Zet gratis je huis in de verkoop!

Verkoopplannen? Dan zit je goed! Zet je huis gratis en zonder risico te koop dankzij onze 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
Gemiddeld cijfer: 9,3
100% no cure, no pay
Zet gratis je huis (alvast) in de verkoop met onze 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
Grootste bereik online
Ons verkoopplan specifiek voor jouw huis en zorgen wij voor het grootste online bereik, ook buiten Friesland.
Vast, all-in tarief
Hebben wij je huis verkocht? Dan betaal je achteraf één vast, voordelig all-in tarief. (via de notaris).

Zet gratis je huis in de verkoop!

Wil je zonder risico je huis in de verkoop zetten? Dan zit je goed bij FRYSK. Bij ons kun je namelijk gratis je huis te koop zetten! Verkopen wij je huis niet? Dan betaal je ook niets. Geen verkoop, geen kosten. En niet alleen dat: wij zorgen er met onze 'gjin gedonder' werkwijze voor dat jij met een goed gevoel je huis verkoopt. Daar kun je op rekenen.

 • 100% no cure, no pay garantie
 • Vast, voordelig all-in tarief
 • Grootste online bereik
 • Duidelijke 'gjin gedonder' werkwijze

Gratis verkoopdienst uitproberen


Probeer onze verkoopdienst gratis: vraag vrijblijvend informatie aan

Bijvoorbeeld het adres van de woning die je wilt verkopen

Geen verkoop, geen kosten

Met onze 100% no cure, no pay garantie betaal je alleen als wij je huis verkopen. Daarom kun je onze verkoopdienst met een gerust hart uitproberen! Zonder risico, zonder kosten vooraf. Zo werkt het.

Dit zeggen onze klanten:

10 Marie De Vink 24 nov. 2023

Wij zijn heel tevreden met Frysk makelaars, wij zijn bijzonder goed geholpen en ons huis was zeer snel verkocht. Goede communicatie en heel behulpzaam. Wij raden Frysk makelaars aan als u huis wilt...

8.5 Patriez entius It Skûtsje 14 28 okt. 2023

Wij zochten in de makelaarswereld naar betrouwbare mensen die ons met de verkoop en aankoop van ons huis gingen helpen. Omdat we niet op snelle jongens met mooie pakken en bruine puntschoentjes zaten...

8.5 Anoniem Iepenstraat 16 30 sep. 2023

Erg fijn eerste gesprek gehad enhet verdere verloop verliep vlekkeloos. Alles was erg duidelijk en snel geregeld. Woning was dan ook erg snel verkocht.

10 Anoniem Jasappel 8 01 sep. 2023

Het contact verliep prima. Korte lijnen en vrijwel direct antwoord via de WhatsApp bij eventuele vragen.

8.5 Dhr. W. Timmermans De Nova Cura 146 30 aug. 2023

Mooi dat ze met een vast bedrag werken. Ze zijn erg duidelijke communicatie wat erg prettig is als je je huis wilt verkopen met alle onzekerheden die dat met zich meebrengt.

8.2 Maaike Smit De Nova Cura 146 29 aug. 2023

Liep goed, was duidelijk en verliep allemaal heel soepel. Komt afspraken na en zijn heel goed te bereiken

8.2 Anoniem Ulbe van Houtenwei 44 25 aug. 2023

Het contact met de makelaar was goed. De communicatie ging via WhatsApp en telefonisch. De makelaar was snel bereikbaar

9.0 Mevr. Meijer Gernaerd 38 27 jul. 2023

Ben heel erg tevreden en zal zeker Frysk Makelaars aanbevelen bij vrienden en familie Dankjewel voor alle hulp en steun

10 Marlon S. 23 jul. 2023

Geven een realistisch prijsvoorstel, denken goed mee en geven goed advies. Er zijn korte lijnen via whatsapp, de telefoon en de mail. En daarbij was de verkoop snel rond :)

9.8 Dhr. Sahetapy Europalaan 53 22 jul. 2023

Realistisch prijsvoorstel, denken goed mee en geven goed advies. Er zijn korte lijnen via whatsapp, de telefoon en de mail. En daarbij was de verkoop snel rond :)

Hoogste opbrengst? Zo doen we dat.

Om een hogere woningopbrengst te realiseren, moet je kwaliteit leveren. Daarom hebben we bij FRYSK voor elk vakgebied een specialist in huis. Vooropgesteld moet de woningpresentatie tot in de puntjes verzorgd zijn. Maar dat is nog maar het begin. Want zodra wij 100% tevreden zijn over de woningpresentatie, willen we dat iedereen weet dat jouw huis te koop staat. Dat is precies onze specialiteit. Met onze unieke werkwijze zorgen wij voor het grootste bereik in Friesland, maar ook daar buiten. We wachten niet af, maar gaan actief op zoek naar de beste koper. Daarom bereiken wij meer met je huis, want een groot bereik en een gerichte aanpak levert de beste koper op (en daarmee een hogere opbrengst).

Pssst...

We doen nog veel meer om jouw huis te verkopen, maar het geheim van de smid vertellen we je liever persoonlijk. Ervaar zelf de energie van team FRYSK, dat levert jou meer op.

Kennis maken met FRYSK

FRYSK teamfoto met namen 2

Voordelen voor jou

 • Vast, laag all-in tarief
 • Geen opstartkosten
 • Uitgebreid verkooppakket
 • Persoonlijk verkoopteam
 • Verkoopplan voor jouw woning
 • Professionele woningfotograaf
 • Woningvideo
 • Woningcampagne met groot bereik
 • Makkelijk contact via WhatsApp
 • ..en nog veel meer

100% no cure, no pay garantie:
geen verkoop, geen kosten!

De kracht van FRYSK

Jouw verkoopteam
Zodra de verkoop van jouw huis van start gaat, staat er een team voor je klaar. Iedereen is op de hoogte en is begaan met jouw huis. Jouw persoonlijke verkoopteam gaat voor jou door het vuur en haalt het onderste uit de kan voor jou.
Lokale makelaar van Friesland
We hebben al honderden huizen verkocht in Friesland, ook bij jou in de buurt! Wij hebben ervaring en kennen de woningmarkt van onze mooie provincie door en door. We weten precies hoe we jouw huis het beste kunnen verkopen, daar zijn we 100% van overtuigd.
Verkoopplan op maat
We maken vooraf een uitgebreid verkoopplan voor jouw huis, zo laten we niets aan het toeval over. Jouw huis en situatie bepaalt onze strategie. Bovendien zorgen we met onze gerenommeerde online strategie voor het grootste bereik, ook buiten Friesland.
Vast & laag all-in tarief
Geen percentage, maar een vast all-in tarief. Dat is pas duidelijk. Dat is inclusief alle kosten: zoals opstarten, promotie en bijvoorbeeld een energielabel. Pas betalen als je huis is verkocht!
De beste deal
Met vele extra's die je van ons krijgt, zorgen wij voor de beste deal voor jou. Een perfecte presentatie, slimme verkoopstrategie en een marketingplan specifiek voor jouw huis.
Persoonlijke aandacht
Een huis verkopen is niet zomaar wat. Daarom vinden we het belangrijk dat jij met een goed gevoel je huis verkoopt. Jouw verhaal is ons uitgangspunt.

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top