Zet gratis je huis in de verkoop!

Verkoopplannen? Dan zit je goed! Zet je huis gratis en zonder risico te koop dankzij onze 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
funda 9,2
100% no cure, no pay
Zet gratis je huis (alvast) in de verkoop met onze 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
Grootste bereik online
Ons verkoopplan specifiek voor jouw huis en zorgen wij voor het grootste online bereik, ook buiten Friesland.
Vast, all-in tarief
Hebben wij je huis verkocht? Dan betaal je achteraf één vast, voordelig all-in tarief. (via de notaris).

Zet gratis je huis in de verkoop!

Wil je zonder risico je huis in de verkoop zetten? Dan zit je goed bij FRYSK. Bij ons kun je namelijk gratis je huis te koop zetten! Verkopen wij je huis niet? Dan betaal je ook niets. Geen verkoop, geen kosten. En niet alleen dat: wij zorgen er met onze 'gjin gedonder' werkwijze voor dat jij met een goed gevoel je huis verkoopt. Daar kun je op rekenen.

 • 100% no cure, no pay garantie
 • Vast, voordelig all-in tarief
 • Grootste online bereik
 • Duidelijke 'gjin gedonder' werkwijze

Gratis verkoopdienst uitproberen


Probeer onze verkoopdienst gratis: vraag vrijblijvend informatie aan

Bijvoorbeeld het adres van de woning die je wilt verkopen

Geen verkoop, geen kosten

Met onze 100% no cure, no pay garantie betaal je alleen als wij je huis verkopen. Daarom kun je onze verkoopdienst met een gerust hart uitproberen! Zonder risico, zonder kosten vooraf. Zo werkt het.

Dit zeggen onze klanten:

9.0 Anoniem Plaisierbosch 83 22 apr. 2024

Voor de tweede keer hebben we gebruik gemaakt van deze makelaar, en ze handelt adequaat, attent en snel en dat voor een goede prijs.

8.8 Mevr. Sietske Boterhoek van Harenstraat 22 12 apr. 2024

Ze hebben het echt goed gepresenteerd. Goede tekst en heel goede foto’s. Wij zijn heel tevreden over Frysk Makelaar en alle medewerkers. Hartelijk dank!

10 Anoniem Nijlân 1 31 mrt. 2024

Na een iets langzame start is alles heel goed gegaan - de collega's van Frysk zijn vriendelijk en zakelijk tegelijk!

7.0 Mevr. Renske Vd Meulen-kalkhuis De Foarke 25 06 feb. 2024

Zonder overleg, gingen de bezichtigingen naar een andere makelaar. In eerste instantie omdat de makelaar ziek werd, maar ook na die tijd bleef het bij de "collega". Was verder prima, maar was wel...

10 Anoniem De Rijlst 24 31 dec. 2023

Supertevreden over Frysk makelaars! Ze gaan er 100% voor ons huis was binnen drie weken verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden prima samenwerking binnen het team !!! We kunnen Frysk makelaars...

8.8 Anoniem Verzetsstraat 34 29 dec. 2023

Het contact verliep erg soepel. Er werd met je meegedacht en bij vragen werd je meteen geholpen. Goede kennis in huis en duidelijk in communicatie. Kan niet anders dan deze makelaar aan te bevelen.

9.5 Anoniem Uleflecht 2 29 dec. 2023

Frysk makelaars Janny en team waren prettig, deskundig, alles conform afspraken, communicatief heel goed

9.3 Anoniem De Friso 31 22 dec. 2023

Wij hebben in beide gevallen zoals verkoop en aankoop nieuwe huis te maken gehad met de Frysk makelaar. Zeer deskundig en vriendelijke makelaars!

10 Hans de Best 17 dec. 2023

Meer dan goed gesprek gehad over de verkoop van onze woning. Geeft een duidelijk beeld van de Friese huizenmarkt, maar ook dat er kopers buiten deze provincie zeker interesse hebben in een Friese...

9.8 Marian Sennema K. van Dijkstrjitte 2 08 dec. 2023

Het contact met Frysk makelaars verliep erg soepel. Bij het eerste gesprek was al voorwerk gedaan van ons huis en uitdraaien van cadaster en dergelijke waren uitgeprint en meegenomen. Zeer kundig. Via...

Hoogste opbrengst? Zo doen we dat.

Om een hogere woningopbrengst te realiseren, moet je kwaliteit leveren. Daarom hebben we bij FRYSK voor elk vakgebied een specialist in huis. Vooropgesteld moet de woningpresentatie tot in de puntjes verzorgd zijn. Maar dat is nog maar het begin. Want zodra wij 100% tevreden zijn over de woningpresentatie, willen we dat iedereen weet dat jouw huis te koop staat. Dat is precies onze specialiteit. Met onze unieke werkwijze zorgen wij voor het grootste bereik in Friesland, maar ook daar buiten. We wachten niet af, maar gaan actief op zoek naar de beste koper. Daarom bereiken wij meer met je huis, want een groot bereik en een gerichte aanpak levert de beste koper op (en daarmee een hogere opbrengst).

Pssst...

We doen nog veel meer om jouw huis te verkopen, maar het geheim van de smid vertellen we je liever persoonlijk. Ervaar zelf de energie van team FRYSK, dat levert jou meer op.

Kennis maken met FRYSK

FRYSK teamfoto met namen 2

Voordelen voor jou

 • Vast, laag all-in tarief
 • Geen opstartkosten
 • Uitgebreid verkooppakket
 • Persoonlijk verkoopteam
 • Verkoopplan voor jouw woning
 • Professionele woningfotograaf
 • Woningvideo
 • Woningcampagne met groot bereik
 • Makkelijk contact via WhatsApp
 • ..en nog veel meer

100% no cure, no pay garantie:
geen verkoop, geen kosten!

De kracht van FRYSK

Jouw verkoopteam
Zodra de verkoop van jouw huis van start gaat, staat er een team voor je klaar. Iedereen is op de hoogte en is begaan met jouw huis. Jouw persoonlijke verkoopteam gaat voor jou door het vuur en haalt het onderste uit de kan voor jou.
Lokale makelaar van Friesland
We hebben al honderden huizen verkocht in Friesland, ook bij jou in de buurt! Wij hebben ervaring en kennen de woningmarkt van onze mooie provincie door en door. We weten precies hoe we jouw huis het beste kunnen verkopen, daar zijn we 100% van overtuigd.
Verkoopplan op maat
We maken vooraf een uitgebreid verkoopplan voor jouw huis, zo laten we niets aan het toeval over. Jouw huis en situatie bepaalt onze strategie. Bovendien zorgen we met onze gerenommeerde online strategie voor het grootste bereik, ook buiten Friesland.
Vast & laag all-in tarief
Geen percentage, maar een vast all-in tarief. Dat is pas duidelijk. Dat is inclusief alle kosten: zoals opstarten, promotie en bijvoorbeeld een energielabel. Pas betalen als je huis is verkocht!
De beste deal
Met vele extra's die je van ons krijgt, zorgen wij voor de beste deal voor jou. Een perfecte presentatie, slimme verkoopstrategie en een marketingplan specifiek voor jouw huis.
Persoonlijke aandacht
Een huis verkopen is niet zomaar wat. Daarom vinden we het belangrijk dat jij met een goed gevoel je huis verkoopt. Jouw verhaal is ons uitgangspunt.

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top