Mijn favorieten

FRYSK makelaars gratis proberen?


Jij kunt nu de full service verkoopdienst van FRYSK makelaars gratis proberen! Verkopen wij je huis niet? Dan heb jij de keuze om kosteloos afscheid te nemen van ons: je betaalt helemaal niets. Als je FRYSK vandaag nog belt, gaan we direct voor je aan de slag. We sturen de woningfotograaf bij je langs, regelen de (online) promotie en zorgen voor de beste presentatie op funda. Laat de kijkers maar komen!


FRYSK makelaars gratis proberen of meer weten?
Bel 088-3101088 
 


Hoe verkopen wij jouw huis?


Zodra jij je huis in de verkoop zet bij FRYSK, regelen wij alles voor jou. We zetten alles op alles om de koper te vinden. Na een bezichtiging hoor je altijd even hoe het is gegaan en krijgen we een bieding? Dan starten we de onderhandelingen in nauw overleg met jou. 

 

     


 


 

 

Hoeveel bespaar jij op de verkoop van je huis?


 

Meer betalen bij hogere opbrengst van je huis?
Courtage betalen op basis van de verkoopprijs van je huis? Dat vinden wij bij FRYSK makelaars niet meer van deze tijd. Daarom betaal je voor de verkoop van je huis een vast tarief van € 2950, ongeacht de verkoopprijs. Bovendien betaal je tot je huis verkocht is helemaal niets.

Bij de meeste makelaars in Friesland betaal je duizenden euro's meer voor dezelfde service. In het overzicht is gerekend met een courtage van 1,75% inclusief btw en € 600 promotiekosten (welke je meestal vooraf moet betalen).
 


 


 

Zo verkoopt FRYSK makelaars jouw huis

  
 • Opname van de woning
  Onze NVM makelaar komt bij jou langs voor de woningopname. Gezamenlijk komen we tot de juiste vraagprijsstrategie.

   

 • Duidelijke overeenkomst
  Er wordt een Opdracht tot Dienstverlening opgesteld (OTD). Hierin staat de verkoopopdracht omschreven. Zo is het voor jou en voor ons helder wat we hebben afgesproken.

   

 • Jurdisch en bouwkundig onderzoek
  Wij controleren altijd het Kadaster en de gemeente op bijzonderheden. Daarnaast kijken we naar zichtbare gebreken aan de woning en vervuiling, zoals bijvoorbeeld asbest. 

   

 • Professionele fotografie, plattegronden & verkooptekst
  Wij werken standaard met professionele foto’s, 360 graden foto’s, video en digitale plattegronden. Onze tekstschrijver verzorgt de verkooptekst. 

   

 • Promotie op o.a. Funda, Facebook & Instagram
  We zorgen ervoor dat het huis volop onder de aandacht wordt gebracht op Funda, andere relevante huizensites en de sociale media. Ben je lid van sociale media? Dan kun je de advertentie ook delen met je eigen netwerk. Hoe groter het bereik, des te meer kans op een koper.

   

 • Woningbrochure
  Onze uitgebreide woningbrochure is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. We besteden veel tijd en aandacht aan de selectie van de juiste foto’s en het schrijven van verkoopteksten die het juiste gevoel van het huis weergeven.

   

 • Bezichtigingen met potentiële kopers
  In overleg met jou plannen wij de bezichtigingen. Na de bezichtiging laten we weten hoe het is gegaan en wat de eerste indruk was van de kijker. Echt geïnteresseerden plannen vrijwel altijd een tweede bezichtiging. 

   

 • Onderhandelingen voeren
  Er is een bod uitgebracht op je huis, nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij. Uiteraard altijd in overleg met jou. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in een koopcontract, die wordt getekend door jou en de koper.

   

 • Volledige begeleiding voor, tijdens en na de overdracht
  Tijd voor de sleuteloverdracht! Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering. Jouw huis is nu officieel verkocht.


 


 

 

Huis verkopen in Friesland?

We zetten alles op alles voor de beste presentatie en het grootste bereik in Friesland. In een (telefonisch) gesprek vertellen we je hoe we jouw huis verkopen. Bel ons op 088-3101088 of klik hier

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Probeer FRYSK makelaars gratis!


Jij kunt nu gratis de verkoopdienst van FRYSK makelaars proberen! Verkopen wij je huis niet? Dan heb jij de keuze om kosteloos afscheid te nemen van ons: je betaalt helemaal niets. 


Het begint met een goed verkoopadvies:
• Wat is je huis waard  
• Een slimme verkoopstrategie 
• Wat doet FRYSK om jouw huis te verkopen
 


Bel direct: 088 310 10 88

De NVM makelaar van FRYSK uit jouw regio komt dan zo snel mogelijk bij je langs.
 


 


Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring