Zorgeloos en snel jouw woning verhuren met FRYSKJouw woning verhuren zonder zorgen?

Bij een woning verhuren komt veel kijken. De huurprijs bepalen, foto's maken, de woningpromotie, bezichtigingen en uiteindelijk het opstellen van de huurovereenkomst. Het is een proces dat veel tijd en energie kost. Daarnaast komt er nog een stuk beheer bij kijken.

Zorgeloos en snel jouw woning verhuren
Wil jij een woning verhuren en zeker weten dat het goed wordt geregeld? Laat dit dan aan de specialisten van FRYSK over! Ieder type woning is geschikt; van kamer tot en met vrijstaande woning. Je kunt aangeven of je de woning tijdelijk of langdurig wilt verhuren. Als ervaren vastgoedadviseur nemen we jou al het werk en de zorgen rondom het verhuurproces volledig uit handen. Zo ben jij verzekerd van een betrouwbare huurder en zijn ook alle contractuele zaken goed geregeld.

Woning verhuren met FRYSK makelaars

✓ Een professionele woningpresentatie
✓ Plaatsing op funda en andere woningsites
✓ We verzorgen de bezichtigingen
✓ Een betrouwbare huurder dankzij onze zorgvuldige screening
✓ We stellen de huurovereenkomst op
✓ Voor- en eindinspectie van jouw woning
✓ Vastgoedbeheer (technisch, commercieel, administratief en financieel)

Onze unieke formule voor woning verhuren

FRYSK verhuurt alle soorten woonruimtes, zoals een complete woning, appartement en (studenten)kamers. Omdat geen woning hetzelfde is, is het verhuurproces dat ook niet. Daarom bieden we een unieke verhuurformule passend bij jou en jouw woning. Hoe kunnen we jou begeleiden bij woning verhuren?


Professionele woningpresentatie

Het succesverhaal begint met een complete presentatie. Jouw woning wordt optimaal in beeld gebracht met professionele foto's en plattegronden. Daarnaast wordt je woning ingemeten. Een professionele presentatie resulteert in meer kijkers, waardoor wij gegarandeerd de beste huurder vinden.


Plaatsing op funda en andere woningsites

Naast ons netwerk is ook promotie een belangrijke pijler bij het vinden van de beste huurder voor jouw woning. Je woning komt tussen ons woningaanbod te staan en daarnaast ook op funda, huurwoningen.nl en Pararius.


Bezichtigingen en screening

Na de promotie verzorgen we ook de bezichtigingen met potentiële huurders. De kandidaten worden zorgvuldig gescreend, zodat u verzekerd bent van een nette en betrouwbare huurder.


Huurovereenkomst en aanvangsinspectie

Is de ideale huurder gevonden? Dan wordt de huurovereenkomst opgesteld en vindt uiteindelijk de sleuteloverdracht plaats. We doen een aanvangsinspectie met de nieuwe huurder en eventueel ook een eindinspectie met de oude huurder.

Woning verhuren met FRYSK? Maak een afspraak met onze vastgoedadviseur

Meer weten over onze werkwijze voor woning verhuren of vrijblijvend kennismaken? Onze vastgoedadviseur komt graag met jou in contact.

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top