Verkoopplannen?
Zet gratis je huis in de verkoop!

Als je dit voorjaar je huis wilt verkopen, is dit het moment om in actie te komen! Woningeigenaren kunnen nu gratis hun huis te koop zetten bij FRYSK! b/>
(Alvast) klaar voor de start
Jij hebt alvast de beste verkooppresentatie klaar staan zodat je snel kunt schakelen wanneer jij dat wilt.
Gratis en vrijblijvend
Jij gaat het verschil maken omdat je profiteert van het beste seizoen voor professionele woningfoto's.
Je zit nergens aan vast
Maak vrijblijvend kennis met ons. Klikt het? Dan maken wij jouw huis (alvast) verkoopklaar!

Kom nu in actie: zet gratis je huis in de verkoop!

Heb jij een koopwoning en heb je verkoopplannen? Dan heb je geluk: je kunt nu gratis je huis in de verkoop zetten bij FRYSK makelaars. Pas als wij je huis hebben verkocht, betaal jij een vast ALL-IN tarief.

  Maak gebruik van de actie

  Ons team is klaar voor de start van jouw verkoop!

  Waarom zou je kiezen voor FRYSK makelaars?

  De verkoop van een huis kun je maar 1 x goed doen. Bij FRYSK halen we alles uit de kast voor maximaal resultaat. Het draait om kwaliteit, zichtbaarheid en perfecte timing, want in de eerste 15 seconden bepaalt de kijker online of een huis goed voelt of niet. Daarom krijg jij een compleet promotiepakket waarmee wij jouw huis picobello in de markt zetten.

  • Vast & voordelig all-in tarief
  • Geen opstartkosten
  • Pas betalen na de verkoop
  • Maximale opbrengst van je woning
  • Inclusief regelen energielabel

  Vraag gratis woningpresentatie aan

  Je vraagt hiermee vrijblijvend een gesprek aan, je zit nergens aan vast

  Ja, maak mijn huis (alvast) klaar voor de start!

  (bijv. adres van de woning die je wilt verkopen of specifieke wensen)
  FRYSK makelaars Harlingen Janny Maja

  Alvast je huis verkoopklaar maken. Wat houdt dat in?

  Als je toch al verkoopplannen hebt, kun je het beste nu alvast je woningfoto's laten maken. Je profiteert dan nog van alle voordelen van dit seizoen. Jouw huis komt het beste tot z'n recht met een mooie lucht, groene tuin en ideale lichtinval in je huis. In de winter is het tenslotte toch een stuk donkerder in je huis. Dit maakt het lastiger om mooie, aantrekkelijke plaatjes te schieten die direct aanspreken op o.a. funda en de socials.

  Het enige dat jij hoeft te doen, is je huis klaar maken voor de fotograaf. De rest regelen wij voor je! Tot je huis is verkocht betaal je sowieso niets. We lopen even door de belangrijkste stappen heen:

  1. Onze makelaar komt gratis en vrijblijvend langs in jouw koophuis

  Ook als je niet direct je huis wilt verkopen, beginnen we wel met een kennismaking. Tijdens het bezoek van onze makelaar kun je erachter komen of het klikt tussen jou en FRYSK. De makelaar maakt geeft direct in het eerste gesprek een waarde af van jouw huis. Jij en de makelaar bespreken samen welke stappen we al wel zetten en welke eventueel nog niet. Na dit gesprek weet je meteen waar je aan toe bent, maar het verplicht je tot helemaal niks.

  2. Afspraak inplannen met professionele woningfotograaf

  Als jij het wel ziet zitten met FRYSK, neemt onze wooncoach contact met jou op om een afspraak in te plannen met onze professionele woningfotograaf. Voorafgaand aan deze afspraak krijg jij tips van ons om je huis klaar te maken voor de komst van de fotograaf. Zo ziet je huis er straks tip top uit online!

  Vraag gratis woningpresentatie aan

  3. De woningfotograaf komt langs om foto's en video's te maken van jouw huis

  Dit is een belangrijk moment voor de verkoop van je huis: de fotograaf komt bij je langs. Jij hebt je huis spik en span gemaakt aan de hand van de tips die je hebt gekregen van onze wooncoach. Ook in de verkoopbrochure die je van de makelaar hebt gekregen, kun je hier van alles over lezen. Na het bezoekje van de fotograaf zit jouw belangrijkste taak erop! Jij kunt rustig achterover gaan zitten terwijl ons team alles achter de schermen gaat regelen.

  3. Plattegronden van je woning inmeten

  Op de dag dat de woningfotograaf jouw huis op de foto zet, meet hij / zij direct ook je woning op voor de plattegronden. Deze zijn straks een belangrijk onderdeel van de woningpresentatie, want de plattegronden geven de kijker direct een goed beeld van de indeling van je huis.

  4. Woningteksten schrijven

  Onze wooncoach schrijft samen met de afdeling marketing alvast de teksten over jouw woning. Naast de foto's, video's en plattegronden is dit een grote kans voor ons om jouw huis net dat extraatje geven. We verdiepen ons in de locatie, voorzieningen en de pluspunten; wat maakt het zo fijn om in jouw huis te wonen? Deze informatie kunnen we straks ook goed gebruiken als we jouw huis delen op de socials en voor de tekst in jouw gratis woningcampagne.

  Vraag gratis woningpresentatie aan

  5. Woningbrochure samenstellen

  Zodra de foto's binnen zijn, maken we alvast de woningbrochure klaar. De mooiste foto's krijgen een plekje in de woningbrochure. Bezichtigers van FRYSK woningen waarderen het nog steeds enorm om zo'n luxe woningbrochure te krijgen. Zo kunnen bezichtigers straks thuis aan de keukentafel nog eens rustig samen napraten of de brochure meenemen naar een bezoekje aan vrienden.

  6. Energielabel voorbereiden

  Heeft jouw huis al een energielabel? Zo niet, dan gaan wij deze alvast voor jou aanvragen zodat het allemaal goed geregeld is als jij ons het startsein van de verkoop geeft. Zonder geldig energielabel mogen wij jouw huis namelijk niet online zetten.

  Zo, dat zijn de belangrijkste stappen om je huis verkoopklaar te maken. Als jij nu nog even niet je huis wilt verkopen, zijn dit voor nu de belangrijkste stappen.

  7. FRYSK wacht jouw startsein af

  Zodra jij je huis wilt verkopen, kunnen we heel snel schakelen. Alles wat nodig is om de verkoop te starten, hebben we op 'de plank' liggen. Wanneer jij het startsein geeft, staat je huis binnen no-time op funda. Handig toch?

   Vraag gratis woningpresentatie aan

   Heerenveen
   Abe Lenstra boulevard 10
   8448 JB Heerenveen

   Leeuwarden (op afspraak)
   Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
   8914 BC Leeuwarden

   Back to top