Dit doet een aankoopmakelaarDit doet een aankoopmakelaar
10 jul. 2020·
Leestijd:

Heb je al eens overwogen om een aankoopmakelaar in de arm te nemen die je helpt bij je zoektocht naar én het kopen van een woning? Een aankoopmakelaar begeleidt jou van A tot Z bij de aankoop van een woning. Van aankoopbezichtiging tot het passeren van de akten bij de notaris ben je voorzien van deskundig advies en begeleiding. Door de ervaring, deskundigheid en marktkennis van de aankoopmakelaar bespaar je veel tijd.

Verdien je aankoopmakelaar terug

Een goede aankoopmakelaar kijkt verder dan zijn neus lang is. Hij wijst je o.a. op verborgen gebreken, op de bouwkundige staat en het bestemmingsplan. Hij heeft inzicht in de waarde van de woning en adviseert je over de beste strategie van aankoop. De aankoopmakelaar voert de onderhandeling, en komt meestal op een lagere koopprijs dan jij zelf had kunnen realiseren. Daarmee wordt een aankoopmakelaar dubbel en dwars terugverdiend.

Twee petten

Wist jij dat een makelaar nooit de belangen van twee partijen mag behartigen? Wanneer jij jouw interesse toont in een woning krijg je te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze makelaar kan jou informeren over de woning, maar hij behartigt de belangen van de verkopende partij. Een deskundige meenemen die voor jouw belangen opkomt is dus helemaal zo gek nog niet. Dan sta je een stuk sterker.

Het huis is gekocht!

De koopakte en notariële akte worden voor jou gecontroleerd en toegelicht. En vóór de notariële overdracht zal de aankoopmakelaar met jou meegaan voor de inspectie van de woning.

FRYSK Makelaars kan voor jou optreden als aankoopmakelaar. Dus heb je een leuk huis gezien? Dan is het tijd om FRYSK makelaars te bellen. Wij helpen je bij de aankoop van jouw nieuwe woning!

Andere interessante nieuwsartikelen

Verplichtingen van een verkoopmakelaar

Wanneer je je huis wilt verkopen, schakel je een verkoopmakelaar in. Bij het verkopen van een huis komen veel verschillende zaken kijken. Daarom is het handig dat een professional je helpt bij dit proces. Een verkoopmakelaar is belangrijk, omdat hij of zij opkomt voor je belangen. Daarnaast heeft een verkoopmakelaar veel verplichtingen. In deze blog beschrijven we deze verplichtingen.

24 mei 2024 Meer lezen

Huizen bezichtigen, hoe doe je dat?

Dan is het eindelijk zo ver, je hebt een huis op het oog en kunt morgen dan eindelijk de woning goed bekijken en beoordelen. Maar hoe doe je dit? Waar moet je op letten om een goed beeld te krijgen van de staat van de woning en misschien wel het allerbelangrijkste, hoe is de locatie? Daarom hier een paar handige tips en checklists om te bezichtigen als een volwaardig huizenjager.

26 mrt. 2024 Meer lezen

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top