Mijn favorieten

Je huis verkopen met FRYSK makelaars

Als jij van plan bent om je huis te verkopen in Friesland, dan kun je met FRYSK makelaars veel geld besparen. We houden het graag simpel. Tegen het vaste, lage tarief van € 2500 leveren we jou een hoge kwaliteit van dienstverlening. Zonder extra kosten. Huis verkopen Friesland vast laag tarief met FRYSK makelaars


Alles voor de beste verkoop van je huis
• De slimste verkoopstrategie 
• Professionele fotograaf & tekstschrijver
• Interactieve plattegronden
• Uitgebreid op funda (voor de hoogste score!)
• Campagne op Facebook & Instagram 
• Prettig & persoonlijk contact

 

Kennis maken met de NVM makelaar?
Janny Paulusma of Linda van Es komen kosteloos bij je langs.

Bel ons op 088-3101088 

  

 


 

 

Hoeveel bespaar jij op de verkoop van je huis?
Meer betalen bij hogere opbrengst?
Courtage betalen? Dat vinden wij bij FRYSK makelaars niet meer van deze tijd. Daarom betaal je bij ons een vast tarief van € 2500, ongeacht de verkoopprijs van je huis. 

Bij de meeste makelaars in Friesland betaal je daarom duizenden euro's meer voor dezelfde service. In het overzicht is gerekend met een courtage van 1,75% inclusief btw en € 600 promotiekosten.
 


  

Zo verkoopt FRYSK makelaars jouw huis

  
 • Opname van de woning
  Onze NVM makelaar komt bij jou langs voor de woningopname. Gezamenlijk komen we tot de juiste vraagprijsstrategie.

   

 • Duidelijke overeenkomst
  Er wordt een Opdracht tot Dienstverlening opgesteld (OTD). Hierin staat de verkoopopdracht omschreven. Zo is het voor jou en voor ons helder wat we hebben afgesproken.

   

 • Jurdisch en bouwkundig onderzoek
  Wij controleren altijd het Kadaster en de gemeente op bijzonderheden. Daarnaast kijken we naar zichtbare gebreken aan de woning en vervuiling, zoals bijvoorbeeld asbest. 

   

 • Professionele fotografie, plattegronden & verkooptekst
  Wij werken standaard met professionele foto’s, 360 graden foto’s, video en digitale plattegronden. Onze tekstschrijver verzorgt de verkooptekst. 

   

 • Promotie op o.a. Funda, Facebook & Instagram
  We zorgen ervoor dat het huis volop onder de aandacht wordt gebracht op Funda, andere relevante huizensites en de sociale media. Ben je lid van sociale media? Dan kun je de advertentie ook delen met je eigen netwerk. Hoe groter het bereik, des te meer kans op een koper.

   

 • Woningbrochure
  Onze uitgebreide woningbrochure is een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. We besteden veel tijd en aandacht aan de selectie van de juiste foto’s en het schrijven van verkoopteksten die het juiste gevoel van het huis weergeven.

   

 • Bezichtigingen met potentiële kopers
  In overleg met jou plannen wij de bezichtigingen. Na de bezichtiging laten we weten hoe het is gegaan en wat de eerste indruk was van de kijker. Echt geïnteresseerden plannen vrijwel altijd een tweede bezichtiging. 

   

 • Onderhandelingen voeren
  Er is een bod uitgebracht op je huis, nu komt het erop aan. Wij voeren de onderhandelingen met de kopende partij. Uiteraard altijd in overleg met jou. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in een koopcontract, die wordt getekend door jou en de koper.

   

 • Volledige begeleiding voor, tijdens en na de overdracht
  Tijd voor de sleuteloverdracht! Samen met jou en de koper doen we de eindinspectie van de woning. Bij de notaris tekenen jij en de koper de akte van levering. Jouw huis is nu officieel verkocht.


 


 

 

Huis verkopen in Friesland?

We zetten alles op alles voor de beste presentatie en het grootste bereik in Friesland. In een (telefonisch) gesprek vertellen we je hoe we jouw huis verkopen. Bel ons op 088-3101088 of klik hier

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring