Hypotheekadvies Friesland

We zijn jouw lokale expert voor hypotheekadvies in heel Friesland. Ongeacht waar je woont, wij streven ernaar om jou de beste hypotheekoplossingen te bieden. Profiteer van onze diensten zonder enig risico met onze 100% 'no cure, no pay' garantie. Geen passende hypotheek, geen kosten.
Persoonlijk maatwerk
Bij FRYSK Makelaars krijg je advies op maat van gecertificeerde experts die luisteren naar jouw unieke situatie en toekomstplannen.
Transparantie & Garantie
Wij bieden helder inzicht in je financiële mogelijkheden en de bijbehorende maandlasten, zonder verborgen kosten.
Alles-in-één oplossingen
Bespaar tijd en geld met ons complete pakket aan vastgoeddiensten onder één dak.

Ontdek jouw woondroom met FRYSK Hypotheken

Een passende hypotheek voor jouw toekomst
Ben jij klaar om jouw woondroom werkelijkheid te laten worden? Of je nu droomt van je eerste huis, een ruimer onderkomen zoekt, of juist kleiner wilt gaan wonen, bij FRYSK Hypotheken staan we voor je klaar.

Betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies
Onze gecertificeerde adviseurs luisteren aandachtig naar jouw dromen en drijfveren. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we alle aanbieders vergelijken en jou voorzien van objectief hypotheekadvies.

Jouw woondroom, onze prioriteit
Of je nu op zoek bent naar je eerste eigen stekje, een groter huis wilt kopen, of juist kleiner wilt gaan wonen, wij zetten ons in om jouw droomwoning werkelijkheid te maken.

Vraag een adviesgesprek aan

Een eerste adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

Geen passende hypotheek geen kosten FRYSK makelaars

Bereken je maximale hypotheek

Ontdek jouw maximale hypotheek in enkele stappen
Krijg snel inzicht in je financiële mogelijkheden voor het kopen van een huis. Met onze eenvoudige berekening weet je hoeveel je maximaal kunt lenen voor een hypotheek.

Waarom onafhankelijk advies van een FRYSK adviseur belangrijk is
Een adviesgesprek met een FRYSK adviseur geeft je betrouwbaar en realistisch advies over jouw maximale verantwoorde leenbedrag, gebaseerd op je financiële situatie en verplichtingen.

Bereid je voor op een betrouwbaar advies
Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie bij de hand hebt voordat je een beslissing neemt over het afsluiten van een hypotheek. Dit helpt je een helder beeld te krijgen van je financiële mogelijkheden en de stappen die nodig zijn om je droomhuis te realiseren.

Of eerst toe aan advies?

Een eerste adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht

0 +

volgers op social media

Vrijblijvend hypotheekadvies aanvragen

Hypotheekadvies

Alleen de beste deal voor jou. Vast & voordelig all-in tarief. Alle aanbieders inzichtelijk. Altijd de laagste rente. Ook makelaar- en taxatiediensten. Een eerste adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

Alles onder 1 dak bij FRYSK. Het voordeel van FRYSK is dat we huizen kopen, verkopen en de financiering regelen. Dat betekent dat wij alles in één keer regelen voor jou. Dat scheelt jou een hoop tijd en gedoe. Want als je ons inschakelt voor meerdere diensten, krijg je één voordelig all-in tarief. Wil je onafhankelijk hypotheekadvies of gewoon eens praten over jouw woonsituatie? Vraag dan een gratis hypotheekadvies gesprek aan.

Of je nu gaat verbouwen, je huidige hypotheek wilt oversluiten of een huis wilt kopen: jij krijgt onafhankelijk hypotheekadvies van onze gecertificeerde hypotheekadviseur waar je mee verder kunt. Welke manier past bij jou? Opties zijn: Online advies op afstand, Bij ons op kantoor, Adviseur bij jou thuis. Plan jouw adviesgesprek in.

Een hypotheek loopt vaak tientallen jaren door. In die tijd kan er veel gebeuren in je leven. Leuke dingen zoals een nieuwe baan of gezinsuitbreiding. Maar ook tegenslagen zoals een scheiding of sterfgeval. Misschien wil je gebruik maken van de overwaarde van je woning? Of een tweede hypotheek aanvragen om je woning te verbouwen? Wat de aanleiding ook is: onze adviseurs helpen jou bij het maken van de beste keuze.

Als je een huis hebt gezien dat je wilt kopen, is de eerste vraag: kan ik dit huis betalen. Ondanks dat de rente een stijgende lijn laat zien, is de hypotheekrente nog steeds laag. Dit is erg gunstig voor het bedrag dat jij kunt lenen. Daarbij is het goed om te kijken wat voor jou belangrijk is in het dagelijks leven. Daarom is het verstandig om ook te kijken wat jouw netto maandlast gaat worden bij een hypotheek oversluiten. Onze service begint bij het zorgvuldig in kaart brengen van jouw situatie.

Betrouwbaar & snel
Bij FRYSK houden we van doorpakken. Dankzij onze korte lijnen regelen wij snel de allerbeste hypotheek voor jou
Onafhankelijk hypotheekadvies
Omdat we onafhankelijk zijn, krijg jij altijd de beste deal met de gunstigste hypotheekvoorwaarden
Alles onder 1 dak
Profiteer van de beste all-in deal. Huis kopen, verkopen, taxeren en financieren? Wij regelen alles in 1 keer voor jou

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top