Zet gratis je huis te koop!

Wil jij je huis verkopen? Dan is dit het moment om in actie te komen! Woningeigenaren in Friesland kunnen nu gratis hun huis te koop zetten bij FRYSK. Geen verkoop geen kosten: wij geven 100% no cure, no pay garantie.
Kennis van jouw buurt
Wij hebben al honderden huizen verkocht. Ook bij jou in de buurt! Vraag gerust naar referenties tijdens de eerste kennismaking.
Gratis uitproberen
Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit en werkwijze, geven wij jou 100% no cure, no pay garantie. Geen verkoop, geen kosten.
Eén vast all-in tarief
Als wij je huis hebben verkocht voor een verkoopprijs waar jij tevreden over bent, betaal je achteraf één vast, voordelig all-in tarief. Dat is inclusief álles.

Probeer onze verkoopdienst gratis

Verkoopplannen? Dan zit je hier goed! Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit en werkwijze, geven wij jou 100% no cure, no pay garantie. Daarom kun jij gratis én zonder risico je huis te koop zetten.

Geen verkoop, geen kosten

Verkopen wij je huis niet? Dan betaal je ook niets. Geen verkoop, geen kosten. Bovendien is je huis pas écht verkocht als jij tevreden bent over de opbrengst.

Probeer het gratis

Gratis huis in verkoop zetten

Zij verkochten hun huis met ons:

9.0 Anoniem Plaisierbosch 83 22 apr. 2024

Voor de tweede keer hebben we gebruik gemaakt van deze makelaar, en ze handelt adequaat, attent en snel en dat voor een goede prijs.

8.8 Mevr. Sietske Boterhoek van Harenstraat 22 12 apr. 2024

Ze hebben het echt goed gepresenteerd. Goede tekst en heel goede foto’s. Wij zijn heel tevreden over Frysk Makelaar en alle medewerkers. Hartelijk dank!

10 Anoniem Nijlân 1 31 mrt. 2024

Na een iets langzame start is alles heel goed gegaan - de collega's van Frysk zijn vriendelijk en zakelijk tegelijk!

7.0 Mevr. Renske Vd Meulen-kalkhuis De Foarke 25 06 feb. 2024

Zonder overleg, gingen de bezichtigingen naar een andere makelaar. In eerste instantie omdat de makelaar ziek werd, maar ook na die tijd bleef het bij de "collega". Was verder prima, maar was wel...

10 Anoniem De Rijlst 24 31 dec. 2023

Supertevreden over Frysk makelaars! Ze gaan er 100% voor ons huis was binnen drie weken verkocht. We werden goed op de hoogte gehouden prima samenwerking binnen het team !!! We kunnen Frysk makelaars...

8.8 Anoniem Verzetsstraat 34 29 dec. 2023

Het contact verliep erg soepel. Er werd met je meegedacht en bij vragen werd je meteen geholpen. Goede kennis in huis en duidelijk in communicatie. Kan niet anders dan deze makelaar aan te bevelen.

9.5 Anoniem Uleflecht 2 29 dec. 2023

Frysk makelaars Janny en team waren prettig, deskundig, alles conform afspraken, communicatief heel goed

9.3 Anoniem De Friso 31 22 dec. 2023

Wij hebben in beide gevallen zoals verkoop en aankoop nieuwe huis te maken gehad met de Frysk makelaar. Zeer deskundig en vriendelijke makelaars!

10 Hans de Best 17 dec. 2023

Meer dan goed gesprek gehad over de verkoop van onze woning. Geeft een duidelijk beeld van de Friese huizenmarkt, maar ook dat er kopers buiten deze provincie zeker interesse hebben in een Friese...

9.8 Marian Sennema K. van Dijkstrjitte 2 08 dec. 2023

Het contact met Frysk makelaars verliep erg soepel. Bij het eerste gesprek was al voorwerk gedaan van ons huis en uitdraaien van cadaster en dergelijke waren uitgeprint en meegenomen. Zeer kundig. Via...

Waarom kies jij voor FRYSK?

De verkoop van een huis kun je maar 1 x goed doen. Bij FRYSK weten we gewoon hoe het werkt. Vooraf maken we een verkoopplan op maat voor jouw huis. Dit bespreken we in ons team, zodat iedereen precies weet hoe we jouw huis gaan verkopen. En als het op onderhandelen aan komt, halen we het onderste uit de kan voor jou.

Gjin gedonder

Met onze 'gjin gedonder' werkwijze verkoop jij je huis zonder gedoe én met een goed gevoel. Want wat er ook op je af komt bij de verkoop, wij zorgen ervoor dat het goed komt.

Probeer het gratis

FRYSK team ervaren makelaar

Voordelen voor jou

  • Al honderden huizen verkocht
  • Sterke lokale kennis
  • Verkoopplan op maat
  • Persoonlijk verkoopteam
  • Duidelijke communicatie (o.a. WhatsApp)
  • Alles geregeld voor één vast all-in tarief

Gratis uitproberen? Vraag vrijblijvend informatie aan

Bijvoorbeeld het adres van de woning die je wilt verkopen

Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 10
8448 JB Heerenveen

Leeuwarden (op afspraak)
Francois HaverSchmidtwei 2 / 0.34
8914 BC Leeuwarden

Back to top