Mijn favorieten

Zorgeloos je huis verkopen tegen een vast makelaarstarief


Wil jij je huis verkopen? FRYKS makelaars neemt jou alle zorg uit handen: jij hoeft niets te doen. Wij doen de bezichtigingen, regelen de promotie en zorgen ervoor dat jouw huis hoog op funda staat. Kortom: een complete verkoopdienst met volledige service, maar wel voor het vast tarief van € 2950 all-in. Tot je huis is verkocht betaal je helemaal niets. De kosten worden achteraf verrekend bij de overdracht. 


Voordelen FRYSK makelaars

Vast all-in tarief

Volledig ontzorgd  

Betaal bij de overdracht 


Gratis FRYSK makelaars proberen?

Onze NVM makelaar uit jouw regio komt gratis en vrijblijvend bij je langs. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je huis is en welke verkoopstrategie het beste past bij jouw huis & situatie.
Voel jij een klik, dan kun je FRYSK nu gratis proberen! Verkopen wij je huis niet? Dan betaal je helemaal niets.

Bel ons op 088 - 310 10 88 

  

Hoeveel bespaar jij op de verkoop van je huis?
Meer betalen bij hogere opbrengst van je huis?
Bij FRYSK makelaars betaal je voor de verkoop van je huis een vast tarief van € 2950,- ongeacht de verkoopprijs. Bovendien betaal je tot je huis verkocht is helemaal niets!

De gemiddelde courtage in Nederland bedraagt ca. 1,5% van de verkoopprijs van de woning exclusief
ca. € 500,- promotiekosten. (Bron: Consumentenbond 25-10-2019) In dit voorbeeld zie je het voordeel staan indien je kiest voor FRYSK makelaars.
 

 


     

 

Zo verkoopt FRYSK makelaars jouw huis

  
 • Opname van de woning
  Onze NVM makelaar komt bij jou langs voor de woningopname. Gezamenlijk komen we tot de juiste vraagprijsstrategie.

   

 • Duidelijke overeenkomst
  Er wordt een Opdracht tot Dienstverlening opgesteld (OTD). Hierin staat de verkoopopdracht omschreven. Zo is het voor jou en voor ons helder wat we hebben afgesproken.

   

 • Jurdisch en bouwkundig onderzoek
  Wij controleren altijd het Kadaster en de gemeente op bijzonderheden. Daarnaast kijken we naar zichtbare gebreken aan de woning en vervuiling, zoals bijvoorbeeld asbest. 

   

 • Professionele fotografie, plattegronden & verkooptekst
  Wij werken standaard met professionele foto’s, 360 graden foto’s, video en digitale plattegronden. Onze tekstschrijver verzorgt de verkooptekst. 

   

 • Promotie op o.a. Funda, Facebook & Instagram
  We zorgen ervoor dat het huis volop onder de aandacht wordt gebracht op Funda, andere relevante huizensites en de sociale media. Ben je lid van sociale media? Dan kun je de advertentie ook delen met je eigen netwerk. Hoe groter het bereik, des te meer kans op een koper.

   

 • Woningbrochure
  Onze uitgebreide woningbrochure is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. We besteden veel tijd en aandacht aan de selectie van de juiste foto’s en het schrijven van verkoopteksten die het juiste gevoel van het huis weergeven.

   

 • Bezichtigingen met potentiële kopers
  In overleg met jou plannen wij de bezichtigingen. Na de bezichtiging laten we weten hoe het is gegaan en wat de eerste indruk was van de kijker. Echt geïnteresseerden plannen vrijwel altijd een tweede bezichtiging. 

   

 • Onderhandelingen voeren
  Er is een bod uitgebracht op je huis, nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij. Uiteraard altijd in overleg met jou. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in een koopcontract, die wordt getekend door jou en de koper.

   

 • Volledige begeleiding voor, tijdens en na de overdracht
  Tijd voor de sleuteloverdracht! Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering. Jouw huis is nu officieel verkocht.


  
  

 

Huis verkopen in Friesland?

We zetten alles op alles voor de beste presentatie en het grootste bereik in Friesland. In een (telefonisch) gesprek vertellen we je hoe we jouw huis verkopen. Bel ons op 088 - 310 10 88 of klik hier

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring