Wij zijn trots op onze klanten en dat laten wij graag aan je zien.


Dit vinden onze klanten

Bij FRYSK makelaars zetten wij alles op alles voor onze klanten. Dit wordt gewaardeerd en dit zien wij terug in onze beoordelingen. Deze laten wij graag aan je zien.

10

Dhr. Dijkstra

Tarweland 1 09 feb. 2021

FRYSK makelaars heeft ons bij de verkoop van onze woning uitstekend begeleid. Klantvriendelijk en deskundig.

10

Mevr. Moddejonge-Hoekstra

Wimerts 61 20 jan. 2021

Het eerste gesprek met Janny Paulusma was zo fijn en ik wist direct met FRYSK makelaars ga ik in zee! Als weduwe wist Janny Paulusma bij te staan en voelde precies aan wat ik nodig had. Na iedere...

9.5

Theo Kuipers

Schoolstraat 74 23 dec. 2020

Contact met de makelaar verliep goed. De makelaar heeft alles goed geregeld qua bezichtigen en contact tussen koper en verkoper. Ook heeft de makelaar een goede adviserende rol gespeeld. Ik zou de makelaar in de toekomst weer in de arm nemen als ik weer iets zou verkopen.

9.8

Mevr. van den End

Stripe 3 07 sep. 2020

Bij de intake had ik te maken met Janny. Ik werd heel rustig van haar. Ze straalde duidelijk uit dat ze mijn belangen zou behartigen in dit, voor mij toch grootse, proces. Toen het huis vervolgens op...

9.3

Dhr. Wiersma

Ferdinand Bolstraat 38 28 aug. 2020

Wij zijn heel blij dat we FRYSK makelaars hebben ingeschakeld om ons huis te verkopen. Ons huis was binnen een paar weken verkocht! Leuke dames, erg vriendelijk, professioneel en kundig voor wat betreft de onderhandelingen met de koper. De vaste prijs maakt dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

10

Minke Harmsma

Hagerank 20 17 aug. 2020

Wij zijn heel erg tevreden, fijn contact met Janny en de dames van kantoor. Ons huis was erg snel verkocht. bedankt dames voor al jullie snelle service.

10

Harjan Eenkhoorn

Zuiderhogeweg 115 17 aug. 2020

Wij zijn blij dat FRYSK ons huis heeft verkocht Goede begeleiding en presentatie voor een mooie prijs. Aanrader voor iedereen die zijn huis wil verkopen Friese nuchterheid 😃

7.8

Dhr. Dobma

Schroorsmastate 3 13 aug. 2020

Vriendelijke medewerkers. Bij vrijblijvende waardebepaling veel informatie verstrekt. Eenmaal in verkooptraject gaat communicatie soms wat langzaam. Wanneer je ze herinnert aan een openstaande vraag krijg je dan echter wel snel antwoord. Boodschappen tussen verkoper en koper, via makelaar, komen niet altijd door. Wel prettig behandeld, dus al met al zeker tevreden.

9.0

Tiny Vrieswijk

Skûtsje 11 06 aug. 2020

Fijn contact met de makelaar, duidelijk en informatief. Verkoop was vlot geregeld, mooie foto presentatie maakte het compleet. Goed geholpen voor een vast tarief. Wel zo prettig.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken