • Advertentie via social media
 • Te koop bord
 • Buurtmailing
 • Toegang NVM zoekersdatabase

BONUS: Nu gratis 3 x aankooprapport ter voorbereiding op bod op nieuwe woning!

Bekijk onze actie

Lees meer over de promotiemiddelen >

Woningaanbod in Bolsward

Staan hier geen woningen die voldoen aan jouw woonwensen? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice. Dan ontvang je op basis van jouw zoekcriteria woningen uit ons woningaanbod en dat van andere makelaars. Zelfs nog voordat ze op funda staan!

Schrijf je gratis in

Er is helaas geen aanbod gevonden.

Makelaar in Bolsward

Onze makelaar helpt je graag verder!

Janny is een deskundige en ervaren NVM makelaar met kennis van de woningmarkt in de regio Bolsward. Met Janny weet je zeker dat je met een goed gevoel je huis (ver)koopt. Een betrokken makelaar die elke opdracht met een grote glimlach succesvol weet af te ronden en zonder twijfel samen met het team van FRYSK makelaars het onderste uit de kan haalt voor jou. Zodra je haar ontmoet, voel je dit meteen. Maak ook kennis met Janny Paulusma en ervaar hoe aangenaam het verkopen van een huis kan zijn.

Opname van de woning

Onze NVM makelaar met kennis van de lokale woningmarkt komt bij jou langs voor de woningopname. De makelaar heeft veel ervaring in jouw regio en geeft advies over de beste prijs- en verkoopstrategie, waarbij de situatie van de verkoper en gestelde doelen het uitgangspunt zijn. Wil je bijvoorbeeld snel verkopen? Of kies je eerst voor stille verkoop omdat je eerst nog een huis wilt kopen? Alles nemen we mee in ons verkoopadvies.

Overeenkomst verkoopopdracht

Er wordt een Opdracht tot Dienstverlening opgesteld (OTD). Hierin staat de verkoopopdracht omschreven. Alle afspraken die wij samen maken en het tarief waarvoor wij de woning verkopen zijn hierin vastgelegd. Zo is het voor jou en voor ons helder wat we hebben afgesproken. Na het tekenen is de opdracht definitief en gaan wij voor jou aan de slag om je huis te verkopen tegen het beste resultaat.

Juridisch en bouwkundig onderzoek

Wij controleren altijd het Kadaster en de gemeente op bijzonderheden. Daarnaast kijken we naar zichtbare gebreken aan de woning en vervuiling, zoals bijvoorbeeld asbest. Dit heeft allemaal invloed op de verkoopbaarheid van jouw woning en op de uiteindelijke opbrengst. We gaan grondig te werken laten niets aan het toeval over.

Uitgebreid promotiepakket

FRYSK makelaars heeft een uniek promotiepakket samengesteld met als doel het maximale resultaat behalen voor onze verkoopklant. Wij zetten alles op alles voor de beste verkoop. Zonder enige twijfel halen wij het onderste uit de kan voor jou. Ons promotiepakket is hierbij een belangrijk onderdeel. Omdat de eerste indruk telt, werken wij standaard met professionele woningfotografie, video en plattegronden. Met verkoopteksten die de kwaliteiten van jouw woning onderschrijven zorgen we ervoor dat potentiële kopers zich direct aangetrokken voelen tot jouw huis.

Promotie op o.a. funda, Facebook & Instagram

FRYSK makelaars zorgt ervoor dat het huis volop onder de aandacht wordt gebracht op funda, andere relevante huizensites en de sociale media zoals Facebook en Instagram. We hebben zelfs een marketingspecialist in dienst zodat we de beste promotiestrategie kunnen bieden voor de verkoop van jouw woning. Jouw woning delen we allereerst op onze kanalen met duizenden volgers. Daarbij realiseren we een groot bereik met een betaalde advertentiecampagne om zoveel mogelijk mensen te laten weten dat jouw huis te koop staat. Ben je lid van sociale media? Dan kun je de advertentie ook delen met je eigen netwerk. Hoe groter het bereik, des te meer kans op het vinden van de allerbeste koper voor jouw woning.

Woningbrochure

Onze uitgebreide woningbrochure is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. We besteden veel tijd en aandacht aan de selectie van de juiste foto’s en het schrijven van verkoopteksten die het juiste gevoel van het huis weergeven. De woningbrochure wordt vaak aangevraagd door potentiële kopers die jouw woning op funda bekijken.

Bezichtigingen met potentiële kopers

In overleg met jou plannen wij de bezichtigingen. Na de bezichtiging laten we zo snel mogelijk weten hoe het is gegaan en wat de eerste indruk was van de kijker. Onze makelaar kan vaak een goede inschatting maken wat de intentie is van de bezichtiger. Gaan ze direct een bod doen of willen ze nog een keer jouw woning bezichtigen? Echt geïnteresseerden plannen vrijwel altijd een tweede bezichtiging.

Onderhandelingen en koopcontract

Er is een bod uitgebracht op je huis! Dit is voor de meeste woningverkopers het spannendste onderdeel van de verkoop van een huis, want nu komt het erop aan. Komt het bod overeen met jouw verwachtingen? Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij. Uiteraard altijd in overleg met jou. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in een koopcontract, die wordt getekend door jou en de koper.

Overdracht van de woning

Tijd voor de sleuteloverdracht! Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Dat betekent dat we nog een laatste keer met elkaar door jouw huis heen gaan. Is alles achtergelaten zoals het is afgesproken? Zowel de koper en eventueel aankoopmakelaar, verkoper en de makelaar van FRYSK zijn daarbij aanwezig. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering. Jouw huis is nu officieel verkocht. Tijd voor een flesje bubbels!

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top