Leuk dat je hebt doorgeklikt vanuit Funda!

Wil je meer weten over het gratis te koop zetten van je huis met onze verkoopdienst? Lees dan verder. Ook vertellen we je graag wat voor diensten we nog meer aanbieden bij FRYSK Makelaars.

Probeer nu gratis onze verkoopdienst

Omdat wij overtuigd zijn van onze verkoopkwaliteit en werkwijze, geven wij jou 100% nu cure, no pay garantie. Jij zet zo zonder risico, en gratis, je huis te koop.

Geen verkoop, geen kosten

Als we je huis echt niet weten te verkopen, dan betaal je ook niks. Je huis is bovendien past echt verkocht als jij tevreden bent over de opbrengst.

Probeer het gratis

FRYSK makelaars 100 no cure no pay garantie
Kennis van jouw buurt
Wij hebben al honderden huizen verkocht. Ook bij jou in de buurt! Vraag gerust naar referenties tijdens de eerste kennismaking.
Gratis uitproberen
Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit en werkwijze, geven wij jou 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
Eén vast all-in tarief
Als wij je huis hebben verkocht voor een verkoopprijs waar jij tevreden over bent, betaal je achteraf één vast, voordelig all-in tarief. Dat is inclusief álles.

Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend informatie aan

Zij gingen je al voor

7.0 Mevr. Renske Vd Meulen-kalkhuis De Foarke 25 06 feb. 2024

Zonder overleg, gingen de bezichtigingen naar een andere makelaar. In eerste instantie omdat de makelaar ziek werd, maar ook na die tijd bleef het bij de "collega". Was verder prima, maar was wel...

10 Anoniem De Rijlst 24 31 dec. 2023

Supertevreden over Frysk makelaars! Ze gaan er 100% voor ons huis was binnen drie weken verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden prima samenwerking binnen het team !!! We kunnen Frysk makelaars...

8.8 Anoniem Verzetsstraat 34 29 dec. 2023

Het contact verliep erg soepel. Er werd met je meegedacht en bij vragen werd je meteen geholpen. Goede kennis in huis en duidelijk in communicatie. Kan niet anders dan deze makelaar aan te bevelen.

9.5 Anoniem Uleflecht 2 29 dec. 2023

Frysk makelaars Janny en team waren prettig, deskundig, alles conform afspraken, communicatief heel goed

9.3 Anoniem De Friso 31 22 dec. 2023

Wij hebben in beide gevallen zoals verkoop en aankoop nieuwe huis te maken gehad met de Frysk makelaar. Zeer deskundig en vriendelijke makelaars!

10 Hans de Best 17 dec. 2023

Meer dan goed gesprek gehad over de verkoop van onze woning. Geeft een duidelijk beeld van de Friese huizenmarkt, maar ook dat er kopers buiten deze provincie zeker interesse hebben in een Friese...

9.8 Marian Sennema K. van Dijkstrjitte 2 08 dec. 2023

Het contact met Frysk makelaars verliep erg soepel. Bij het eerste gesprek was al voorwerk gedaan van ons huis en uitdraaien van cadaster en dergelijke waren uitgeprint en meegenomen. Zeer kundig. Via...

7.8 Peter Sennema K. van Dijkstrjitte 2 01 dec. 2023

Prettig en makkelijk contact via WhatsApp. Mooie presentatie op Funda. Gunstige courtage in het hogere segment.

10 Mevr. Jaike Jeuring Uleflecht 2 01 dec. 2023

Onze makelaar Janny Paulusma heeft een adequate en heldere communicatiestijl. Er was ruimte voor vragen en Janny Paulusma gaf duidelijke antwoorden. Ze weet wat ze doet , haar uitstraling en...

10 Marie De Vink 24 nov. 2023

Wij zijn heel tevreden met Frysk makelaars, wij zijn bijzonder goed geholpen en ons huis was zeer snel verkocht. Goede communicatie en heel behulpzaam. Wij raden Frysk makelaars aan als u huis wilt...

Waarom voor FRYSK kiezen?

Verkopen van je huis doe je maar één keer echt goed. Bij FRYSK begrijpen we dat als geen ander. Speciaal voor bezoekers die van Funda komen, hebben we een unieke aanpak. We starten met een op maat gemaakt verkoopplan voor jouw huis. Dit plan bespreken we uitvoerig in ons team, zodat iedereen precies op de hoogte is van hoe we jouw huis gaan presenteren en verkopen.

Gjin gedonder

Met onze 'gjin gedonder' werkwijze verkoop jij je huis zonder gedoe én met een goed gevoel. Want wat er ook op je af komt bij de verkoop, wij zorgen ervoor dat het goed komt.

Nieuwsgierig geworden?

Andere diensten van FRYSK Makelaars

Wil jij je huis verkopen tegen een voordelig tarief? Dat kan bij FRYSK! Wij bieden jou hoge kwaliteit tegen een vast en voordelig all-in tarief. Voor dit vaste tarief regelen wij alles voor jou. Geen kosten vooraf.

Meer lezen

Gratis waardebepaling van je huis? Na een vrijblijvend bezoek van onze makelaar heb je meteen duidelijkheid over jouw woningwaarde en situatie.

Meer lezen

Het kopen van een huis is één van de grootste aankopen in een mensenleven. Met een NVM aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Zo koop jij het huis wél. En tegen de beste prijs en voorwaarden.

Meer lezen

Jij wilt misschien je huis verkopen, maar zonder alle heisa eromheen. Al eens aan de stille verkoop van je huis gedacht? Je hebt daar ongetwijfeld een aantal vragen over. Goed nieuws! Onze makelaars weten de antwoorden op al jouw vragen.

Meer lezen

Woningwaarde berekenen? Check de waarde van je huis binnen 2 minuten. Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. Het waarderapport verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Voor het verkopen van uw woning in het hogere segment is een andere aanpak vereist om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Uw persoonlijke vastgoedteam 'Exclusief Wonen' weet exact hoe zij met de juiste (online) tools en tone of voice uw bijzondere woning optimaal in de markt zet. Onze op maat gemaakte verkoopstrategie en werkwijze levert u de beste koper op voor uw woning.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een woning in Friesland? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice! Je ontvangt dan alle huizen (ook van andere makelaars) die voldoen aan jouw wensen in je e-mail.

Meer lezen

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top