De makelaar van Friesland met een vast, laag all-in tarief


Gratis energielabel bij de verkoop van je huis!

Bekijk de actie

Makelaar Friesland

Vast, laag all-in tarief

Een complete aan- of verkoopservice, maar wel tegen een vast, laag all-in tarief. Zo bespaar je duizenden euro's op je makelaarskosten maar lever je niets in aan kwaliteit.

Geen kosten vooraf

Bij FRYSK makelaars betaal je vooraf helemaal niets. Ons all-in verkooptarief is inclusief opstartkosten en promotiekosten. Ook je opdracht intrekken kan kosteloos.

Beste resultaat

Huis verkopen of kopen: onze werkwijze is volledig gericht op het beste resultaat voor jou. We vinden de beste koper voor je huis, tegen de beste voorwaarden en de hoogste opbrengst. Met onze aankoopmakelaar sta jij vooraan en vis je niet langer achter het net.

De woningmakelaar voor heel Friesland met vaste, lage all-in tarieven

Je huis kopen of verkopen tegen voordelige all-in tarieven? Bij FRYSK makelaars zit je goed. Bij ons krijg je hoge kwaliteit tegen een vast, laag all-in tarief. Als je voor FRYSK gaat, kies je voor een no-nonsense makelaar die jou echt alle zorg uit handen neemt. Dankzij onze vaste, lage all-in tarieven betaal je nooit teveel voor het kopen of verkopen van een woning. Je weet vooraf precies het all-in tarief voor jouw huis. Bovendien rekenen we geen kosten vooraf.

Woning verkopen met makelaar

Huis verkopen met makelaar in Friesland zonder opstartkosten en promotiekosten? Heel gewoon bij FRYSK makelaars. Bovendien halen we met onze recht door zee verkoopskills het onderste uit de kan voor jou. Tot je woning is verkocht, betaal je helemaal niets. Welke manier van huis verkopen past bij jou?

Woning kopen met aankoopmakelaar

Gaan de leuke huizen steeds aan je neus voorbij? Met de aankoopmakelaar of aankoopcoach van FRYSK sta jij wél vooraan! Onze aankoopmakelaar stelt namelijk alleen jouw belang voorop bij een huis kopen. Daardoor koop je een woning in Friesland tegen de beste prijs en voorwaarden.


Meer over huis verkopen Meer over aankoopmakelaar

Waardebepaling huis? Bereken het snel online!

Wil je binnen 5 minuten weten wat jouw koopwoning waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Actueel woningaanbod

Wat onze klanten vinden

9.5

Onbekend

Schuilenburg 55 09 okt. 2021

Een makelaar die voor een vast laag tarief snel en professioneel je woning verkoopt? Zoek niet verder en ga met Frysk om tafel. Meteen bij het eerste gesprek met Linda wisten wij dat we met deze...

9.3

Onbekend

Willem de Zwijgerlaan 60 06 okt. 2021

Op alle fronten prima persoonlijk en professioneel advies bij verkoop van onze woning. Voelden gelijk een klik met de makelaar. Goed benaderbaar en open communicatie.

10

Dhr. Richard

Meeuwenlaan 31 27 sep. 2021

Top service alles is perfect gegaan. Iets regelen gaat super makkelijk via de app. Kan frysk makelaar zeker aanbevelen

10

Onbekend

Langwarderdyk 14 21 16 sep. 2021

Tweede zeer prettige samenwerking met makelaar. Deskundig en afspraak is afspraak. Prijs/kwaliteit in orde.

8.5

Onbekend

Noordvliet 501 13 sep. 2021

Contact via whatsapp met de backoffice werkte goed. Terugkoppeling van bezichtigingen was fijn. Linda de makelaar was niet van het mooie praatjes type! Een verademing tussen sommige mannen in dit vak....

7.8

Onbekend

Blankenstrjitte 12 17 aug. 2021

Goed makelaarskantoor. Ondanks 2 misverstanden geef ik een ruime voldoende door de inzet en kennis van de makelaar en haar team.

10

Mevr. D. Azu

Klokhuislaan 55 13 aug. 2021

Janny is een echte rots in de branding. Ze heeft me bijzonder goed begeleid in het verkoopproces. Ze was via de app altijd bereikbaar voor vragen. Ik werd goed op de hoogte gehouden en voorzien van...

10

Dhr. B. Graansma

Rijksstraatweg 114 08 jul. 2021

De verkoop verliep zeer soepel . We zijn erg tevreden over onze makelaar Fenna Mulder . Wij raden haar dan ook aan als makelaar... Een 10

9.5

Dhr. R.S. Postema

Krite 9 25 jun. 2021

Geweldig begeleid door een team die je voortdurend op de hoogte houdt via diverse media. Prijs en doelstelling zijn bij de intake duidelijk besproken en vastgelegd. De professionele begeleiding en de...

8.0

Rene De Vriez

Tilledyk 38 24 jun. 2021

Goed en compleet pakket, geen verrassingen achteraf, duidelijke prijsafspraak. En heel belangrijk, leuke mensen om mee te werken

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Onze diensten

Verkopen

Wil jij je huis verkopen tegen een voordelig tarief? Dat kan bij FRYSK! Wij bieden jou hoge kwaliteit tegen een vast, laag all-in tarief. Zo bespaar je eenvoudig duizenden euro's op je makelaarskosten.

Aankopen

Het kopen van een huis is één van de grootste aankopen in een mensenleven. Met een NVM aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Zo koop jij het huis wél. En tegen de beste prijs en voorwaarden.

Gratis zoekservices

Je bent op zoek naar een ander huis. Liefst je droomwoning, maar tot nu toe vis je steeds achter het net. Je hebt daar ongetwijfeld een aantal vragen over. Goed nieuws! Onze makelaars weten de antwoorden op al jouw vragen.

86 +

huizen in de verkoop

211 +

huizen verkocht afgelopen jaar

8.135 +

volgers op social media

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct