Betrouwbaar & snel
Bij FRYSK houden we van doorpakken. Dankzij onze korte lijnen regelen wij snel de allerbeste hypotheek voor jou
Onafhankelijk hypotheekadvies
Omdat we onafhankelijk zijn, krijg jij de beste deal met de gunstigste hypotheekvoorwaarden
Alles onder 1 dak
Profiteer van de beste all-in deal. Huis kopen, verkopen, taxeren en financieren? Wij regelen alles in 1 keer voor jou

Een hypotheek afsluiten
voor jouw woondroom

Wat is jouw woondroom? Een eerste huis kopen, een groter huis kopen of juist kleiner? Bij FRYSK hypotheken krijg je onafhankelijk en begrijpelijk hypotheekadvies. Onze missie: een hypotheek afsluiten die helemaal klopt bij jouw toekomst, maar ook in het leven dat je nu wilt leiden. Want met de juiste hypotheek slaap jij een stuk rustiger.

Betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies

Belangrijk voor jou om te weten is dat onze adviseurs gecertificeerd en onafhankelijk zijn. Wij luisteren met aandacht naar jouw dromen en drijfveren. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we alle aanbieders vergelijken en jouw onafhankelijk hypotheekadvies geven. Zo krijg jij inzicht in de beste mogelijkheden voor jou.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Kun je genoeg lenen om dat leuke huis te kopen?

Je hebt een leuk huis gezien. Ligt dit huis binnen jouw bereik? Bereken het snel zelf met onze online calculator. Op basis van jouw persoonlijke gegevens krijg jij een goede indicatie van het maximale bedrag dat je kunt lenen.

 • Ligt die leuke woning binnen jouw bereik?
 • Hoeveel kun je maximaal lenen
 • Online advies van adviseur ook mogelijk

  Ontvang onafhankelijk hypotheekadvies op jouw manier

  Of je nu gaat verbouwen, je huidige hypotheek wilt oversluiten of een huis wilt kopen: jij krijgt onafhankelijk hypotheekadvies van onze gecertificeerde hypotheekadviseur waar je mee verder kunt. Welke manier past bij jou?

  • Online advies op afstand
  • Bij ons op kantoor
  • Adviseur bij jou thuis

  Plan jouw adviesgesprek in


  Bestaande hypotheek aanpassen van mijn huis

  Een hypotheek loopt vaak tientallen jaren door. In die tijd kan er veel gebeuren in je leven. Leuke dingen zoals een nieuwe baan of gezinsuitbreiding. Maar ook tegenslagen zoals een scheiding of sterfgeval. Misschien wil je gebruik maken van de overwaarde van je woning? Of een tweede hypotheek aanvragen om je woning te verbouwen? Wat de aanleiding ook is: onze adviseurs helpen jou bij het maken van de beste keuze.

  Advies bestaande hypotheek


  Nieuwe hypotheek afsluiten voor mijn huis

  Als je een huis hebt gezien dat je wilt kopen, is de eerste vraag: kan ik dit huis betalen. De hypotheekrente is nog steeds laag, wat erg gunstig is voor het bedrag dat jij kunt lenen. Daarbij is het goed om te kijken wat voor jou belangrijk is in het dagelijks leven. Daarom is het verstandig om ook te kijken wat jouw netto maandlast gaat worden bij een hypotheek oversluiten. Onze service begint bij het zorgvuldig in kaart brengen van jouw situatie.

  Advies huidige hypotheek

  Hypotheek afsluiten? Bereken zelf hoeveel je maximaal kunt lenen

  Hypotheek afsluiten? Met onze online hypotheekberekening kun je makkelijk je maximale hypotheek berekenen. Zo krijg je een goed beeld van je budget en weet je welke woningen binnen jouw bereik liggen. Handig als je op zoek bent naar een koophuis, of als je gewoon benieuwd bent wat je kunt lenen.

  Onafhankelijk hypotheekadvies over je financiële situatie

  Voordat we jou kunnen verstellen wat je maximaal kunt lenen, is inzicht in jouw financiële situatie van belang. Wat zijn je inkomsten en lasten, je woonsituatie en burgerlijke staat? Ook andere leningen en/of thuiswonende kinderen hebben invloed op jouw maandelijkse kosten. Al deze gegevens worden meegenomen in jouw maximaal verantwoord leenbedrag.

  Onafhankelijk hypotheekadvies? Wij doen meer dan dat.

  Alles onder 1 dak bij FRYSK

  Het voordeel van FRYSK is dat we huizen kopen, verkopen en de financiering regelen. Dat betekent dat wij alles in één keer regelen voor jou. Dat scheelt jou een hoop tijd en gedoe. Want als je ons inschakelt voor meerdere diensten, krijg je één voordelig all-in tarief. Wil je onafhankelijk hypotheekadvies of gewoon eens praten over jouw woonsituatie? Vraag dan een gratis hypotheekadvies gesprek aan.

  Meer informatie over all-in deal

  Actuele rentetarieven van alle aanbieders van hypotheken

  FRYSK hypotheken is onafhankelijk waardoor wij niet vast zitten aan 1 geldverstrekker. Daardoor profiteer jij altijd van de beste deal. Niet alleen de rente is doorslaggevend voor het vinden van de beste hypotheek voor jou. Ook andere factoren zijn van invloed. Vraag onze adviseur naar jouw mogelijkheden.


  Betrouwbaar & snel
  Bij FRYSK houden we van doorpakken. Dankzij onze korte lijnen regelen wij snel de allerbeste hypotheek voor jou
  Onafhankelijk hypotheekadvies
  Omdat we onafhankelijk zijn, krijg jij de beste deal met de gunstigste hypotheekvoorwaarden
  Alles onder 1 dak
  Profiteer van de beste all-in deal. Huis kopen, verkopen, taxeren en financieren? Wij regelen alles in 1 keer voor jou

  Vrijblijvend hypotheekadvies aanvragen

  Voordelen FRYSK hypotheken

  • Vast & voordelig all-in tarief
  • Onafhankelijk advies
  • Alle aanbieders inzichtelijk
  • Altijd de laagste rente
  • Alles voor wonen onder 1 dak

  Heerenveen
  Abe Lenstra boulevard 10
  8448 JB Heerenveen

  Leeuwarden (op afspraak)
  Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
  8914 BC Leeuwarden

  Back to top