Op zoek naar Woonaccent Friesland? Dan zit je goed!Woonaccent Friesland
= FRYSK makelaars

Ben je op zoek naar Woonaccent (Makelaars) Friesland? Dan zit je hier helemaal goed. Decennia lang was Woonaccent door heel Nederland de betere makelaar en met haar vestigingen in het noorden toonaangevend in de Friese woningmarkt. Sinds een aantal jaar valt het toonaangevende merk Woonaccent Friesland onder FRYSK makelaars en kleurt de huizenmarkt in heel Friesland paars!

Voordelen Woonaccent Friesland

Mensen voor huizen, daar staan wij voor. Dat betekent dat we oprechte interesse in jouw situatie hebben. Ieder mens heeft zijn eigen verhaal en alleen door daar goed naar te luisteren, kunnen wij met onze benodigde kennis en ervaring jou een eerlijk en toekomstbestendig advies geven. Jij kunt bij ons rekenen op jarenlange ervaring, kennis van de lokale woningmarkt en service waar je lekker van slaapt. Wat is jouw verhaal?

Maak kennis met onze makelaar

Woonaccent Friesland = FRYSK makelaars

Waarom kiezen voor FRYSK / Woonaccent?

Zonder kopzorgen een huis kopen of verkopen tegen voordelige all-in tarieven? Dan zit je goed bij FRYSK makelaars. Zonder poespas zorgen wij voor het allerbeste resultaat. Met een team van 8 vakvrouwen kopen, verkopen en taxeren we huizen in heel Friesland. Bij ons kun je 100% rekenen op hoge kwaliteit en service tegen een voordelig all-in tarief. Onze werkwijze wordt gewaardeerd: onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2. En dat maakt ons grutsk, want daar doen we het voor. Wat mogen we voor jou doen?

  • Vast, voordelig all-in tarief
  • Inclusief alle kosten
  • Wij regelen alles (zoals het energielabel)
  • Kosteloos opdracht annuleren

Waardecheck van je huis? Bereken het snel online!

Wil je binnen 5 minuten weten wat jouw koopwoning waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Huis verkopen

Wil jij je huis verkopen tegen een voordelig tarief? Dat kan bij FRYSK! Wij bieden jou hoge kwaliteit tegen een vast en voordelig all-in tarief. Voor dit vaste tarief regelen wij alles voor jou. Geen kosten vooraf.

Huis kopen

Het kopen van een huis is één van de grootste aankopen in een mensenleven. Met een NVM aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Zo koop jij het huis wél. En tegen de beste prijs en voorwaarden.

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling van je huis? Na een vrijblijvend bezoek van onze makelaar heb je meteen duidelijkheid over jouw woningwaarde en situatie.

Maak kennis met de makelaars van FRYSK makelaars

FRYSK makelaars Harlingen Janny Maja

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top