Get Spooky - Decoratie tips voor Halloween


Get Spooky - Decoratie tips voor Halloween
22 okt. 2021·
Leestijd:

Morgen is het zover: Halloween! Dit feest wordt vooral uitgebreid gevierd in Engeland en Amerika, maar ook in Nederland wordt Halloween steeds populairder. Steeds vaker lopen kinderen op 31 oktober verkleed door de buurt om snoep op te halen, of er worden Halloween feesten gehouden. Doe jij dit jaar ook mee aan Halloween? Bekijk hier je de leukste decoratietips voor jouw huis.

De pompoen

Denk je aan Halloween, dan denk je aan pompoenen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en worden met Halloween volop gebruikt. Hou je niet van die griezelige Halloween pompoenen? Je kan ze ook heel leuk in herfstsferen versieren! Een paar voorbeelden:

Kaarsen

Kaarsen zijn een hele simpele manier om een Halloween sfeer te creëren in huis of in de tuin. Vooral zwarte kaarsen geven het griezelige effect. Een ander leuk idee is het maken van ‘bloedende’ kaarsen. Hiervoor koop je witte kaarsen, en een rode kaars. Je steekt de rode kaars aan en druipt het kaarsvet over de witte kaars, op deze manier lijkt het net of er bloed op de kaars zit. Met kaarsen kan je dus alle kanten op, kijk eens naar deze voorbeelden!

De voordeur

Hoe leuk is het om de voordeur versierd te hebben als er kinderen aan de deur komen? Op deze manier weten de kinderen ook meteen dat ze op het juiste adres zijn. De voordeur kan op allerlei manieren versierd worden. Je kan bijvoorbeeld weer pompoenen en kaarsen gebruiken, maar ook leuke lampjes, spinnenwebben, bladeren enzovoort. Hier wat leuke ideeën:

Wij hopen dat jij jouw huis optimaal kunt versieren met onze tips en voorbeelden! Stuur ons een Facebook bericht of Instagram bericht met het resultaat en wie weet reposten wij jouw woning op onze socials!

Happy Halloween.

Andere interessante nieuwsartikelen

Percentage o.b.v. verkoopprijs versus vast tarief

Aan het inschakelen van een makelaar zitten altijd kosten verbonden. Het is verstandig je hierover te laten informeren, want het gaat niet over een klein bedrag. Als je kiest voor een makelaar, dan staan daar makelaarskosten tegenover, ook wel courtage genoemd. Vaak wordt de courtage bepaald op basis van een percentage van de koopsom, maar een vast bedrag afspreken mag ook. Makelaars werken met een vast tarief of courtage op basis van een percentage. Wat zijn de grootste verschillen en wat is voordeliger?

26 nov. 2021 Meer lezen

Wat doet een verkoopmakelaar?

Wil jij je huis verkopen? Misschien is dit wel een van de grootste of meest spannende stappen die je in je leven zet. Je bent vaak erg emotioneel betrokken bij je huis, waardoor je zelf niet de meest geschikte verkoper bent. Bij het verkopen van je woning is het gebruikelijk dat je een verkoopmakelaar inschakelt. Maar, wat doet deze nu eigenlijk precies allemaal voor je? En hoe herken je een goede verkoopmakelaar?

25 nov. 2021 Meer lezen

Energielabel verplicht bij de verkoop van je huis

Ga jij (binnenkort) je huis verkopen? Houd er dan rekening mee dat een geldig energielabel verplicht is. Niet alleen kunnen we als makelaar de verkoop van je huis niet starten zonder energielabel, per 1 januari 2022 krijg je zelfs een boete als het label niet in de woningadvertentie wordt vermeld. De aanvraag van een energielabel neemt al snel een paar weken in beslag.

27 okt. 2021 Meer lezen

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct