Gratis advies bij aan- of verkoop van je woning


In het kort

Gratis advies bij aan- of verkoop

Wil jij je huis verkopen, of ben je op zoek naar jouw nieuwe droomhuis? Goed nieuws! Onze makelaars weten de antwoorden op al jouw vragen.

Bereken online de waarde van je huis

Wil je binnen 5 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk online. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Laat de waarde bepalen door een makelaar

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? De makelaar met kennis van jouw gebied komt graag bij je langs om je dit te vertellen.

Gratis makelaarsadvies

Jij wilt misschien je huis verkopen, maar je hebt daar ongetwijfeld een aantal vragen over: wat is mijn huis waard, wat betaal ik aan makelaarskosten en wat wordt ongeveer de opbrengst van mijn huis?

Gratis verkoopadvies

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij al een tijdje op zoek bent naar een nieuw droomhuis. Ook in dit proces kun je met onbeantwoorde vragen in je hoofd zitten. Wat kan een aankoopmakelaar voor mij betekenen? Welke adviezen geeft zij tijdens het aankoopproces?

Gratis aankoopadvies

Goed nieuws! Onze makelaars weten de antwoorden op al jouw vragen. Door middel van de onderstaande diensten kun jij hulp en advies van onze makelaars inschakelen. Zowel bij de aan- als de verkoop van je woning. Bovendien zijn deze diensten helemaal gratis en geheel vrijblijvend!

Wil je binnen 5 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? De makelaar met kennis van jouw gebied komt graag bij je langs om je dit te vertellen. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in Friesland? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice! Je ontvangt dan alle huizen (ook van andere makelaars) die voldoen aan jouw wensen in je e-mail.

Meer lezen

Hebben wij je overtuigd?

Neem contact op met onze Office managers

De drijvende kracht van FRYSK zijn onze Office managers. De koop of verkoop van een woning wordt door Ida, Ineke en Sjouwtje gecoördineerd. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ze op!

In het kort

7 professionals

Dit betrokken team heeft jarenlange ervaring en zijn bovenal betrokken bij jou. Iedereen levert elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit, kortom: het hele team is begaan met jouw huis en situatie!

Kennis van Friesland

De drie NVM makelaars hebben allemaal hun eigen werkgebied. Dit betekent dat zij allemaal de benodigde kennis hebben van jouw leefomgeving. Zo kunnen zij het beste advies geven en overbrengen.

De beste presentatie

Dit doen wij zowel on- als offline. Door middel van social media, een hoge ranking op funda, professionele fotografie, een luxe woningbrochure en een opvallend 'te koop' bord in jouw tuin!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van jouw huis!

Bereken