Get Spooky - Decoratie tips voor HalloweenGet Spooky - Decoratie tips voor Halloween
22 okt. 2021·
Leestijd:

31 oktober is het zover: Halloween! Dit feest wordt vooral uitgebreid gevierd in Engeland en Amerika, maar ook in Nederland wordt Halloween steeds populairder. Steeds vaker worden woningen versierd met Halloween decoratie of er worden Halloween feesten gehouden. Doe jij dit jaar ook mee aan Halloween? Bekijk hier je de leukste decoratietips voor jouw huis.

De pompoen

Denk je aan Halloween, dan denk je aan pompoenen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en worden met Halloween volop gebruikt. Hou je niet van die griezelige Halloween pompoenen? Je kan ze ook heel leuk in herfstsferen versieren! Een paar voorbeelden:

Kaarsen

Kaarsen zijn een hele simpele manier om een Halloween sfeer te creëren in huis of in de tuin. Vooral zwarte kaarsen geven het griezelige effect. Een ander leuk idee is het maken van ‘bloedende’ kaarsen. Hiervoor koop je witte kaarsen, en een rode kaars. Je steekt de rode kaars aan en druipt het kaarsvet over de witte kaars, op deze manier lijkt het net of er bloed op de kaars zit. Met kaarsen kan je dus alle kanten op, kijk eens naar deze voorbeelden!

De voordeur

Hoe leuk is het om de voordeur versierd te hebben als er kinderen aan de deur komen? Op deze manier weten de kinderen ook meteen dat ze op het juiste adres zijn. De voordeur kan op allerlei manieren versierd worden. Je kan bijvoorbeeld weer pompoenen en kaarsen gebruiken, maar ook leuke lampjes, spinnenwebben, bladeren enzovoort. Hier wat leuke ideeën:

Wij hopen dat jij jouw huis optimaal kunt versieren met onze tips en voorbeelden! Stuur ons een Facebook bericht of Instagram bericht met het resultaat en wie weet reposten wij jouw woning op onze socials!

Happy Halloween.

Andere interessante nieuwsartikelen

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top