Mijn favorieten

Leuk huis gezien? Tijd om FRYSK makelaars te bellen!

 


De aankoopservice van FRYSK makelaars

Van deeldiensten tot volledige aankoopdienst


Het kopen van een huis is een van de grootste aankopen in een mensenleven. De verkoopmakelaar behartigt alleen de belangen van zijn klant: de verkoper. Met een NVM aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Hij behartigt alleen jouw belangen en weet wat de beste strategie is. Zo koop jij het huis tegen de beste prijs en voorwaarden. 


Gerichte aankoopdienst € 950
Heb je het huis gevonden waar je hart sneller van gaat kloppen? Dan is het tijd voor FRYSK makelaars. Vanaf nu sta je er niet alleen voor. De FRYSK aankoopmakelaar gaat met je mee naar de 2e bezichtiging, verzorgt de onderhandelingen, checkt de koopakte en gaat met je mee naar de notaris. Een compleet pakket waarmee je zonder slapeloze nachten een huis kunt kopen. 

Uniek bij FRYSK makelaars: deeldiensten vanaf € 200
Je hebt een leuk huis gezien en wilt weten wat een deskundige makelaar van de woning vindt. Bij FRYSK kun je deeldiensten afnemen. Als je de FRYSK makelaar meeneemt naar de 2e bezichtiging, betaal je alleen voor deze bezichtiging. Ben je nog steeds enthousiast over het huis? Dan kun je ervoor kiezen dat FRYSK de onderhandelingen verzorgd. Kortom: jij bepaalt wat je afneemt en betaalt alleen voor wat je afneemt. Mooi huis gezien en wil je direct advies?
Bel onze aankoopmakelaar: 088 - 310 10 88
            

Je huis kopen met FRYSK makelaars
 

 • Samen bezichtigen
  De makelaar gaat met je mee naar de 2e bezichtiging en bekijkt de woning vakkundig en kritisch. De makelaar kan dan inschatten of het verstandig is om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren door een expert. 

 • Onderhandelingen
  Ben je na de 2e bezichtiging samen met onze aankoopmakelaar nog net zo enthousiast? Dan gaan de onderhandelingen beginnen. En hier gaat het niet alleen om de prijs, maar ook om de eventuele ontbindende voorwaarden en bijzondere clausules.

 • We hebben een overeenkomst bereikt
  Wij bewaken de belangrijkste data en controleren de koopovereenkomst

 • Naar de notaris
  Wij zorgen ervoor dat alles wordt vastgelegd zodat jij met een gerust hart naar de notaris kunt. De makelaar gaat mee als dit wenselijk is.

 • Het huis is van jou!
  Heb je na de overdracht nog advies nodig. Bel ons gerust. Vragen staat bij ons altijd vrij. 


Contact opnemen met onze aankoopmakelaar

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook direct bereiken via 088 - 31 01 088. Wij leggen graag uit hoe we jou van dienst kunnen zijn!  
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring