Interieurdossier: Hoofdeind bed



Interieurdossier: Hoofdeind bed
17 nov. 2020·
Leestijd:

Je loopt al een tijdje rond met het gevoel dat je weinig sfeer en gezelligheid hebt in je slaapkamer. Zonder dat je gelijk flink hoeft te investeren creëer je met een hoofdeind al een hele andere look en feel in je slaapkamer. Je kunt natuurlijk een hoofdeind kopen maar hoe leuk is het om in deze tijd de handen uit de mouwen te steken en er zelf één te maken? We geven je graag een aantal zelf maak ideeën. Lees dus snel verder.

Hoofdeind van steigerhout

Wil jij een stoere uitstraling in je slaapkamer? Kies dan voor een hoofdeinde van hout. We raden je aan om steigerhout te gebruiken aangezien dit een makkelijk te bewerken houtsoort is. Heb jij eigenlijk twee linkerhanden? Kies dan voor een oude deur als hoofdeinde, dat geeft ook echt een gaaf effect.

Hoofdeinde van decorpanelen

Ook een leuke optie is met decorpanelen. Geef ze een mooie sfeervolle kleur of juist een felle kleur. Je gaat je verbazen wat dit voor verschil gaat maken in je slaapkamer!

Hoofdeinde van stof

Een hoofdeinde van stof geeft in tegenstelling tot die van hout een chiquere uitstraling. In principe zijn alle stoffen geschikt voor het maken van een hoofdeinde. Denk hierbij aan bijvoorbeeld linnen of pluche. Wil je het een extra effect geven? Voeg dan bijvoorbeeld knopen toe aan het hoofdeinde. Opties genoeg!

Hoofdeind van rotan

Tegenwoordig zie je het overal weer terugkomen: rotan. Vloerkleden, placemets, stoelen, manden en ga zo nog maar even door. Om gemakkelijk je slaapkamer sfeervol te maken is door bijvoorbeeld verschillende rotan placemets of 1 groot rond vloerkleed als hoofdeind te maken.

Wanneer ga jij aan de slag om in een mum van tijd je slaapkamer gezellig, stoer, chique of sfeervol te maken?

Andere interessante nieuwsartikelen

Verplichtingen van een verkoopmakelaar

Wanneer je je huis wilt verkopen, schakel je een verkoopmakelaar in. Bij het verkopen van een huis komen veel verschillende zaken kijken. Daarom is het handig dat een professional je helpt bij dit proces. Een verkoopmakelaar is belangrijk, omdat hij of zij opkomt voor je belangen. Daarnaast heeft een verkoopmakelaar veel verplichtingen. In deze blog beschrijven we deze verplichtingen.

24 mei 2024 Meer lezen

Huizen bezichtigen, hoe doe je dat?

Dan is het eindelijk zo ver, je hebt een huis op het oog en kunt morgen dan eindelijk de woning goed bekijken en beoordelen. Maar hoe doe je dit? Waar moet je op letten om een goed beeld te krijgen van de staat van de woning en misschien wel het allerbelangrijkste, hoe is de locatie? Daarom hier een paar handige tips en checklists om te bezichtigen als een volwaardig huizenjager.

26 mrt. 2024 Meer lezen

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top